kanalı bari partnerden atsalardı halen bağlı görünüyor. dün dashboarda giriş yapmıştım bu sabah giremedim inşAllah düzelir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalı bari partnerden atsalardı halen bağlı görünüyor. dün dashboarda giriş yapmıştım bu sabah giremedim inşAllah düzelir![]()
hocam fraud olan kanal sayısı o kadar cok degil ama devam edeceginden korkuyorum benimde kanallarım var arasında durum böyle daha önce de böyle olmustu bir kanalım ödendi ne olacak bilmiyorum yazmak istedim suan kimseye ulasamıyorum saatten dolayı muhtemelen gerekli mailleride gönderim yarın görecegiz ..
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar ne kadar konuştuysam da fayda etmedi atılan kanallara ödeme yapılmayacak diyorlar .. Habire aynı seyleri söyledim bana gönderdigi yazılar bunlar okuyabilirsiniz.Adamların umrunda degiliz spam oldukçada böyle olacak diyorlar.Dedim neden kabul edip davetiye yolluyorsunuz yok işte geliştirmeye calısıyoruz sistemi falan filan arkadaşlar durum böyle .Bende bugunden itibaren özgün haric kanal alımı yapmayacagım..Elbet birgün atılacak .. 1-2 ay ödeme almak icin sansını deneyen gönderebilir.
ScaleLab Networks
ScaleLab Networks
Yukarda arkadas birseyler yazmış haklısın kardesim bize göre bu kanallar saglam kanal güzel kanal ama adamlara göre degil benimde 5 kanalım atılmıs 3-5 bin de ben alamadım yapacak birsey yok napalım , cogu networkun politikası böyle tüm networklerin sonuda böyle olacak , birsey daha eklemek istiyorum tanıtım konuma bakarsanız ben bugunlerin gelecegini söylemistim kanal gönderenlerin bunu okudugunu varsayıyorum..
Arkadaşlar ne kadar konuştuysam da fayda etmedi atılan kanallara ödeme yapılmayacak diyorlar .. Habire aynı seyleri söyledim bana gönderdigi yazılar bunlar okuyabilirsiniz.Adamların umrunda degiliz spam oldukçada böyle olacak diyorlar.Dedim neden kabul edip davetiye yolluyorsunuz yok işte geliştirmeye calısıyoruz sistemi falan filan arkadaşlar durum böyle .Bende bugunden itibaren özgün haric kanal alımı yapmayacagım..Elbet birgün atılacak .. 1-2 ay ödeme almak icin sansını deneyen gönderebilir.
ScaleLab Networks
ScaleLab Networks
Yukarda arkadas birseyler yazmış haklısın kardesim bize göre bu kanallar saglam kanal güzel kanal ama adamlara göre degil benimde 5 kanalım atılmıs 3-5 bin de ben alamadım yapacak birsey yok napalım , cogu networkun politikası böyle tüm networklerin sonuda böyle olacak , birsey daha eklemek istiyorum tanıtım konuma bakarsanız ben bugunlerin gelecegini söylemistim kanal gönderenlerin bunu okudugunu varsayıyorum..
Hocam hergün yazıyorum bağlantı kesilecek diyorlar sizde ilişkilendirmeyi kaldırın.
Paypal sorununu payoneer ile çözmüşler arkadaslar dashboarddan ödeme yöntemini payoneer olarak değiştirebilirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------
Kanalları dashboarddan atılıp unlink gelmeyen arkadaslar icin yazıyorum benim kanalı unlink ettiler bir kontrol edin youtube içerik yöneticisinden unlink talebi yapın 1 hafta icinde baglantı kesiliyor.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Sen bizi mahvettin be arkadaş nasıl bir belalı partner bu geçen ay içinde yüklü olan 2 kanalımı atmayıp sonra atıp içindeki paraları aldılar.Ne zaman kanalın kazancı düştü partnerlikten attılar kanalları.
Diğer 2-3 tane uyarısız kaç aydır açık olan kanallarımıda attılar ödemediler.Böle namussuzluk görmedim ben ya.Spam yapıyoruzda adamlar atmayıp atmayıp paraların üstüne yatıp sonra da uyarısız kanallarıda atıyorlar.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Lütfen bu arkadaşı banlayın forumdan bunun bir bedeli olmalı.Bu işler bu kadar kolay olmamalı.Önüne gelen partnerlik açmamalı biraz vicdan az biraz araştırın ya böyle sahtekarlığı quiz bile yapmadı ya.Ne ödeme aldık ne başka birşey
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
Yazdıgım ilk postu düzgünce oku önce bu günlerin geleceğini söyledim sanki paranın üstüne ben yatmısım gibi konuşma benimde senin gibi kanallarım mevcuttu yapacak birsey yok zorla kanallarını baglamadım .. Varsa bir yanlış banlasınlar sıkıntı yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.