Son 1 saatte 12 alt kanal banlanmış.Ana kanallarda şimdilik sorun yok.Birkaç tanesine hiç video atılmamıştı.Boş alt kanalları neden banlarlar çözemedim.
![]()
hoşgeldin üstad geçmiş olsun..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son 1 saatte 12 alt kanal banlanmış.Ana kanallarda şimdilik sorun yok.Birkaç tanesine hiç video atılmamıştı.Boş alt kanalları neden banlarlar çözemedim.
![]()
artık pub-id'den banlıyorlar. tek kanal tek adsense, o da belki...
Artık bir kanalda videoları yayınladıktan sonra;
- Dünya engeli yiyen video varsa
- Telif yiyen video varsa
- Topluluk yiyen video varsa
O kanal kesin spamdan kapanacak.
Kapanan kanallarımı inceledim, bu konsept dışında kapanan kanalım olmadığını fark ettim.
Örneğin bir 15 bölümlük bir kore dizisi yayınlamışım, yayınladıktan sonra dünya engeli yiyen videolar olmuş. Hepsini silip başka dizi yüklemişim, o dizi de tuttu. Ama daha önce kanalda dünya engeli yiyen video olduğu için o kanal kapanmış. Bu durumu 2 farklı kanalda yapmışım.
Kapanan kanallarımı inceledim, bu konsept dışında kapanan kanalım olmadığını fark ettim.
Örneğin bir 15 bölümlük bir kore dizisi yayınlamışım, yayınladıktan sonra dünya engeli yiyen videolar olmuş. Hepsini silip başka dizi yüklemişim, o dizi de tuttu. Ama daha önce kanalda dünya engeli yiyen video olduğu için o kanal kapanmış. Bu durumu 2 farklı kanalda yapmışım.
Bu dediğinizi bilmem de ani ivmelenen her kanalım kapanıyor hocam. 100k izlenim üstündeki tüm kanallarım kapatıldı.
Hay aksi Kanal askıya alındı14 ay boynca buraya kadar geliştirmişken neden şimdi.
Çoklu kanal kullanımı askıya alma sebebi bu yüzden kanallar kapanabilir benim iki kanalım vardı kapandı teki mail vb gelmedi ama açıklamada böyle yazıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.