Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
2 gün önce bi kanalım kapandı.Sonra adsenseme bağlı bütün kanallar kapandı. 10dan fazla kanalım gitti. Sıfırı gördüm kaç yıldır. 4 yıllık kanalım vardı. hiçbirine telif bile gelmemişti. Abv youtube

Adsense bağlı 2 kanal kapandı az önce adsense bağlı olması hiç iyi olmadı bu

Adamlar gerçekten ne yapacağını şaşırmış durumda elimde 1 tane bile kanalım kalmadı hadi tmaam bunları kapattın biraz öncede kişisel mail gibi kullandığım bir gmaili kapattı kanal vardı fakat ne video ne başka bişey hiçbişeu yoktu topluluk ihlali diye mail gelmiş. Hay yalanınızı ... sizin bildiğin kişisel mail gibiydi onun yanında yine yaklaşık 2 yıldır mn ye bağlı birzamanlar test kanal olarak kullandığım kanalları bile topluluktan kapatmışlar. Yarın fln esas kişisel hesabımı fln kapatmazlar inş :((

Bu hesabın Kullanım Şartları No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi:
http://www.youtube.com/t/terms

"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcı kullanan bir insanın aynı zaman diliminde makul ölçüde üretebileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde ulaşan hiçbir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul etmektesiniz. Yukarıdakilere bakılmaksızın YouTube, herkese açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca içeriklerin herkese açık aranabilir dizinlerini oluşturmak maksadıyla ve yalnızca bu maksat için gereken derecede siteden içerik kopyalamak üzere örümcek kullanma iznini verir. Bu izin, söz konusu içeriklerin önbelleğe alınmasını veya arşivlenmesini kapsamaz. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar. Hesap adları da dahil olmak üzere Hizmetten herhangi bir ticari yönlendirme maksadıyla, kimlik bilgilerini toplamamayı ya da Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (örneğin yorumlar ve e-posta) kullanmamayı kabul etmektesiniz. Hizmetin herhangi bir kullanıcısını ticari maksatlarla İçeriklerine göre yönlendirmemeyi kabul etmektesiniz."

şu yazıdan birşey anlayan varsa beri gelsin...

Açık ve net diyor ki sen hobi amaçlı değil ticari amaçlı kullanıyorsun.Ben sistemi mi ticari amaçla kullandırtmıyorum.

Bence google bir şey geliştirdi ve bilgisayarınıza nasıl bir çerez bırakıyorsa gizli saklı.Burdan yakalıyor.Kişisel bilgisayarımızdan 1 tane kanala dahi girmeyin.Türkiyeden girip sonra tekrardan lokasyon değiştirip almanya vs gibi vds'den girmeyin.Vds ile tek kanal çalışın.Kanal kapanınca aynı vds den yeni kanal yapmayın.Yakalıyor çünkü.Hani botla yükleme yapan arkadaşlar diyor ya neden kapanıyor temiz çalışıyorum diye aynı ip ile 50 kanala giriyorsun be kardeşim.Paranoya gibi olacak ama ip lokasyonuna nerde barındığınada bakıyor artık bence.Yani ip sorgulatıyorsun ovh,hetzner çıkıyor ya hah direk anlıyor gerçek kişi olmadığını.Bağlantı kuruyor.Kendi bilgisayarınızdan internetde gezinti yapar ken dikkat edin.

Para kazanmak isteyen arkadaşlar en temizi kendiniz bir şekilde çerez bırakmayacak izlenemeyeceğiniz bir tarayıcı işletim sistemi bulun.Linux kullanmaya davet ediyorum sizi.

Mobil olarak gönderildi.

Guiz in ödemediği kanal dün kapandı Guiz demekki kanalı kapattırdı spamdan Kanal sağlam iken ödemediğine göre kapanacaığını biliyordu yani kanal kapattırmayı sırayla götürdüğü için Madem bu google pc ye çerez yerleştiriyor bu çerez guiz kanallarımı buluyor 3-4 dane partner firmasından sadece 2-3 tane vsp kapandı tek bir tanede VOİS kapandı bu VOİS ödeme hiç yapmadı kanal 50 k lık olmustu Diğer kapananların alayı guiz Bence işin özeti guiz ilk zamanlar güvenimizi kazanmak için kapananı falan full ödedi güvenimizi kazandı başka partnerlerde 20-30 k kanal var iken guizde 350 k kadar kanal var idi 5-6 ay açık en ölü kanal bile kazandırıyor Kanallar para kazanmaya başlayınca çeşitli üçkaıtçılık yaparak sırtımızdan dünyanın parasını kazandı adamları multi milyoner yaptık

1 adsense 1 kanal 1 ip
2 adsense 2 kanal 2 ip
3 adsense 3 kanal 3 ip

adsense =usa
kanal=usa
ip=usa

Çözüm olabilir , en azından kayıpları en aza indirir.

Bu gidişle afrika ve bazı asya ülkeleri gibi adsense komple kapanabilir.

1 adsense 1 kanal 1 ip
2 adsense 2 kanal 2 ip
3 adsense 3 kanal 3 ip

adsense =usa
kanal=usa
ip=usa

Çözüm olabilir , en azından kayıpları en aza indirir.

Bu gidişle afrika ve bazı asya ülkeleri gibi adsense komple kapanabilir.

ödemeyi nasıl alıcaz hocam usa adsenseden çözümün var mı

Herşeyin bir çözümü vardır.Forumda alan arkadaşlar var diye biliyorum.

Adsense açmayla ilgili çalışmalarım var.Ödeme sorunu değil de başka bir sorunu aşmaya çalışıyorum.

Herşeyin bir çözümü vardır.Forumda alan arkadaşlar var diye biliyorum.

Adsense açmayla ilgili çalışmalarım var.Ödeme sorunu değil de başka bir sorunu aşmaya çalışıyorum.

USA Adsense Açmak için Posta Adresi Kiralama Siteleri Varmış. O Sitelerden Posta Adresi Kiralayıp Pin Adresini Oraya Ulaşmasını Sağlanabiliyormuş. Ödemeyi Almak içinde USA Adsenselerinde Aktif Olan http://www.payoneer.com/ Sistemi Kullanıyormuş. Buradaki Tek Handikap USA Vatandaşına Ait Kimlik Bilgileri. Şayet Bu Handikapı Aşabilen Olursa USA Adsenseye Sahip Olabilir ve Kapanmaları Minimize Edebilir. Yalnız USA Adsenseleri Kapanmıyor Hurafesine İnanmayın. Geçen Kapanma Furyasında USA Adsenseleri Banlanan Bir Kaç Arkadaşı Tanıyorum...

USA Adsense Açmak için Posta Adresi Kiralama Siteleri Varmış. O Sitelerden Posta Adresi Kiralayıp Pin Adresini Oraya Ulaşmasını Sağlanabiliyormuş. Ödemeyi Almak içinde USA Adsenselerinde Aktif Olan http://www.payoneer.com/ Sistemi Kullanıyormuş. Buradaki Tek Handikap USA Vatandaşına Ait Kimlik Bilgileri. Şayet Bu Handikapı Aşabilen Olursa USA Adsenseye Sahip Olabilir ve Kapanmaları Minimize Edebilir. Yalnız USA Adsenseleri Kapanmıyor Hurafesine İnanmayın. Geçen Kapanma Furyasında USA Adsenseleri Banlanan Bir Kaç Arkadaşı Tanıyorum...

Arkadaşlar bu arada ABD adsenes denesi yaptım hesap 100$ eşiğini geçti ancak ABD vatandaşı kimlik numrasını istedi zaten onu nasıl halledeceğim derken 4 kanalım spamdan kapanmdı topluluk ve flag adsenes spama düştü ve aralığın 19 unda banlandı değişen bişey yok yani boşa zaman kaybı

dün açtığım adsense bugün kapanıyor en azından 10 gün adsensesi ayakta kalan var mı çıldırdım bu kaçıncı kapatılması.

Daha önce kapanan adsense ile aynı bilgisayardan mı açtınız yeni adsenseyi?

evet de format atıp ip falan temizdi. bir de vds den denicem bakalım. kanal bağlamayınca açık kalıyor adsense bağlayınca sanki manuel incelemeden geçer gibi ertesi gün kanal açık ama mail gelip adsense kapanıyor.

Youtube sene sonu temizliği yapıyor.
5 quiz 3 te adsense kanal gitti

Bugün bakmayacaktım bu konu anasayfaya düşünce baktım yeni açtığım 3 kanal uçmuş

Quizden atılan daha önce adsensesi banlanan biri 12 K aboneli, 20 M gösterimle Türkçe, diğeri 8 K aboneli 5 M gösterimli yabancı kanalım kapandı. Bu bir işaret sanırım yeni yıla Nasıl girersek öyle devam edermiş :) Mutlu yıllar hesabı :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri