Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
şimdi baktım bende de kapanmalar olmuş kapananlar dan 1 tanesi adsenseye bağlı değildi
2 3 güne bir botlarla tarama yapıp yakalanan kanalları kapatıyorlar

Hafta sonu sağlam mesai yapmışlar, Adsense'ye bağlı bir tane kanal bırakmamış vicdansızlar

Bugün 2 Kanalım kapandı 1si adsenseye bağlıydı diğeri boştaydı.. Nedir bu kapanma sorunu ya. özgün spam dinlemiyolar kapatıyolar.

benim hala en baştadaki gibi durumlar.ne partner ne boşda duran kanallarımda hiçbi sorun yok.sadece adsense e bagladıklarım kapanıyor süreli,tr-yabancı adsense farketmeksizin.yeni kanal bagladım kapandı,kaç yıllık kanallar bagladım kapandı.film kanalı bagladım kapandı,slayt kanalları yaptım pcde,yükledim kapandı.adsenselere baglamadıgım sürece hiçbişey olmuyor,deli etti iyice bu adsense...boşda yüzlerce kanalım oldu sırf şu sorun ortaya çıktıkdan sonra hazırladıgım.boşamı yapıyoruz bu kanalları nedir,elimizde kalıcak galiba bu gidişle :(

Hitli para kazanması kapalı kanallarla cpa çalışın.Boşa gitmesin kanallar..

Partnere denediniz mi hocam o da kapanırsa iş bitmiş demektir birde pin girilmemiş adeense deneyin belki kapanmaz çünkü sdsense hesabı tamamlanmamış oluyor belkinbir açığı vardır

benim hala en baştadaki gibi durumlar.ne partner ne boşda duran kanallarımda hiçbi sorun yok.sadece adsense e bagladıklarım kapanıyor süreli,tr-yabancı adsense farketmeksizin.yeni kanal bagladım kapandı,kaç yıllık kanallar bagladım kapandı.film kanalı bagladım kapandı,slayt kanalları yaptım pcde,yükledim kapandı.adsenselere baglamadıgım sürece hiçbişey olmuyor,deli etti iyice bu adsense...boşda yüzlerce kanalım oldu sırf şu sorun ortaya çıktıkdan sonra hazırladıgım.boşamı yapıyoruz bu kanalları nedir,elimizde kalıcak galiba bu gidişle :(

Bu kapanmalar tahminimce mail açan kişiler yaşamıyor.Eskiden google clean ile mail açabiliyorduk yani böylelikle google yeni kişi sanmış oluyordu şuan kendimizi yeni birisi gibi gösteremiyoruz.

bayadır uğraşmıyorum youtube ile sırf merakımdan 2 gün önce eski bi kanalı bağlamıştım eski adsenseye kapanıyormu diye kapanıyormuş :D

Hocam yabancı numaralarla acılmış lokasyon yabancı ve yabancı adsense 2 haftadır kanal kapanmıyor diye anladım dogrumu hocam

Keşke :) İngiltere ve Almanya hesapları pinsiz henüz dün 1er kanal kapanmıştı bugün komple temizlemişler 2 hafta yeni oldu hepsi kapanmış ayın 12sini göremeden :o

10-15k arası en yüksek +20k izlenimle alakası olduğunu sanmıyorum aynı hesapta günlük 5k'lık kapanmıştı 1 gün sonrasında 450 izlenende dahil hepsini kapatmışlar.

Üstad Bilirim Usta Spamcısındır ama Emin Olmak için Sormak istiyorum.

İngiltere Adsense ile Çalışırken, YT Kanalı İngiltere İp'li VDS Üzerinden mi Oluşturuyorsun?
İngiltere Adsense İngiltere İp'li VDS Üzerinden mi Oluşturuldu ve Kontrollerini Yine Aynı İp Üzerinden mi Yapıyorsun?

Üstad Bilirim Usta Spamcısındır ama Emin Olmak için Sormak istiyorum.

İngiltere Adsense ile Çalışırken, YT Kanalı İngiltere İp'li VDS Üzerinden mi Oluşturuyorsun?
İngiltere Adsense İngiltere İp'li VDS Üzerinden mi Oluşturuldu ve Kontrollerini Yine Aynı İp Üzerinden mi Yapıyorsun?

Hayır Yt kanalı tr lokasyon olanda var yabancı ipden acılanda var farklı adsenselerde şöyle söyliyim artık ne kadar mantık yürütülür tartışılırmı :) Almanya lokasyondan kanal açıp ve o kanalla adsense başvuru yapıldı kapandı (Almanya Ads)
Yine ingiltere lokasyondan kanal açıp aynı kanaldan adsense başvurusu yapıldı yine kapandı (İngiltere ads) bu şekilde 5 adsensenin kanalları gitti 2 haftayı bulmadan ortalama Bunlar 1er kanallı kendi maillerinden acılmıs olanlardı

Aynı şekilde yine aynı lokasyon kanal ve adsenselerde kanal sayıları 10-14 arasında olan hesaplarda toplu kapanma kurbanı oldu, önceden ipv6 bile denemiştim mantık yok :o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri