Toplu Kanal Kapanmaları - TEK KONU -

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
benimde 10 tane kaybım var bugün . güzel kanallardı yazık oldu.

suan onumde 2 tane pc var gmailini 1. bilgisayardan açtım ve yukeleme yaptm bıraktm sonra ip değiştirdm ve 2. pc den oteki kkanalıma giriş yaptm 2 saat sonra ilk açtğm kanala 2. bilgisayardan girdğim an kanal kapandı bunun kanallar arası ve pcler arası geçişten kapandğını dusunuyorum bu sorunu yaşayan varmı ?

1 topluluktan gitmiş bi kanal sabah.

aynısından tekrar hazırlıyorum. :o

arkadaşlar vieoyapla videoları tek tek yüklüyorum.kanallarım ayakta duruyor.sizde deneyin bence

o degilde ben 10 tane hesaba quiz yapmak icin 1 vds den ip den girdim sikinti olurmu sizce?

Arkadaslar mail satin aliyorum onayli saglam kisiden, kimi arkadas mailleri biraz beklet ac diyor kimisi videoyapa bagla bekle 1 gun oyle video at diyor, dun 25 kanal actim hepsi kapandi ama her zaman boyle olmuyor(ip ve cerez her seferinde farkli). Bir de video yap kullanan arkadaslar clienti ne siklikla degistireyim o da kirleniyor surekli bazen ondan kapanma yasiyorum. Ayakta cok kanalim var ama bazen anlam veremedigim kapanmalar oluyo

Ben mailleri açtığım gibi bota bağlayıp videoları tek tek yüklüyorum,sıkıntı olmuyor.

arkadaslar bır sorum olacak.Ben genelde partnere soktuktan sonra kanallarıma giriş yapmam cunku ip değişimi vs gibi şeyler oluyor baska ip dende girmek istemıyorum.soruya gelelım.bir kanala bir ay boyunca giriş yapmamak spam riskini arttırırmı?

Bu yazıyı görmekten bıktım artık. hergün iyi 1-2 kanalım gümlüyor.

WVD9NE.jpg

Herkez hitim arttı kanalım kapandı, tam para kazanmaya başladım kanalım kapandı, flag, sahte, gerçek bla bla bla ... diyoruz... Hiç düşünmüyor musunuz bizim yaptığımız bu saçma sapan videolar çerçeveli, çizgi karakterli, abuk subuk videolarımızı bu normal kullanan insanlar beğenmiyorlarda flaglıyorlar olmayasın ? mesela çizgi filmimiz 30 bin izlenme alıyor tak kapanıyor, o iğrenç çerçeveli minnacık görünen çizgi filmi 3-5 bin kişi flaglaması için bir neden yok mu ? yaptığınız videolara hiç bakmıyor musunuz Allah aşkına :) Ben bir film izlemek istesem ve o iğrenç çerçeveli bir video karşıma çıksa heralde dümdüz saydırırdım bu işi yapan biri olmasaydım :) her neyse benimde günlük kanallarım kapanıyor, gidiyor insan etkileniyor ama bu millette ki ağlamayı anlayamıyorum . Konu para olunca IQ muz düşüyor galiba tarafsız düşünemiyoruz. Tabi insanın olduğu her yerde hırsızlıkta olur, yanlış yapanda olur gerçekten sahte atılan flagda vardır, ama hit artar artmaz kanal gidiyorsa orada bir düşünmek lazım.

arkadaslar bır sorum olacak.Ben genelde partnere soktuktan sonra kanallarıma giriş yapmam cunku ip değişimi vs gibi şeyler oluyor baska ip dende girmek istemıyorum.soruya gelelım.bir kanala bir ay boyunca giriş yapmamak spam riskini arttırırmı?

Azaltir :)

Telefondan gönderildi...

Herkez hitim arttı kanalım kapandı, tam para kazanmaya başladım kanalım kapandı, flag, sahte, gerçek bla bla bla ... diyoruz... Hiç düşünmüyor musunuz bizim yaptığımız bu saçma sapan videolar çerçeveli, çizgi karakterli, abuk subuk videolarımızı bu normal kullanan insanlar beğenmiyorlarda flaglıyorlar olmayasın ? mesela çizgi filmimiz 30 bin izlenme alıyor tak kapanıyor, o iğrenç çerçeveli minnacık görünen çizgi filmi 3-5 bin kişi flaglaması için bir neden yok mu ? yaptığınız videolara hiç bakmıyor musunuz Allah aşkına :) Ben bir film izlemek istesem ve o iğrenç çerçeveli bir video karşıma çıksa heralde dümdüz saydırırdım bu işi yapan biri olmasaydım :) her neyse benimde günlük kanallarım kapanıyor, gidiyor insan etkileniyor ama bu millette ki ağlamayı anlayamıyorum . Konu para olunca IQ muz düşüyor galiba tarafsız düşünemiyoruz. Tabi insanın olduğu her yerde hırsızlıkta olur, yanlış yapanda olur gerçekten sahte atılan flagda vardır, ama hit artar artmaz kanal gidiyorsa orada bir düşünmek lazım.

Kanala giriş yapıp yapmamakla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Hiç giriş yapmadığım kanallar bile gidiyor. Çalıştığım dizileri tek tek kontrol ettim.İlk sıradaki çok aboneli çoğu kanal kapanmış. Bence dizi,film gibi telif içerecek türdeki, çerçeveli vs tüm kanalları tek tek temizliyorlar.

1 aydır giriş yapmadıgım 9 kanal uçmuş . ardında sadece gelen mailler kalmış!

spamdan kapanmıyor artık ama flag devri başladı bende de. hemen her gün flag yiyorum. kiminde kanal kapanıyor kiminde kanala uyarı koyuyor sadece. uyarı gelirse itiraz edince kalkıyor da kapanırsa açmıyorlar. :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri