Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yayınlamadıgım videolara flag geliyor. otamatik. bunun sebebi başlıkmı , yoksa cok video yu birden kanala yüklemekmi
videoyap ile yaptığım kanallar ya kanala girip düzenlemeden kapanıyor ya da düzenledikten 1 gün sonra kapanıyor, hiç kanal yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Farklı kişilerden aldığım kanallar da gidiyor hocam bi anlam veremedim.Firefox eklentisi ve ip değiştirme yeterli oluyor hocam. Aynı kişiden aldığın kanalları mı kullanıyorsun?
videoyap ile yaptığım kanallar ya kanala girip düzenlemeden kapanıyor ya da düzenledikten 1 gün sonra kapanıyor, hiç kanal yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Kimse bu konuyu dillendirmediğine göre sorun yaşayan cok insan yok demekki bilgisayarlarımızı mı mimlediler acaba?videoyap kullanmıyorum ama benımde aynı sekılde 1 gun dayanmıyor
Kimse bu konuyu dillendirmediğine göre sorun yaşayan cok insan yok demekki bilgisayarlarımızı mı mimlediler acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.