Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Oncelıkle arkadaşlar buraya yazdığım için kusura bakmayın Ben yeni kanallar yaptım boş zamanım vardı Bu yeni kanallara 2. sefer girişde bir sorun yoktu 3.sefer girişde profıl resmı hepsının ünleme düşmüş toplu bir şekilde olanüstü bir etkınlık tespıt ettık gibisinden bişer yazıyordu Bu google kanallara girişde beni tespıt edıyor ya topluluk ya toplu kapanma yerleştiriyordu Şimdi de toplu profıl resmı unlem modası çıkarmıs Google bana geri gelme diyor zorlamın bir anlamı yok bende geri gelmem elimde bulunan kanallarıda partnere bağlayayım yeter Bu kanallardan ikisine kullanmadın xp yuklu eskı pc var onu cıkarıp kurup ondan gireceığım Bu sefer kanal resmı unlem olmassa demekkı beni gugul pc den tanıyor Çerez den başka bişe ile takıp edıyor ama bir türlü çıkaramadım Mac adresı falan olmadına emınım

11 kanal birden kapandı
Kıyım yine başladı galiba.

Kıyım deil hocam kanal kapalı gözüküyor videoları arıyorum açıyorum reklamlar açık ama kanal kapalı gözüküyor.

Evet kanallara giriş yapılıyor
Kanala linkinden baktığım zaman "Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin" yazıyor

ip değiştirip kanala girince normal gözüküyor
sıkıntı yok yani

İnş. geçici bir sorundur :/ Değilsede düğmeye bastılar yine :(

Bu ne ya bendede aynı hatalar var inş geçici bir sorundur :(

bende de aynı hata verdi fakat reset attıktan sonra modeme düzeldi hepsi

sorun düzeldi arkadaşlar cümleten geçmiş olsun.

An itibari ile 13 adet kanal kapandı varmı sizde herhangi bi hasar ? Hepsi boşta idi

profil resmindeki ünlem işareti ne oluyor.. 10 tane kanalım bu şekilde ve linkten vdeolar oynatılıp reklamlarda mevcut.. sizce adsense pislenir mi bu yüzden ??? kanallar açık durumda ama kanala giriş yapamıyorum..

profil resmindeki ünlem işareti ne oluyor.. 10 tane kanalım bu şekilde ve linkten vdeolar oynatılıp reklamlarda mevcut.. sizce adsense pislenir mi bu yüzden ??? kanallar açık durumda ama kanala giriş yapamıyorum..
Profil resmin unleme dusmus tel onayi yap duzelir ... Adsense icin sorun olmaz.

!!! mobildeyim !!!

yt kıyım başladı diyenlere şunu demek isterim :D kanallarınız büyüdü göze çarptı bu güzel kanallarınız flaglandı...geçmiş olsun hocam, youtube kıyım mıyım yaptığı yok unuttun bu kelimeyi.....spam çalışanlar herkes birbirinin ayağına sıkıyor

kanal neden giriş yapamıyorsunuz hocam telefon doğrulaması istediğinden mi yoksa hesaplarınız devre dışı kaldı yazısıyla karşılaşıp gmaile dahi girememekten mi ?

kanal neden giriş yapamıyorsunuz hocam telefon doğrulaması istediğinden mi yoksa hesaplarınız devre dışı kaldı yazısıyla karşılaşıp gmaile dahi girememekten mi ?

Benimde aynisi hocam kanallar acik ama hesab devre disi diyor itirz ettim uc gun önce formu doldurup otamatik yanit geldi acamiyoruz diye googleden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri