Yok hocam tertemiz 11 gece kesinleşti ve videoları gizledim aynı kategoriden tekrar kanal yaptım tekrar bağladım onda sorun yok bu kanal neden kapandı anlamadım![]()
Hocam ayni kanalin icerigini baska kanala yapip ayni adsense e mi yuklediniz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok hocam tertemiz 11 gece kesinleşti ve videoları gizledim aynı kategoriden tekrar kanal yaptım tekrar bağladım onda sorun yok bu kanal neden kapandı anlamadım![]()
Hocam ayni kanalin icerigini baska kanala yapip ayni adsense e mi yuklediniz ?
Abi bence onla alakası yok çünkü TR çalışırken TR adsensesine çoğu ülkenin içeriklerini bagliyordukKanalı Kapanan Arkadaşların Çalışma Şeklini Merak Ediyorum. Almanca İçeriğin Kanalını Alman Adsensesine, ABD İçerikli Kanalı ABD Adsensesine Bağlayarak mı Çalışıyorsunuz?
Abi bence onla alakası yok çünkü TR çalışırken TR adsensesine çoğu ülkenin içeriklerini bagliyorduk
1 kanal gitti ingiltere ancak anlamadığım 12 sinde kesinleştikten sonra videoları gizliye almıştım nasıl kapanıyor spamdan anlamadım![]()
Bu temizlik daha ne kadar sürecek?
Kapanan kanal mı var?
hesaplarda telif varmıydıKapanmalar devam ediyor. Bugün 6 kanal kapandı. İngiltere ve Almanya adsense hesaplara bağlı kanallardı
hesaplarda telif varmıydı
1 buçuk ay sonra adsenselere girdim 10 adsense full kapanma oldu açık kanal kalmadı.Forumu 2 gündür okuyorum bu konuyu özellikle adsense konularınıda okudum herkes benim o kadar benim bu kadar kapandı bunların bize bir faydası yok.Yt işini bilenler bir grup oluşturmalıyız kapanmaların üstüne gidilmeli.Yoksa burda yazma ile o kadar bu kadar kapandı ne faydası var.Spamdan dolayı kapanıyor ama biliyoruz kapanmayanlarda var en azından bir açık bulunmalı denenmeli.
Mail kaynaklı yoksa adsense açılmasından mı kaynaklı sunucu vds mi kaynaklı bunların biri bariz şekilde tetikliyor tespit edilmeli.Tr adsense bitti yabancıda biter.
hocam daha anlaşılır bir şekilde yazabilir misiniz acaba? Tr adsense mi çalışıyorsunuz? Adsenselerinize bağlı kanallar açıktı ve siz adsenselere giriş yaptıktan sonra kanallar mı kapandı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.