Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Son birkaç gündür deli ivmelenme yakalamış bir kanalım vardı(1 senelik, içinde 2 videolu, en son video atılalı 1 seneye yakın olmuş bir kanal), hal böyle olunca adsenseye bağladım tabi. Günlük 500 lira civarı bırakıyordu, bu gece kapanmış. Şikayet mi diye düşündüm de, burada yazanları okuyunca youtube'un kendisinin kapattığını anlattım. Ayrıca kapanma maili de gelmedi.

Kapanma maili gelmiyor adsense kesinleşmiyor videoların para kazanması otomatik kapanıyor kesinleşen adsense çok yüksek oranda kesinti yapıyor valla Allah hepimize sabır versin bu nedir

dün 20 civarı kanal adsens farketmeksizin bağladığımız hepsi gitmiş çok engel var diye dokunmadığımız kanallar duruyo :D:D

allah belasını versin bu sistemin. telifsiz uyarısız günlük 3 hane üstü bırakan kanalları özenle seçip kapatıyorlar. bağlama bağlattırma adseneye kanal filan.

Kapanan kanallarınızı silmek için numara sağlıyorum arkadaşlar isteyen ulaşabilir. http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...im/109336-youtube-adsense-numara-hizmeti.html

hocam kapanan kanala telefon doğrulaması istedi kaç kez denedim hepsine onay kodunu girdikten sonra bu kanal kapatıldı diyor.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:43 ----------

milletin kanallar kapanınca bende çok korktum şimdi yavv kanallarım kapancak diyee. En azından 1 kez ödeme alabilirim inş kapanmadan.

arkadasla bottanmı baktınz yoksa tektekmı bakıyorsunuz? bottn baktm sorunyok gorunuyor benmkılrde zatne pek kazanmadgm ıcın

1 kanal güzel kazançlı gitti bendende. Ağız dolu sövesim var bunlara. Sadece adsenseye bağlayınca belli bir süre sonra yada belli bir miktar parayı geçince kapanıyorlar. Rezillik oldu bu iş iyice.

1 kanal güzel kazançlı gitti bendende. Ağız dolu sövesim var bunlara. Sadece adsenseye bağlayınca belli bir süre sonra yada belli bir miktar parayı geçince kapanıyorlar. Rezillik oldu bu iş iyice.

Aynen öyle. İyi izlenim alan kanalı adsense bağladığım zaman 1-2 gün içinde kapanıyor kanal. 2 kanalda benden gitmiş bugün.

Mesela bi kanalım var 8 aydır ortalam izlenim alıyor ve adsense bağlanmamış. Adsense bağladıktan 2 gün sonra çat diye kapandı kanal.

Parayı ödememeler, adsense bağlar bağlamaz kanalı kapatmalar vs işimiz çok zor artık böyle giderse hep..

[MENTION=47012]Whois[/MENTION] aynen öyle hocam. Diyenler olacaktır belki adsenseleriniz spam olabilir mi diyede, sıfır adsensede bile durum aynı :D Artık sinirden gülmeye başladım kanallar kapandığında :D

İyi kazandıran 2 ayrı adsense olan kanalları kapatmışlar.Adsense iyi kanalları kapatıyor ve tek adsenseye bağlıydılar.

Dayanalım youtube çok zorluyorsun adsense kesinleşme olmasın,%90 kesinti yap en iyi kanalları özellikle kapat daha napak biz ):

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri