Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
bir partnere bağlı kanallarım kapanmış aynı içerikli quizler banlanmazken bu kanallar gitti...
1 yılı aşkın açık 2k yakın aboneli rakipsiz kanallardı...

Dün adsense spama düştü ve 12 kanal kapandı,
Bunlar spama düşürmede çıtayı baya genişlettiler anlaşılan.
İçerik dizi film çizgifilm de değildi
2 videoya aynı anda topluluk geldi ve kanal kapandı
Bir gün sonra o adsense e bağlı bütün kanallar kapandı

Hay Allah kanal takipten mail geldi :( editlicem kanal takibe baķıp

edit: ohh be zaten telifli bi kanal vardı yetmemiş ********zzz viacommm bi daha telif atmış şero ya tammm

Son düzenleme:
başlıcam böyle işe 2 kez mail geldi kanal takipten alayı kapandı gene kanalların sanırım

Hay Allah kanal takipten mail geldi :( editlicem kanal takibe baķıp

edit: ohh be zaten telifli bi kanal vardı yetmemiş ********zzz viacommm bi daha telif atmış şero ya tammm
viacom dan telif almış kanalı tutuyormuydun
kanal iki ihtarla kapandıysa adsense spama düşmüştür.
Daha doğrusu o oh dediğin kanal adsense i spama düşürmüş olabilir

Dün adsense spama düştü ve 12 kanal kapandı,
Bunlar spama düşürmede çıtayı baya genişlettiler anlaşılan.
İçerik dizi film çizgifilm de değildi
2 videoya aynı anda topluluk geldi ve kanal kapandı
Bir gün sonra o adsense e bağlı bütün kanallar kapandı

Spame dusen adsensein odeme alma ihtimali sifir mi hocam? Denk geldiginiz bir ornek ya da tecrube var mi? Benimki de dun spame girmis.

Spame dusen adsensein odeme alma ihtimali sifir mi hocam? Denk geldiginiz bir ornek ya da tecrube var mi? Benimki de dun spame girmis.
Spama düşen adsense in spamdan çıkması için aradan 25-30 gün geçmesi gerekiyor. Bu süre geçince kendiliğinden çıkıyor spamdan. Ayın 20 si ban tarihi bu sürenin içine denk gelirse banlanıyor, ama ayın 20 sinden önce spamdan çıkarsa adsense bandan kurtuluyor. Tamamen şans işi.
Benim gözlemlediğim bu şekilde

Kanal takip ötmeye başladı yine. Umarım bunlar artçı değildir..

Simdi gecende gene bir kanalim kapandi. Icerik bir tek benim tarafimdan atilmisti. Birisi kanali kopyalamis. Ustune flaglayip kapattirmis. Ben bu yaptigini yanina birakmak istemiyorum. Kanalin adini buradan paylassam bur sikinti olur mu ?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Simdi gecende gene bir kanalim kapandi. Icerik bir tek benim tarafimdan atilmisti. Birisi kanali kopyalamis. Ustune flaglayip kapattirmis. Ben bu yaptigini yanina birakmak istemiyorum. Kanalin adini buradan paylassam bur sikinti olur mu ?

Yasak hocam, siz banlanirsiniz.

Gecmis olsun.

gönder gelsin..ama sorumluluk sana ait

amatör içerikli 3 kanal gitmiş ama kimse yazmadığına göre benden başka kapanma yaşayan yok :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri