Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Dün sony firmasından saglam izlenim alan kanalım telif yemiş ben dışardayken eve geldigimde 25 kanalımın birden kapandıgını gördüm tekrar baglıyorum yine kapanıyor işin garip tarafı 5 tane kanal hala ayakta sırayla kapatıyor gibi yeni bir adsense hesabı açtım simdi eski adsense spama mı düstü bu adsense unutayımmı artık yoksa 30 gün sonra tekrarmı kanal baglıyayım fikriniz nedir ??

Harvard, Yale ve Standford mezunları ya Amerikan İstihbaratı CIA ve NSA da daire başganı oluyor yada Google'un bilişim bölümlerin de şef oluyor. adamların kafası zehir gibi aynı aslanların ceylan sürüsünü bir araya toplayıp toplu kıyım yaptıkları gibi adamlar aynı vahşet kafasıyla partnerleri bitirip hepimizi adsenseye topladı ve istedikleri gibi çalışmayanları temizledi.

İnanmıyorum ya, adsenseye bi girdim izlenim neredeyse 300 falan hergün düzenli 4-5 k arası allıyordu. bir kanal takibi yeniledim baglı tüm kanallarım kapanmış arkadaşlar adsenseme. Adsensem 3 senelik bi adsense. şimdi napıcam spam mı oldu bu nasıl anlıyıcam spam oolup olmadıgını?

Harvard, Yale ve Standford mezunları ya Amerikan İstihbaratı CIA ve NSA da daire başganı oluyor yada Google'un bilişim bölümlerin de şef oluyor. adamların kafası zehir gibi aynı aslanların ceylan sürüsünü bir araya toplayıp toplu kıyım yaptıkları gibi adamlar aynı vahşet kafasıyla partnerleri bitirip hepimizi adsenseye topladı ve istedikleri gibi çalışmayanları temizledi.
Hocam sizin kanallar kapanmadımı?

İnanmıyorum ya, adsenseye bi girdim izlenim neredeyse 300 falan hergün düzenli 4-5 k arası allıyordu. bir kanal takibi yeniledim baglı tüm kanallarım kapanmış arkadaşlar adsenseme. Adsensem 3 senelik bi adsense. şimdi napıcam spam mı oldu bu nasıl anlıyıcam spam oolup olmadıgını?
abi banada aynısı oldu yonetici maili değiştir 1 tane videosuz kanal ekle kapanırsa adsensen spama dustu abi

bende 1 saat geçmeden kapandı :/

Bende bugün 1 haftadır hiç kanal kapanma olmadı arkadaşlar.
iyi bir haber gibi ama sabaha ne olur bilinmez.

Adsense ile ilgisi yok kapanmaların Quiz bağlı kanalım gitti 1 senelik başka var mı bilmiyorum partnere bağlı kanalı kapanan

Bu arada adsenseme kanal bağlı değildi bu bağladıgım kanallar quizden atılan kanallardı arkadaşlar bi alakası varmı bilmiyorum ama yazıyım bunuda.

hayır 1 2 tane arada toplulukta kapanıyor oda kendi hatamdan sağlıklı render alamadığım görsel olarak iyi olmayan videolardan kaynaklı. benim işlerim aksine iyiye gidiyor bu günleri bilerek hazırlığımı yapmıştım. sana şu kadarını söyleyeyim yt to yt devri bitmedi sadece adamlar pek çok kategoriyi de çöp yaptı. film çizgi film anime dizi vs çalıştırmazlar artık. @Web_Scripti hocamızın söylediği gibi telifsiz kategorilere yönelmek lazım. topluluk dışında kapanma yaşamıyorum eşleşen engel yemiyorum adsensem sağlam kalıyor. kategorim tamamen sifir yarı özgün diyebileceğim el emeği göz nuru videolar.

Hocam sizin kanallar kapanmadımı?

Kanalları bu aymı eklemiştiniz ve kaç kanal ekliydi adsensenize?

Yok hocam nerden baksan 5 aydır var 2 aydır hiç kanal açmıyorum 60 tane kanalım var quizde yarısından fazlası atmalarda olmadı bugün tüm ödememide aldım wm'den.

benim quize bağlı olan 4 kanalım ve adsenseye bağlamadığım tüm kanallarım sağlam ayakta fakat adsenseye bağlı olan tüm kanallar kapandı ne iş anlamadım :(

adsenseye baglamadıgım yeni açtigim kanallarda 6-7 saat içerisinde kapanıyor .

Botlardan kaynaklı olmasin bu ? vds ile atanlarda kapanma yaşiyorlarmı ?

yanıt verdiğiniz maili yazabilirsin hocam ? google maili
I never used any robotic proccess. My all videos were uploaded manually. I did not use any program to change views, likes or any other. I am one hundred percent sure, i did not use any automated systems. Please check channel statistics manually. Everything is normal about it. Thanks.

adsenseye baglamadıgım yeni açtigim kanallarda 6-7 saat içerisinde kapanıyor .

Botlardan kaynaklı olmasin bu ? vds ile atanlarda kapanma yaşiyorlarmı ?

vds de pc dende fark etmiyor maalesef komple adsenseye bağlı tüm kanallar gitti dün gece

Arkadaşlar deneyen var mı bilmiyorum ama belki bir ihtimal olur diye düşünüyorum.. Youtube kanalındaki ülke ayarını Türkiye yapıp kanalı etkinleştirip daha sonra adsenseye bağlayan var mı yoksada biri denesin..

Umarım dün ki dalgadan sonra yeni bir dalga başlamaz dün ile sınırlı kalır. Gece yarısı yaklaştı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri