Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
tr adsense bağlı bütün kanallar kapandı (ortalama 30 a yakın kanal bağlıydı)

Yabancı adsense hesabına bağlı 1 tane kanalım kapatılmış tıpki tr adsensede olduğu gibi mail gelmeden direk spam diyerek.
Ve ben her kanala 2 video atarak çalışırım. 2sine telif veya topluluk gelse dahi kanal kapanmaz normalde.

edit: günde 2 hane bırakıyordu.

alman adsenseye bağlı tek videolu en iyi kanalım 1 saat önce kapanmış. Böyle bir gün kala kapanıp kesinleşmez ise, adsense de artık tamamen scamcı olmuş demektir. Yarını bekleyip görelim.

alman adsenseye bağlı tek videolu en iyi kanalım 1 saat önce kapanmış. Böyle bir gün kala kapanıp kesinleşmez ise, adsense de artık tamamen scamcı olmuş demektir. Yarını bekleyip görelim.

bence 10 unda banlanması şans hocam hesabınız kesinleşcektir

Geçmiş olsun

Arkadaşlar geçen aylardan kanalı kapanıp kesinleşen varmı ? Ayın 8 ila 10 arası

ispanyolca :)

inş. bakalım, sağolasın.

Bence Bu Saatten Sonra İçerik Dili Neyse ve Lokasyonu Neresiyse Ona Göre Adsenseye Bağlamak Gerektiğini Düşünüyorum. Yani Atıyorum İçerik İngilizce ve ABD Televizyonlarında Yayınlanan Bir Diziyi Tutup Alman veya İngiltere Adsensesine Bağlamak Tehlike Olur...

Tek bi kanalim vardi o da simdi kapandi. Icinde iyi miktar kaldi umarim kesinlesir yarın.

Arkadaşlar geçen aylardan kanalı kapanıp kesinleşen varmı ? Ayın 8 ila 10 arası
Spama düşen adsensem vardı geçen ay ödemesini aldım silerek aldım yani adsenseyi banlanır falan diye korkudan :D Neyse geçen ay 11'inde kesinleşmeden önce tam hatırlamıyorum ama 4-5 gün içinde yani 5'i ile 11'i arasında 2 tane sağlam gelirli kanalım kapandı. Ocak ayının sonundada 3 tanesi kapanmıştı 5 tane kanal bağlıydı adsenseye. Sonuç olarak miktar vericem yasaksa kaldırırım, 2.4k pounddan 800 pound kesinleşti. Hangileri neye göre kesinleşti hiç kestiremiyorum hocam :)

Beyler hiçbir kanalında spam yapmayan ve telif yemeyen ve buna rağmen kanalı kapanan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri