Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
inşallah haklı çıkarsınız, ki zaten eğer kapanmalar böyle devam ederse kurunun yanında yaşta yanar, sanmıyorum google nin spamla özgünü tam anlamıyla ayırt eden sağlam sisteminin olduğunu, kapanmalar böyle devam ettiği müddetçe, adsenseyle özgün çalışanlarda bundan nasibini alacaktır, onlarda farkındadırlar herhalde bu durumun,
keza yine bi hacker grubunun YT dan ciddi anlamda haksız kazanç elde ettiğiyle alakalı haberlerde var internette
hem bunla alakalı hemde bu ayda yaşadığımız yüksek kesintilerleden dolayıda sistemde sorun olduğunun kanısına hep birlikte varabiliriz,
bende en kötü ocağın sonuna doğru düzeleceğine inanıyorum

Düzeleceği yönünde pozitif düşünüp hep beraber evrene sinyal gönderelim bence

benim haziranda açtığım gmail kanal vs 4 kanal sapa sağlam duruyo ama ne hikmetse satın aldığımız 2016 kanalları 200ü gitti daha eski kanallarda tek tek gidiyo bağlayınca

2 Bilgisayar kullanıyorum 2 bilgisayarda da adsense kanalalrı kapanıyordu ama uzun sure format atmadığım bilgisayarın birinde adsense ye bağlı olmayan 4 kanal daha kapanmıs Zaten adsenselerde kanal kalmadı Acaba youtube windows numarasına da bakıyormudur sizce hanı pc ye windowsu kurduğumuzda olusan numaraya bilen arkadaşlar yazarsa çok faydalı olur

Herşey Trump ile başladı

Evet bunu bende çok düşündüm. Amerikanın dışardaki sermayesinide içeriye çekmeye çalışıyor. Biz 3-5 kuruş diyoruz da yüzbinlerce insandan bu anlamda kesintiler yapsalar 1 ay da bile dünyanın parasını götürürler.

Bu sebepten Trump'ın etkisi olabilir :) (komplo teorisi)

Artık adsenseden para kazanmak haram galiba :(

bugün yani en fazla 3 saat önce bi kanal bağladım 2 aylık kanal az önce baktım kapanmış :D ya hevle vela kuvvete...

yeni adsense actim 4 gun once.1 gun sonrada 1 adet kanal bagladim. mail geldi simdi kanal kapanmis diye

Hocam eskiden kanallarım bu derece izlenmezdi.Şimdi baglamıyorum ya çok izlenir.İçim gidiyo valla izleniyo ve para kazandırmıyo anca ya sabır çektiriyo.Desek mübarek aylardayız ramazana da daha çok var bu adsense bizi günaha mı sokuyo sevaba mı anlayamadım:) Az evvel gene baktım YA SABIIIIIIIIIIIIRRRRRR :)

Genelde adsenseye kanal bağladıktan kaç gün sonra kapanıyor acaba ortalama ?
Mesajlara baktığım kadarıyla ortalama 3-4 günde kapanıyor sanırım

Konuyu Gereksiz Güncellediğim için Kusura Bakmayın ama Kanallar Boşa Sayıyor. Günlük Yüksek Kazançlı Kanallarım Var ve Kapanacak Korkusundan Dolayı Adsenseye Bağlayamıyorum. Kapanmalardaki Son Durum Nedir Arkadaşlar? Bir Kaç Gündür Kimseden Ses Çıkmıyor. Kapanma Yaşamadıkları için mi? Yoksa Çalışma Yapmadıkları için mi Sesleri Çıkmıyor?

Konuyu Gereksiz Güncellediğim için Kusura Bakmayın ama Kanallar Boşa Sayıyor. Günlük Yüksek Kazançlı Kanallarım Var ve Kapanacak Korkusundan Dolayı Adsenseye Bağlayamıyorum. Kapanmalardaki Son Durum Nedir Arkadaşlar? Bir Kaç Gündür Kimseden Ses Çıkmıyor. Kapanma Yaşamadıkları için mi? Yoksa Çalışma Yapmadıkları için mi Sesleri Çıkmıyor?

ben dün 2 aydır bekleyen kanalı bağladım 3 saat geçmedi :D kapandı sıfır adsense idi :( bide abd idi içerikte abd idi

Günlük 10k izlenimli kanal 1 haftanın sonunda gözlerini yummuştur. Sabah sabah neşemizi yerine getirmiştir. :(

Az önce günlük min. 250K izlenimli ve 5xx getirili bir kanalım kapandı. Üstelik ortada mail falan da yok. Sanırım gene babalara geldik.

EDIT : Dün de normal düzeyde bir kanalım daha gitmişti.

Yılbaşı hediyelerimizi(!) önceden veriyor Google emmi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri