Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu kapanmalarda başka bir iş var.
Hala adsense belli hususlarda sınırlama getirilmediği yönünde düşünen varmı merak ediyorum.

Partnerlere getirilen şartlara benzer bir uygulama geldi galiba adsenseye.
Ben durumumu açıklayayım.
Sıfırdan adsense açtım. 4 haftayı geçti açalı. Günlük maximum 2 kanal açıyordum. Açtığım gün adsense bağlıyordum. 4 hafta içerisinde toplamda 17 kanala kadar ulaştım. Bu 17 kanal 2 part halinde 3 er gün ara ile hepsi kapandı. 5 gün kadar oluyor kapanalı. Kapandığı gün tüm kanalları gmail dahil herşeyiyle sildim. Aradan 3 gün kadar geçti bir kanal açıp bağlayayım dedim. Kanalı bağladım ertesi gün oda kapandı.

Durumlar vahim
Not: adsense pin yola çıkmıştı

Kapanan Adsense maillerini değiştirmelimiyiz bağlı olan kanallar acık adsense mailler kapanmış sadece?

hocam sence bu hesaplarımızı geri alabilir miyiz? Ben hesabımı geri alabilirsem konusunu açarım ama sende bir yolunu bulabilirsen bana haber verebilir misin ?

Hocam benimki özgündü sizin metin geldi sonra;
vLryGA.png

Açıldı sizde böyle birşeyler yazın epostayı cevaplayın hocam

Günaydın...

Öncelikle cümleten geçmiş olsun, iştir güçtür artık gece 12 de yatar sabah 8 de kalkar olduk, gece birçok arkadaş skype üzerinden yazmıs kıyım var diye post atmadan geçmek istemedim.

Evet arkadaşlar 3 aşağı 5 yukarı beklenen buydu zaten, adsense nin partnerlere bu kadar yaptırım yaptıktan sonra kendi kontrolü altındaki alanı rahat bırakacağını hiçbirimiz düşünmüyorduk...

Merak ettiğim, kapanma devam ediyor mu yoksa bittimi güncelleme? Ben kontrol ettiğimde bende bir kapanma söz konusu değil.

Eğer kapanma bitti ise bilgi verin en azından nasıl çalıştığıma ilişkin birkaç satır yazayım.

Hakkımızda hayırlısı...

hocam seni beklıyorum biraz umut verde kendimize gelelim :)

hocam seni beklıyorum biraz umut verde kendimize gelelim :)

Hocam umutluk bişiy yok aslında, sütten azı yanan mevzusundan ibaret...

Zamanında bende çok sıfırlandığım için artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Günde 1 adsenseye en fazla 3 kanal bağlarım, her kanala sadece 1 bilemedin 2 video atarım, video başlığında etiketinde yada açıklamasında artık tamamen ifşa olmuş tagları kullanmam, (full movie full episode vs. vs.)

Her videoyu renderlerim asla spam yapmam, kanala eşleşen, d.engeli, telif geldiği an direk o kanalı silerim, kanaldaki diğer videonun nekadar izlenim almış olmasının asla önemi yoktur. (son zamanlarda sadece 1 video attığım için silmek daha kolay oluyor koymuyor eskisi gibi.)

1 IP den gunde en fazla 2 bilemedin 3 kanal açarım, etresi gün o IP yi kullanmam 5-6 gun gectıkten sonra başa gönüp tekrar o IP yi kullanırım. (Hosting işi yapmanın avantajları :) )

Her gun 2 kere kanal takibi günceller telif eşleşen gelen kanalları temizlerim, uzun sure telifli eşleşenli beklemez o kanal.

Yani kısacası artık cok ince detaylara kadar takip edip oyle calısıyorum.

Etiket açıklama olmayınca evet izlenim az geliyor, eskisi kadar hızlı yukselmiyor videolar fakat birşeyin yarısı, hiçbirşeyin tamamından fazladır :)

Umarım azıcık katkısı olur yazdıklarımın.

Son düzenleme:
Bende suan kanal takibi güncelliyorum. Ama kazançlar acayip arttı gözüküyor kapanmalar oldugu için heralde. Ve şaşırtıcıdırki normalde adsense mailine topluluk ihlali maili gelince adsense bağlı tüm kanallar kapanırdı. Ama bugun adsense girerken onay istedi yaptım ve ana maile topluluk ihlali maili gelmiş ama kanallar sağlam, şaşırtıcı

Düşündüğüm gibi olmus ya. Adsense bağlı kanallar gitmiş hep. Sanki zincirleme kapanmış gibi. Çünkü bağlamadıgım kanallarda sorun yok bende sadece eski adsenselerde kapanmalar olmus

en büyük kıyımı yaşadım :( hesapladığım kadarıyla 100 den fazla kanal gitti adsenseler 0 çekiyor.

Takip ettiğim 100 binden fazla abonesi olan tik almış kanalı kapatmışlar, çok şaşırdım.

Bu toplu kapanmalar artık adsenseyi de spama düşürüyor ve adsenseyi spamdan kurtarmak da kolay değil ne yapacağız artık bir fikri olan var mı?

Dun content id den toplu para kapanma yasadim. gece kanallari sildim simdi geri aciyorum videolar geri gelmiyor. Buda Fixlendi heralde

Bu kapanan kanalların tamamını silmek gerekiyor mu? Tek tek baş edilmez bununla, yokmuş gibi varsaysak olmuyor mu?

altı üstü 5 kanal bağlıydı hepside sağlam eski kanal 10-20k arası aboneli,üçünde video bile yoktu kapamışlar içerideki parayı alsam yeter artık 2016 ya kadar youtube a elimi sürmem

Spam candır gerisi heyecandırcılar nerde göremiyorum

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri