Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bugün Flash Player güncellemesi geldi yükledim.Tırstım şuan :D

Java-Flash P. yuklu olmadiginda pc'inizde hesap acmaniza izin bile vermez Google.

Chrome yuklerseniz icinde yuklu gelir . Zaten Chrome kullanan birisi bilgisayarinin parmak izini coktan Google'a vermis oluyor.

sağolsun [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] kanallar 1 ayı geçti sapa sağlam hala nazar değmez inş :D

[MENTION=15183]AntiBiyotiK[/MENTION] .imgur: the simple image sharer flag maili bu ...maili gördünüzmü işinizi hemen sağlama almanız gerekiyor...gerçi yotube onada fırsat vermiyor malesef 1 dk diğerlerinide kapatıyor....kesinlikle katılıyorum...bir kanal flag yedimi diğer tüm kanalları askıya alıyorlar..helede eşleşen veya dünya engeli yemişse hiç affetmiyorlar...ama özgün olanlarıda bırakıyorlar onları kapatmıyorlar...yada ceza veriyorlar para kazanmasını kapatıyor vs.

an itibariyle 32k aboneli çizgi film kanalı topluluktan gitti. çizgi filmi bıraksam mı neydem. bıktım artık uğraşlar boşuna...

An itibariyle bütün kanallar gene gitti içlerinde günlük 100 tl bırakan kanallar vardı hayırlı olsun...
Maillere baktım 1 kanala flag atılmış arkasından bütün kanallar spamdan kapanmış ayıptır arkadaş ya nedir bu çekememezlik!

An itibariyle bütün kanallar gene gitti içlerinde günlük 100 tl bırakan kanallar vardı hayırlı olsun...
Maillere baktım 1 kanala flag atılmış arkasından bütün kanallar spamdan kapanmış ayıptır arkadaş ya nedir bu çekememezlik!

Geçmiş olsun anlaşılan artık 1 kanal kapanınca hepside kapanıyor yeni moda bu

вєякαη;549101' Alıntı:
Geçmiş olsun anlaşılan artık 1 kanal kapanınca hepside kapanıyor yeni moda bu

dediğin şekilde değil öyle bir şey yok. Ayrıca ne oldu berkan hani kapanmazdı kanalların :D :D :D

Şu Youtube işine başladığımdan beri ilk defa kıyım yaşadım 3 kanalımı birden kapatmışlar Adsense 0'ı gördü.

Tek kanalıma topluluk ihtarı gelmiş sıradan bir dizi topluluk içericek herhangi bir durumda yok durduk yere gitti kanal onunla birlikte aynı PC'den girdiğim kanalları da uçurmuşlar

Son düzenleme:
Anitibari ile dun yani :) günlük 400 TL birakan kanalim 4 yilljk kanaljm uçtu cidden evlat acisi gibi ama durmak yok

Anitibari ile dun yani :) günlük 400 TL birakan kanalim 4 yilljk kanaljm uçtu cidden evlat acisi gibi ama durmak yok
günlük 400 tl çok iyimiş bugüne kadar kazandıklarınız yeter zaten bukadar fazla kazandıran 4 yıldır açık kanal duymamıştım günde 1k alanda oluyorda 1 ayda kapanıyor telif yada spamdan

ileri bir tarihte içine video atarım diye stokladıgım kanallar içi boş, video falan yok tel onay yok patlamış arkadaş ne işya

Bir kanalım daha spamdan kapandı.
Son kapanan ikinci kanal

Bu iki kanalda dikkatimi çeken nokta ve bu iki kanalı diğer kanallarımdan ayıran nokta kanallara sonradan eşleşen gelmişti ve eşleşen videoları silmiştim...

Önemsiz gibi görünebilir ama kapanma sebepleri arasına silinen eşleşenlerde girmiş olabilir...

günlük 400 tl çok iyimiş bugüne kadar kazandıklarınız yeter zaten bukadar fazla kazandıran 4 yıldır açık kanal duymamıştım günde 1k alanda oluyorda 1 ayda kapanıyor telif yada spamdan

Basladigimdan beri.hep kalici.olsun filandi.amacim kurdum.ilk tabi.kaxanamadim.sonra.iki uç yukledim öyle sile.sile 28 video.kaldi yarisi +500 k olmuştu.saten baya otekileride kaxandirmak.için.uğraştim ve olay su.ki tatildeyim ve.PC evimde arkadasin bilgisayarından.girdim oda yeni baslamis kanali kapandi dun.gece 23 de benimde 1 de.kapandi uzulmedim.ama.fena değişik.oldum.;)

Bir kanalım daha spamdan kapandı.
Son kapanan ikinci kanal

Bu iki kanalda dikkatimi çeken nokta ve bu iki kanalı diğer kanallarımdan ayıran nokta kanallara sonradan eşleşen gelmişti ve eşleşen videoları silmiştim...

Önemsiz gibi görünebilir ama kapanma sebepleri arasına silinen eşleşenlerde girmiş olabilir...

Evet benimde dikkatimi cekende odur 7 videoma.eşleşen.geldi.ve bu.videoların izlenimleri.400 k.ustiydi dun.korktum.ve.sildjm diğer.kanalim.dun.kapanmisti.sildjm.eslesenleri.ve. .4.yillik. Kanalim kapandı hic bir.ihtar.yoktu ve.yari.ozgundu

Takip ettigim 2 milyon kusur abonesi olan bi kanali bile kapatmis youtube , ki ozgun kanaldi , buyuk ihtimal actirir geri , ama demek istedigim , kafasina gore kapatiyor 3cx,vds,vps,ip hepsi hikaye....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri