Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
iyi gelir getiren 2 kanal patladı kesinleşme öncesi kanalları ödeme önceside adsenseleri patlatacak bunlar belli oldu şimdiden

Arkadaslar 1 sorum olacak
patlayan kanalları sıldım kazandırdıgı paralar adsensede goruluyor dun ve oncesı bu kanalları sıldıgım ıcın adsense odemede sorun cıkarmaz degıl mı ?

yanı kesınlesmedıgı ıcın sorun cıkmaz degıl mi

bide kesınlesmeler ayın 11 mi 12 mi

1 kanal kapanmış , 1 tane de topluluk gelmiş uçurdum hemen sorun çıkmaz umarım.

patlayan kanalları sıldım kazandırdıgı paralar adsensede goruluyor dun ve oncesı bu kanalları sıldıgım ıcın adsense odemede sorun cıkarmaz degıl mı ?

heyecandan yerımde duramıyorum yardımcı olur musunuz

Hocam topluluktan sonra kanalları silsen de silmesen de adsense hesabın spama düştüyse gider. Yinede topluluk gelen kanalını sil gitsin. Kazançların kesinleşir ama önemli olan alabilirmisin
şimdi sorun cıkmazsa alabılır mıyım ? yani kanalı sıldıgım ıcın kesınlesme gununden once ?

bide spam spam dıyoruz ben anlamıyorum bu spamı ogretebılır mısın nasıl yanı spama dustu

şimdi sorun cıkmazsa alabılır mıyım ? yani kanalı sıldıgım ıcın kesınlesme gununden once ?

bide spam spam dıyoruz ben anlamıyorum bu spamı ogretebılır mısın nasıl yanı spama dustu

1- Kesinleşmeden bir gün önce kanalı silmenin bir zararı olmaz. Sonuçta geçen ayın parası kesinleşecek. Ama garanti olsun dersen yarın kesinleşme sonrası sil. Bugünde silsen yarın da silsen aynı şey.

2- Eğer bir adsense hesabına bağlı tüm kanallar topluluktan kapandıysa, sonrasında o hesaba boş kanal bile bağlasan kapanır. Bu da adsense'in spama düştüğünü yani mimlendiğini gösterir. Adsense'in spama düşmesi demek, ödeme gününden 1 gün önce hesapları toplu banlarlarsa %99 senin spama düşen hesabında banlanır demek. %1'i payı ise şans için bıraktım.

3- Jager candır :D

çıkar niye çıkmasın. sorun çıksın diye kapatılıyo bu kanallar zaten

adsense hesabın ödeme gününe kadar kapanmadığı sürece alabilirsin.

adsense hesabına boş bi kanal bağla 1-2 gün içinde kapanıyorsa adsense hesabın spama düşmüştür

devam ediyor kapanmalar bende çatır çatır gidiyor :D:D
birazdan kanal kalmayacak elimde :D

spama düşen adsenseye bağladığın kanal genelde bir kaç saat içinde kapanır ayrıca o adsensenin banlanma ihtimalide yüksektir

Birde kapanan kanallar en büyükleri oluyor. Günlük 1.5 Milyon izlenen kanal gitmiş.

Günlük birbuçuk millonn. en dandik dilde olsa bu kanal. izlenimin 3te biri dolar verse 500$ yapaar böyle 10 kanal olsa 5000$ 100 kanal olsa 50.000 $ günlük 50.000$ Aylık nerden baksan 150k$ yapar. Bunun kesintisi var 120k$
Ben en iyisi intihar konusuna yazayım:)

---------- Spam Engelliyici 06:28 ---------- Önceki Mesaj 06:27 ----------

Adsense spama düştüyse, kesinleşmeden sonra adsense i silsek ödenme ihtimali var mı hocam

Adsense i silmeye gerek yok hocam yönetici değiştirip 3.taraf erişimi keserseniz inş alırsınız ödemeyi.

aklıma gelen tek şey var daha önceden adsensede kapanan kanalların olduğu kanallar patladı ancak adsensede hiç kanal kapanmayan hesaplar duruyor en azından bende öyle daha önceadsensede hiç kanalı kapanmayan hesaplar sağlam ancak 1 tane bile gmailin kapalı olduğu adsenseye bağlı tüm kanallar feshedildi yılbaşına kadar böyle gider ondan sonra herhalde adsensede 1 kanal kapansa dahi adsense spama düşecek galiba...

herkes te bu gelen mail ile mi kapanıyor ?
daha önce böyle değildi galiba geçici olarak kapandı işlem gerekiyor diyince kafam karıştı
boşuna silmeyelim kanalı ( bir umut soruyoruz açılır mı diye )

herkes te bu gelen mail ile mi kapanıyor ?
daha önce böyle değildi galiba geçici olarak kapandı işlem gerekiyor diyince kafam karıştı
boşuna silmeyelim kanalı ( bir umut soruyoruz açılır mı diye )

Evet bu mail geliyor ama açılan duymadım ve istisnasız hepsini siliyorum zaten adsenseler pamuk ipliğine bağlı durumda ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri