Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
1 kanal daha uctu sebepsiz... kaldi 1 bakalim o nezaman kapanacak :mad:

Geçen aydan beri takip ettiğim çok sağlam izlenimli adsenseye bağlı spam kanalların çoğu dün yada bugün kapanmış. Galiba sebepsiz kapanmalar artık yabancı adsenselerede sıçramış.

Adsense ler den birini geçen Ayın 27 sinde kapatmış tim O Adsense de kesinlesmemis demekki hiç para yatmadi

2 gün girmedim nete şimdi kontrol ettim 30 tane kanalım kapanmış en az. Hepsi de adsense bağlıydı. Adsense bağlı olmayan hesaplarda kapanma yok.
Kapanan kanalada ödeme yapmıyor 2 aydır youtube. İşimiz çok yaş.
Ara verme zamanı geldi..

Dün gece güzel temizlik yapmış yt . Bende Adsense bağlı kanal bırakmamış nerdeyse .
Kanallar 1 hafta bile dayanmıyor Adsense bağladıktan sonra reklam sorunu da cabası .
Nasıl gidecek bu böyle bilmiyorum .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün gece 24 kanalım kapandı. b..knu çıkardı resmen

ben özgün kanalımı bile adsenseye bağlamıyorum siz de öyle yapın bırakın kanallarınız izlensin herşey normale dönerse bağlarsınız adsenseye.. sürekli aynı hataya düşmeye gerek yok

Ohooo gene bir dünya adsense bağlı kanal banlanmış ne zaman bunun sonu gelecek bunaldım artık.

Adsenseden dolayı kanalların kapanması kasım sonuna doğru başladı, şuan tam 2 ayını doldurdu, hala bunun geçici olduğunu düşünen varmı :)

spam bitti mi dersiniz.Daha yeni başlayan birisi olarak (3 haftalık) 6 tane kanalım tutmuştu 2 tane adsesneye bağladım 3-3 bunların hepsi kapandı 4-5 gün sonra

Benimde kanallardada kapananlar oldu en gözde kanalım gitti

Tutan kanalı kapatıyorlar.. Hem kendi açtığım mailler hemde satın aldığım mailler aynı zamanda kapandı..

Algoritmayı çözmek lazım :)

Tutan kanalı kapatıyorlar.. Hem kendi açtığım mailler hemde satın aldığım mailler aynı zamanda kapandı..

Algoritmayı çözmek lazım :)

Hocam sıfır pc de alsan sıfır ıp de alsan izlenen spam kanalı eğer adsenseye bağlı ise kapaıyorlar Hatta slayt yapan arkadaşarında kanalı kapanmıs okuduğumuz kadarı ile Benım anlamadım bu biz Türklere has bır olaymı yoksa diğer ulkelerde durum nasıl Mesala Bulgarıstan Almanya İngiltere vs vs Bu ulkelerde yaşayan forumdaşlarımız bilgilendırıse bizleri bizde ona göre yolumuza bakarız Bu yt işini yapmak ıcın ulke değiştircek halımız yok :D

Hocam sıfır pc de alsan sıfır ıp de alsan izlenen spam kanalı eğer adsenseye bağlı ise kapaıyorlar Hatta slayt yapan arkadaşarında kanalı kapanmıs okuduğumuz kadarı ile Benım anlamadım bu biz Türklere has bır olaymı yoksa diğer ulkelerde durum nasıl Mesala Bulgarıstan Almanya İngiltere vs vs Bu ulkelerde yaşayan forumdaşlarımız bilgilendırıse bizleri bizde ona göre yolumuza bakarız Bu yt işini yapmak ıcın ulke değiştircek halımız yok :D
Hocam sen şuan Türkiye'demisin, yurtdışı yazıyo profilinde.

Tr lokasyon yüzlerce belkide binlerce adsense açılmaya devam ettikçe,bu kapanmalar devam edecek..Ne zaman biter sorusuna gelirsek,belli bir kotanın altında adsense açıldığı zaman bitecek diye tahmin ediyorum..O kotayıda google belirlemiştir kendine göre...
Tamamen Şahsi fikrimdir..

Hesapları kapanan arkadaşlar buraya kapandı yazarak çözüm üretemiyoruz maalesef. Madem bir algoritma var ve kapanma nedenini bize söylemiyorlar, kanalı kapananlar bundan sonra tüm ayrıntıları yazsın belki bir fikir oluşur. En zorundan başlayıp soruyorum. Aşağıdakilerden hepsine evet deyip de kanalı kapanan var mı? Varsa daha zorlarını siz sorun böyle devam edelim.

- Daha önce ban yediğim işletim sisteminde hesap açmadım
- Daha önce ban yediğim işletim sisteminde yükleme yapmadım.
- Kanalım 1 aydan daha eskiydi
- İlk yüklemeyi en az bir ay önce yaptım
- Adsense'yi en az 1 ay önce açtım
- Kanalımı adsense'e en az bir ay önce bağladım
- Kanalımı onaylamak için kullandığım telefon numarası daha önce hiç kullanılmadı
- Adsense'yi onaylamak için kullandığım telefon numarasını daha önce hiç kullanılmadı
- Tek seferde 30 dan fazla yükleme yapıp yayınlamadım
- Aynı pc den birden fazla kanala giriş yapmadım
- Aynı günde adsense'ye birden fazla kanal bağlamadım
- Yükleme yapılan başlığın birebir aynısı youtube'da yok
- Yükleme yaptığım videonun birebir aynısı youtube'da yok (süresi de, renderi de farklıydı)
- Yüklemelerde yasaklı kelime kullanmadım (episode,serie,isis,war,po*n,full,watch vs.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri