Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bugün de benden iki kanal kapanmış. Sorun şu ki ne zaman kanal biraz para kazanmaya başlasa günlük 20 lira seviyelere çıksa hemen gümmmm... Kanal gidiyor. Bu böyle olursa işimiz bitti demektir. Siz ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz. Gördüğüm kadarıyla hala mücadele ediyorsunuz Spam yapıcaz diye.. Para alabilen var mı o önemli.. Kanallar boştayken sıkıntı yok. Ama Adsense ye bağladın mı yada partnerde para kazanan bir platformda oldumu gümlüyor. Benim 2 kanal da Almanya Adsense ye bağlıydı..

yabancı adsenselerde çöp oldu son 1 aydır ingiltere bağlı kanallar 3-4 günde kapanıyor şubat ayından mart ayına hiçbir kanal kapanmıyordu artık oda gitti türkiye ve vietnam adsenselerini deney olarak kullandılar şimdide o deneyi tüm adsenselerde uyguluyorlar

Reklam çıkıyormu görmek için, hitli bi kanal üzerinden adsense başvurdum ve reklam çıkmamasından dolayı kazanmayan kanal 3 günün ardından kapandı :) (TR)

Son düzenleme:
Valla ne yapıcaz bilemiyorum bu şartlarda.. Keşke herşey yeniden 2014 yılındaki gibi olsaydı. Her daldan her yandan sıkıştırdı adamlar.

Kapanan Kanallara Ödememe Kararı Aldıktan Sonra Adsenselerin İçinde Kalan Para 2 Daire Alıyor Çok Eskiye Gitmeyin :D

günde 50-100 lere çıkınca kapananı geçtim,aylarca boşda bekletipde şimdi adsense e bagladıgım ve günde 1-2tl kazanan kanalda 3-5 güne kapanıyor ister ingye bagla ister trye farketmiyor.

İşte sıkıntı da burada.. Kazançlı bir kanal az yada çok farketmesin Adsenseye bağlandı mı manuel kontrole mi düşüyor ne oluyor bir şekilde videolara bakılıyor ve spam olduğu anlaşıldı mı gümmm kanal gidiyor. Partnerlerde de buna benzer bir şeyi yaşadık geçen ay.. Binlerce kazançlı kanal kapatıldı.. Partnerde de durum Aynı Adsense gibiyse diyecek bir şey bulamıyorum... :(

günde 50-100 lere çıkınca kapananı geçtim,aylarca boşda bekletipde şimdi adsense e bagladıgım ve günde 1-2tl kazanan kanalda 3-5 güne kapanıyor ister ingye bagla ister trye farketmiyor.

hocam eskiden yt to yt yapınca videolar ünlem veriyordu. yani demek istediğim google bu videoların daha önce başka kanallara yüklendiğini biliyordu para kazanmayı açmıyordu. sonra bunu kaldırdılar. Ama halen bu sistemi kullandıklarını düşünüyorum hatta biraz daha geliştirerek. Kanal adsenseye bağlı ve videolar kopya olduğunu anlayınca kanalı uçuruyor. Tam emin değilim ama böyle bir şey olabilir mi?

hocam eskiden yt to yt yapınca videolar ünlem veriyordu. yani demek istediğim google bu videoların daha önce başka kanallara yüklendiğini biliyordu para kazanmayı açmıyordu. sonra bunu kaldırdılar. Ama halen bu sistemi kullandıklarını düşünüyorum hatta biraz daha geliştirerek. Kanal adsenseye bağlı ve videolar kopya olduğunu anlayınca kanalı uçuruyor. Tam emin değilim ama böyle bir şey olabilir mi?

Yazdıklarınız mantıklı. Bende buna benzer şekilde düşünüyorum. Bir şekilde videoların Spam olduğunu anlıyorlar. Eğer Manuel kontrol ediliyorsa ki sanmam, binlerce kanalın manuel kontrolü çok zor olur; o zaman zaten kontrol eden kişi direkt olarak görür ve kanalı kapatır. Ama kontrolü bir bot yapıyorsa her sistemin olduğu gibi onunda bir açığı vardır. Render mender diyecem ama o devirlerde çoktan geçmiş gibi. Eskiden deli gibi render yapardık ama artık emeklerinin karşılığını kimse alamadığı için renderla da uğraşan sayısı hayli azaldı.

Bir şekilde bu adamlar tespit ediyor kanalın spam olduğunu. Eskiden 3 ihtar - Telif vs den sonra kanal kapanırdı. Şimdi anında kapatıyorlar..

Yazdıklarınız mantıklı. Bende buna benzer şekilde düşünüyorum. Bir şekilde videoların Spam olduğunu anlıyorlar. Eğer Manuel kontrol ediliyorsa ki sanmam, binlerce kanalın manuel kontrolü çok zor olur; o zaman zaten kontrol eden kişi direkt olarak görür ve kanalı kapatır. Ama kontrolü bir bot yapıyorsa her sistemin olduğu gibi onunda bir açığı vardır. Render mender diyecem ama o devirlerde çoktan geçmiş gibi. Eskiden deli gibi render yapardık ama artık emeklerinin karşılığını kimse alamadığı için renderla da uğraşan sayısı hayli azaldı.

Bir şekilde bu adamlar tespit ediyor kanalın spam olduğunu. Eskiden 3 ihtar - Telif vs den sonra kanal kapanırdı. Şimdi anında kapatıyorlar..
hocam mutlaka manuel olarak kapatılan kanallar vardır ama fatihbaz hocamın yazdıkları tamamen doğru. günlük 1 tl bile bırakmayan kanallar uçuyor. bunun manuel olarak tespiti çok zor. Bunu otomatik yapıyorlar. Yaptıkları algoritmanın ayarını çok çok hassas yapmışlar. kopya olduğunu farkettiği gibi uçuruyor. Zaten eğer kanal özgün ise itiraz sonucu kanalı açıyorlar. Sonradan kanalı açmayı göz önüne aldıklarından istedikleri kanalları anında uçuruyorlar bu sistemle. Ben şuana kadar en çok kazandıran içeriklerimde rendere başlayacam. Videonun mutlaka özgün-orjinal olmasını sağlamak dışında bir alternatif gözükmüyor şuan.

hocam mutlaka manuel olarak kapatılan kanallar vardır ama fatihbaz hocamın yazdıkları tamamen doğru. günlük 1 tl bile bırakmayan kanallar uçuyor. bunun manuel olarak tespiti çok zor. Bunu otomatik yapıyorlar. Yaptıkları algoritmanın ayarını çok çok hassas yapmışlar. kopya olduğunu farkettiği gibi uçuruyor. Zaten eğer kanal özgün ise itiraz sonucu kanalı açıyorlar. Sonradan kanalı açmayı göz önüne aldıklarından istedikleri kanalları anında uçuruyorlar bu sistemle. Ben şuana kadar en çok kazandıran içeriklerimde rendere başlayacam. Videonun mutlaka özgün-orjinal olmasını sağlamak dışında bir alternatif gözükmüyor şuan.

Kesinlikle haklısınız hocam.. En çok izlenim alan kategorilerde yüklenecek videoyu benzersiz yapmak bu işin anahtarı gibi.. Bir de bu şekilde deneyelim bakalım ne olacak.. Karşımızda çok hassas bir sistem var. Ama daha önce yüklenmemiş hiç olmayan bir videoya bakalım tepkisi nasıl olacak..

benim de 1 tane kapanmış almanya adsense idi

edit:adsense idi ama videolarda para kazanmayı dahi açmamıştım doru düzgün izlenen bi kanal değildi

Son düzenleme:
bende yeni kanal yok zaten,geçen yıl ve 2 yıl önce aldıgım kanalları dolduruyorum hala mesela onlarda kapanıyor.ayrıca 3 yıldır açık olan,eşleşen dahi yemeyen içeriklerdeki kanallar takır takır kapanıyor şuan.

buda yeni değil hocam geçen ay ve ondan önceki aylarda aynısı bana oluyordu.
zaten arada bir foruma girip bakıyorum bir gelişme varmı diye
yeni kanal adsense vs açtığım yok artık.
ama 3 ay ama 1 yıla kalmaz birileri çözecektir diye umutluyum sadece
şu saatten sonra kendi adıma problemler çözüldüğünde belki devam edebilirim belki de devam edemem beceremem diye düşünüyorum.
kanal aç video at sıkıntı yok.
adsense ye bağla uçuyor. hemen uçmasada kesinleşme olacağında kesin uçuyor.
bakalım ne olacak durumumuz
herkese hayırlı forumlar..

Sorunda burada zaten. Aylarca bekleyen kanalları adsenseye bağlayınca gümlüyor. İçerik hiç fark etmiyor. Bu sorunu çözmezsek işimiz iş.

Şuanda spam kanalda 10k görüntülemeyi geçip para kazanmaya başvurup kabul edilen varmı?Yoksa herkes redmi yiyor?

Hic bir yere bagli olmayan kanalim kapandi, bi de 2 gundur acmis oldugum ve o gmail ile basvuru yaptigim adsense bagli kanal da kapandi, yt diyor ki, calismayin birakin bu isi :))

İçerisinde videoları yaklaşık 6 ay önce sildiğim, hiçbir yere bağlı olmayan, 2 yıllık kenarda köşede duran kanal durup dururken kapandı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri