Yine birisi topluluk atmıs.
1 topluluk yer yemez kanal ucmus.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yine birisi topluluk atmıs.
arkadaslar bır sorum olacak.Ben genelde partnere soktuktan sonra kanallarıma giriş yapmam cunku ip değişimi vs gibi şeyler oluyor baska ip dende girmek istemıyorum.soruya gelelım.bir kanala bir ay boyunca giriş yapmamak spam riskini arttırırmı?
Herkez hitim arttı kanalım kapandı, tam para kazanmaya başladım kanalım kapandı, flag, sahte, gerçek bla bla bla ... diyoruz... Hiç düşünmüyor musunuz bizim yaptığımız bu saçma sapan videolar çerçeveli, çizgi karakterli, abuk subuk videolarımızı bu normal kullanan insanlar beğenmiyorlarda flaglıyorlar olmayasın ? mesela çizgi filmimiz 30 bin izlenme alıyor tak kapanıyor, o iğrenç çerçeveli minnacık görünen çizgi filmi 3-5 bin kişi flaglaması için bir neden yok mu ? yaptığınız videolara hiç bakmıyor musunuz Allah aşkınaBen bir film izlemek istesem ve o iğrenç çerçeveli bir video karşıma çıksa heralde dümdüz saydırırdım bu işi yapan biri olmasaydım
her neyse benimde günlük kanallarım kapanıyor, gidiyor insan etkileniyor ama bu millette ki ağlamayı anlayamıyorum . Konu para olunca IQ muz düşüyor galiba tarafsız düşünemiyoruz. Tabi insanın olduğu her yerde hırsızlıkta olur, yanlış yapanda olur gerçekten sahte atılan flagda vardır, ama hit artar artmaz kanal gidiyorsa orada bir düşünmek lazım.
Bir güncelleme gibi filan bir şeyler var kıyım mı başladı acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.