Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
100+ gitii bu ay başı özellikle quiz knallar kapatılıyor.

tamamen aynı videoları yüklediğim kanallardan quiz olanı uçmuş çok adi insanlar bunlar dalga dalga bilinçli kapatılıyor bence

yayınlamadıgım videolara flag geliyor. otamatik. bunun sebebi başlıkmı , yoksa cok video yu birden kanala yüklemekmi

Yine toplu kıyım olmuş. Çok izlenen kanalar gitmiş. Her zamanki gibi giden kanallar yine quiz. Gel de farklı şeyler düşünme.

Benimde yine guizde son kalan kanallardan 1 tanesi daha uçmuş

Topluluk Kurallarımızın (http://www.youtube.com/t/community_guidelines) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı xxxx YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz.

İnceleme sonrasında hesabınızdaki etkinliğin spam, sahtekarlık veya ticari olarak yanıltıcı içerikleri (https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr) yasaklayan Topluluk Kuralları'mızı ihlal ettiğini belirledik.

Diğer toplu yonlendırme yaptığım maili moralım daha fazla bozulmasın dıye kontol etmedim onda da 2-3 tane yıne kapanan vardır Çunku ne zaman bu lanet bıldırım gelse arkasaından bir sürü kanal gidiyor

An itibariyle bütün quiz kanallarım gitti arkadaşlar :(

Son düzenleme:
Dün akşam Saatlerinde 5-10 arası özellikle quiz kanallar uçmuş. diğer mcn deki sağlam kanallar duruyor.

videoyap ile yaptığım kanallar ya kanala girip düzenlemeden kapanıyor ya da düzenledikten 1 gün sonra kapanıyor, hiç kanal yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

hiçbir şekilde bota bağlamadığım sadece manuel video yüklediğim quiz kanalım kapanmış. gerçekten çok saçma bir durum ne telif ne de bir şey vardı anlamadım...

videoyap ile yaptığım kanallar ya kanala girip düzenlemeden kapanıyor ya da düzenledikten 1 gün sonra kapanıyor, hiç kanal yapamıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Firefox eklentisi ve ip değiştirme yeterli oluyor hocam. Aynı kişiden aldığın kanalları mı kullanıyorsun?

adsensede artık quize özeniyor işleri iyice zorlaştırıyor uzun zamandır bu kadar kanalım gitmemişti

evet benim yaptığım tüm kanallarım kapandı çalışamıyorum...

Dun gece 3 adet 1 senelik kanal daha kapanmis (quiz)

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri