Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Kökten sil kapananları yoksa onlarda spama düşer adsensede spama düşer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eyvallah hocam yönetici maili ekleyip adsense i başka maile taşıyıp kökten sileyim o zaman böyle kurtarma şansım nedir sizce adsense in spama düşmesini

az önce adsense bağlı 3 adet bağlı olmayan 6 adet kanalın gittiğini gördüm adsense spama düşmüş muhtemelen 10-15 güne de ban yiyecek tıpkı geçen ay gibi teşekürler spam :(

eyvallah hocam sağolun

Ne demek hocam inş birdaha yaşamayız dicem ama doğasında var malesef [emoji23]

---------- Spam Engelliyici 12:42 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

az önce adsense bağlı 3 adet bağlı olmayan 6 adet kanalın gittiğini gördüm adsense spama düşmüş muhtemelen 10-15 güne de ban yiyecek tıpkı geçen ay gibi teşekürler spam :(

İnş ban yemez içindekileri alırız ya valla çok zoruma gider [emoji23]

Adsenselere bağlı 60 dan fazla kanal uçmuş 1 tanesinde hepsi gitmiş diğerleri farklı adsenselerden tek tük inşallah spama düşmemişlerdir.

spama düştüğünü anlamak için adsense mailinin telefona düşmesi gerekiyor bunda hem fikiriz değil mi ?

Arkadaşlar baktığımda kanallara hep 9.ayda video attığım kanallar uçmuy

---------- Spam Engelliyici 12:54 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

627300e99ecce90665a899c19dab1e07.jpg

Sonunda Bende Nasibimi aldım :( lanet olsun

en iyi kazandıranlar uçtu resmen offf offf nasıl kanal açıcaz artık açıyom gidiyo açıyom gidiyo ne lanettir bu üstümüzde böyle ya :( en az 50 kanal pert hepside kazandıran kanallar

Sonunda Bende Nasibimi aldım :( lanet olsun

en iyi kazandıranlar uçtu resmen offf offf nasıl kanal açıcaz artık açıyom gidiyo açıyom gidiyo ne lanettir bu üstümüzde böyle ya :( en az 50 kanal pert hepside kazandıran kanallar

Kanallar açık ama youtube'a erişim mi engellendi hocam?

Valla kurtuluş vs taktik denilen bişi yok her türlü gettiği kesin

Kanallarımın %70 i kapanmış 200 300 tane kanalım kapandı. Lanet olsun 3 yıldır böyle bir kıyım yaşamamıştım çok kötü bozuldu moralim

Benim 12 kanal gitmiş ama çalınan kanallarımın hepsi açık. Şansa bak :/

adsense bağlı yada bağlı değil yarısından fazlası gitmiş. neye göre kapattıklarını bulmak çok zor her gruptan kapattıkları kanal var

bot çalışıyorum benimde dün gece 7,8 kanalım kapanmış bir kıyım oldu herhalde

Kapanma Yaşayan Arkadaşlar Adına Gerçekten Çok Üzüldüm. Bence Şu Yıl Sonu Geçene Kadar Hatta Ocak Sonuna Kadar Biraz Dinlenmemiz Gerektiğini Düşünüyorum. En Azından Çok Fazla Yüklenmeden Kanal Yapmalıyız...

adsensede ana hesabına baglı kanalınız varsa öyle ancak o hesaba bağlı kanal yoksa düşmez

hocam şimdi bende adsense mailine bağlı kanal vardı. kapanan tek kanalım o benim. adsense e girerken telefon doğrulamasıyla girdim. adsense bağlı 6-7 kanal daha var onlar sapasağlam ama dediğim gibi adsense bağlı maildeki kanal puf ve tel doğrulamayla girdim. spama mı düştü şimdi bu adsense?

Bende de 60 a yakın kapanan var.Adsense bağlı olan, olmayan eski tarihli yeni tarihli, bot ile çalışılan vds ile çalışılan v.s farklı dil ve içerikler.2014-2015 tarihliler de var.Biri de quiz kanal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri