kökten silince yine normal kesinti uygulanıyor değilmi, bi yerde okumuştum kanalı kökten silince hiç parasını alamıyorsun diye
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/25797-kanali-sildim-odeme-alabilir-miyim.html
Konusu Var Hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kökten silince yine normal kesinti uygulanıyor değilmi, bi yerde okumuştum kanalı kökten silince hiç parasını alamıyorsun diye
flagla, youtube temizliği farkı nedir hocam? birde tek kanal değil 30 kanal belki daha fazla
tamda kesinleşmeye yakın benimde 20 kanal gitti 3 5 günde
merhaba
doğru yere yazıyorumdur umarım arkadaşlar bir oyunun videosunu çekip kanala yüklemek özgün olmuyor mu?
bu şekilde yüklediğim ve 9 ay sonra ilk defa bu ay atağa geçen kanalım bugün uyarısız feshedildi sebebi ne olabilir itirazımı nasıl yaparım daha doğrusu itiraz hakkım var mı
itiraz hakkın var hocamda sallamıyolar artık. Otomatik mail atıyolar. Kapalı kalmasına karar verdik falan diye adamlar kendi kurallarına karşı çıkıyolar.
eyvallah spamı bıraktık 9 aydır oyun videoları koyduk tam bu ay patlama yaptı kapattılar şimdi içerdeki para da gitti değil mi
teşekkürler
adsenseyse gitmemiştir partnerse geç alırsınız hocam.
son olarak şimdi google + silinmelimi unuttum kaç aydır uğraşmıyordum sadece video yüklüyordum
kanalıma 2 tane topluluk geldi ve beni surekli kanal kısmındaki durum ve özelliklerine yonlendiriyor.Uyeliksiz videoları gorebiliyorum ancak dashboarda yada baska yere giremiyorum 1 yıldır ilk defa basıma geldi,kanal da kapanmadı ama nedenin biliyor musunuz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.