spamı tamamen bitirmiş olabilirler mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni açılan kanallar için demek istemiştim 1+ yıllık 3 kanalım var onlar da olmasa sıfıra ineceğim .yeni kanallar dayanmıyor sanki spamı tamamen bitirdiler yani kanallar için.
yeni açılan kanallar için demek istemiştim eskiden 3 kanalım var onlar da olmasa sıfıra ineceğim .yeni kanallar dayanmıyor.
Geçen senede bu zamanda kapanmalar olmuş.
http://www.ytpara.com/youtube-ban/45024-toplu-kanal-kapanmalari-tek-konu-29.html
12.ay diye temizlik yapıyorlar belli , yeniden başlamıştım biraz daha beklemek en iyisi.
hayatımın en kötü gecesini yaşadım.. böyle bir olay yok ya..
Baktımda orda 3 5 sayfa birşey olmuş bu yıl ki kadar değil. Şurda en az 60 70 sayfa oldu bu ay kapanan kanallar içinnerdeyse 5 6 katı kapanmış. Ama umarım söylediğin gibidir..
Hocam en çok darbelerden birini senle ben aldık galiba. Nerdeyse sıfıra indim ben. Çok geçmiş olsun![]()
Biriside benim hocam tam 0 çektim bu ay [emoji20] Adsense de gitti.
Mobil olarak gönderildi.
Çok geçmiş olsunoff hala devam ediyor kapanmalar ya kapansın kapansında bu inşallah devamlı bişey değildir yıllık temizliksa kapansın be açarız sorun değil ama bu her ay olacaksa bittik
5864 tane kanalım kapandı
% 50 den fazla kayıp var
Bu kadar aç gözlü davranmanın sonuçları olabilir bu kapanmalar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.