Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar eminim giden kanalların çoğunda açıklamada onlarca etiket ve etiket yerinde fazla etiket.Bundan hariç giden oluyor benim kanallarda uçuyor.off
Kanallar fena uçmuş
şuan kanalları bi kontrol ettim adsense zaten çalışmıyorum yok zaten .. Hep quiz kanallar gitmiş boşta duran denemelik video attığım kanallar bile duruyor gelde quizden şüphelenme şimdi hep aynı saatler kapanmış kanallar farklı dbler bide
şuan kanalları bi kontrol ettim adsense zaten çalışmıyorum yok zaten .. Hep quiz kanallar gitmiş boşta duran denemelik video attığım kanallar bile duruyor gelde quizden şüphelenme şimdi hep aynı saatler kapanmış kanallar farklı dbler bide
hocam quizle alakası yok ya. 100 küsür kanalım gitti. TEK BİR QUİZ YOKTU içinde.
nereye baglıydı hocam kanallar?
bendede farklı db kapananlar var.youtube quiz spam bayağı sıkıştırmış adamlar zaten vuracağı voleyi vurdular bu ay kapanan kanalllarımızın parasını verirler zaten kapananları ödüyorlar quiz bende mail alan arkadaşlar quiz yaptıkları eski spam mantığıyla yapmasınlar ben öle yapmayı deniyorum.
hocam quizle alakası yok ya. 100 küsür kanalım gitti. TEK BİR QUİZ YOKTU içinde.
bendede farklı db kapananlar var.youtube quiz spam bayağı sıkıştırmış adamlar zaten vuracağı voleyi vurdular bu ay kapanan kanalllarımızın parasını verirler zaten kapananları ödüyorlar quiz bende mail alan arkadaşlar quiz yaptıkları eski spam mantığıyla yapmasınlar ben öle yapmayı deniyorum.
boşta duran kanallar kapanmıyor kolay kolay büyük ihitmal kanallar sizin farklı partnere bağlıdır
---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------
nasıl yani hocam bu ay kapanan kanalların kazancını ödeyecek miymiş quiz ?
yeni açtıgım 1 aydan yeni boşta kanalların hepsi kapandı hocam. 80 küsür
kanallarin acılma tarihi ne zamandı ?
boşta duran kanallar kapanmıyor kolay kolay büyük ihitmal kanallar sizin farklı partnere bağlıdır
---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------
nasıl yani hocam bu ay kapanan kanalların kazancını ödeyecek miymiş quiz ?
Hocam geçen ay quiz kapanan kanalları ödemiyor muydu millet yazmıyormuydu ödedi diye yoksa ben mi yanlış okudum benim dashboard kesinleşti 1 gün sonra mı ne bir daha kesinleşti dedim kapanan kanalları kesinleşti sonra ödedi yanlışmıyım
Hocam geçen ay quiz kapanan kanalları ödemiyor muydu millet yazmıyormuydu ödedi diye yoksa ben mi yanlış okudum benim dashboard kesinleşti 1 gün sonra mı ne bir daha kesinleşti dedim kapanan kanalları kesinleşti sonra ödedi yanlışmıyım
kesinlesmeden sonra kanal kapanırsa ödeniyor ama kesinlesmeden önce kapanırsa ödedigini görmedim
Hayır hocam benim kanallarım kesinleşmeden önce kapandı şöyle diyim.Dashboard 25-30 kanal bağlıydı bunların 8-9 kapanmıştı ii kanallardı işte kesinleşme günü geldi kesinleşme oldu ama kesinleşen para açık kanallardı sonra baktım 1 gün sonraydı galiba kesinleşme çok çok daha fazla oldu.Bende dedim kapanan kanallar kesinleşti.
allah allah sanmıyorum ama bekleyip görelim hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.