Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
viacom dan telif almış kanalı tutuyormuydunHay Allah kanal takipten mail geldieditlicem kanal takibe baķıp
edit: ohh be zaten telifli bi kanal vardı yetmemiş ********zzz viacommm bi daha telif atmış şero ya tammm
viacom dan telif almış kanalı tutuyormuydun
kanal iki ihtarla kapandıysa adsense spama düşmüştür.
Daha doğrusu o oh dediğin kanal adsense i spama düşürmüş olabilir
Dün adsense spama düştü ve 12 kanal kapandı,
Bunlar spama düşürmede çıtayı baya genişlettiler anlaşılan.
İçerik dizi film çizgifilm de değildi
2 videoya aynı anda topluluk geldi ve kanal kapandı
Bir gün sonra o adsense e bağlı bütün kanallar kapandı
Spama düşen adsense in spamdan çıkması için aradan 25-30 gün geçmesi gerekiyor. Bu süre geçince kendiliğinden çıkıyor spamdan. Ayın 20 si ban tarihi bu sürenin içine denk gelirse banlanıyor, ama ayın 20 sinden önce spamdan çıkarsa adsense bandan kurtuluyor. Tamamen şans işi.Spame dusen adsensein odeme alma ihtimali sifir mi hocam? Denk geldiginiz bir ornek ya da tecrube var mi? Benimki de dun spame girmis.
Simdi gecende gene bir kanalim kapandi. Icerik bir tek benim tarafimdan atilmisti. Birisi kanali kopyalamis. Ustune flaglayip kapattirmis. Ben bu yaptigini yanina birakmak istemiyorum. Kanalin adini buradan paylassam bur sikinti olur mu ?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi gecende gene bir kanalim kapandi. Icerik bir tek benim tarafimdan atilmisti. Birisi kanali kopyalamis. Ustune flaglayip kapattirmis. Ben bu yaptigini yanina birakmak istemiyorum. Kanalin adini buradan paylassam bur sikinti olur mu ?
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.