Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Alisin artik kafalarina gore kaptiyorlar bir mantigi yok kapanmalarin. Daha once de guncelleme yapiyoruz ayagina bir suru ozgun kanali bile kapatmislardi. Serverlarini bosaltiyorlar surekli. Yt tekelinde oldugu icin video reklam sektoru keyfii uygulamalari devam edecektir.

Alisin artik kafalarina gore kaptiyorlar bir mantigi yok kapanmalarin. Daha once de guncelleme yapiyoruz ayagina bir suru ozgun kanali bile kapatmislardi. Serverlarini bosaltiyorlar surekli. Yt tekelinde oldugu icin video reklam sektoru keyfii uygulamalari devam edecektir.

soru şu geçici mi yoksa artık böyle devam mı edecek..

Maalesef toplu adsense banları bu ay geliyor. Yine tüm kanallar uçmus ve adsense youtubeları devre dışı kalmış. Çok kötü oldu bu.

bu kapanmaların altından başka birşey çıkacak ama bakalım yakında kokusu çıkar

Geçen yılki konuya bakın sadece bu kadar paniğe gerek yok

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıyım başladı yine.
Kanal bırakmayacaklar anlaşılan

Edit : Yanlış alarm. Kanal takipte yada youtube ta sıkıntı var

Son düzenleme:
ohaaa çogu kanalda bu uyarı çıkıyor ne iş ???

Bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin.

60 kanaldan 6 tanesi kapatılmış sanırım hepsi aynı cliente ekli olan kanallar
bunların youtube hizmetini silmek yeterli mi yoksa gmaili komple silmek mi gerekiyor

benim 3 kanal gitti sadece,onlarında hepsini dün gece yapmıştım.bu kadar kanal kapandı mesajını görünce bende tekrar bi bakayım dedim,açtım kanal takibi.bi baktım,listede ne kadar kanal varsa kapalı diyor.bian dedi noluyor arkaaş böyle,aralarından hiç mi kalmadı saglam...derken programda alta bi baktım,sadece kapalı kanalların oldugu gruba bakmışım meger :D

benim bu kapananlara mail da gelmemiş kanal kapanması ile ilgili.hani dedim birisi mi kapattırdı filan diye ama.bende düşünüyordum bu dün gece yaptıgım 3 kanal neden gitti diye,ki çok daha fazlasını kaybedenler olmuş anlaşılan bugün :(

2 senelik quiz kanalım kapanmış. Alt kanaldı. Spama düşen adsense hesabımda bende uğraşmamıştım oda arada gitti demek ki.

bendede 2 kanal gitmiş bu ay sıkı sarılın toplu ne var ne yok süpürebilirler

ulan gooogleee kendini ne sanıyo yerse süpür lann gooogleee haddini bileceksin kimsenin kanallarını ellemeyeceksin biz türkiye halkının sabrıyla oynama

az önce baktım 5 kanal gitmiş bende de. El nino kasırgası 10 günlük aradan sonra geri döndü anlaşılan.

Adsense'imin tekrar spama girip girmediğini anlamak için boş bir kanal bağladım. Beklemedeyim. Yarını çıkarırsa iyi.

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

bu yeni mi çıktı ya

kanalın tutması en az 1 ay, adsenseye bağlanması 1 dakika, kapanması 1 saniye..

benim de gitti bugün baya :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri