Tuda Network - Tanıtım

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
kanalı bari partnerden atsalardı halen bağlı görünüyor. dün dashboarda giriş yapmıştım bu sabah giremedim inşAllah düzelir :(

kanalı bari partnerden atsalardı halen bağlı görünüyor. dün dashboarda giriş yapmıştım bu sabah giremedim inşAllah düzelir :(

hocam diger sub networklerdede aynı durum var bekliyoruz geceden baslayacakmıs ödemeler atılan kanalın ödemesini alan yazarsa bir oh cekeriz.

hocam fraud olan kanal sayısı o kadar cok degil ama devam edeceginden korkuyorum benimde kanallarım var arasında durum böyle daha önce de böyle olmustu bir kanalım ödendi ne olacak bilmiyorum yazmak istedim suan kimseye ulasamıyorum saatten dolayı muhtemelen gerekli mailleride gönderim yarın görecegiz ..
Screenshot by Lightshot

bu son dakka bilgilerinden bıktım ya bu nedir ya ödeme gününe 1 dakka kala yok ulaşılmıyor falan yeter artık :mad:

İyi kanallarımı atmışlar.Ödemelerin üstüne yatmışlar.

Bu arkadaş da konu açmış.http://www.ytpara.com/partner-networkleri/101080-scalelab-dolandiricidir-uzak-durun.html Kanalları atıp paranın üstüne yatan bir network.

Attıkları kanalın bağlantısını kaldırmıyorlar neden paranın üstüne yatmak için devam ediyorlar.Bu kadar da sahtekarlık olmaz.İyi kanallarınız varsa arkadaşlar bağlantısı kaldırın.Ufak tefek ödemeler yapıp büyük kanallara vurgun yapan bir partner.

Artık yönetimden rica ediyorum.Önüne gelen bayilik alıp burda arkadaşlar kanallarınızı sokun v.s demesin yazıktır günahtır ya.Hangi partner alt bayilik alıyorsa seceresine kadar yazsın.Yönetimde eğer bu partner ciddi ise onay versin.

Tamam anladık spam yapıyoruz da.Adamlar resmen bizi sömürüyor.Nova böyle oldu burda böyle oluyor.Bir kaç kez daha olmuştu.Bıktık artık ya.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne kadar konuştuysam da fayda etmedi atılan kanallara ödeme yapılmayacak diyorlar .. Habire aynı seyleri söyledim bana gönderdigi yazılar bunlar okuyabilirsiniz.Adamların umrunda degiliz spam oldukçada böyle olacak diyorlar.Dedim neden kabul edip davetiye yolluyorsunuz yok işte geliştirmeye calısıyoruz sistemi falan filan arkadaşlar durum böyle .Bende bugunden itibaren özgün haric kanal alımı yapmayacagım..Elbet birgün atılacak .. 1-2 ay ödeme almak icin sansını deneyen gönderebilir.

ScaleLab Networks
ScaleLab Networks

Yukarda arkadas birseyler yazmış haklısın kardesim bize göre bu kanallar saglam kanal güzel kanal ama adamlara göre degil benimde 5 kanalım atılmıs 3-5 bin de ben alamadım yapacak birsey yok napalım , cogu networkun politikası böyle tüm networklerin sonuda böyle olacak , birsey daha eklemek istiyorum tanıtım konuma bakarsanız ben bugunlerin gelecegini söylemistim kanal gönderenlerin bunu okudugunu varsayıyorum..

Arkadaşlar ne kadar konuştuysam da fayda etmedi atılan kanallara ödeme yapılmayacak diyorlar .. Habire aynı seyleri söyledim bana gönderdigi yazılar bunlar okuyabilirsiniz.Adamların umrunda degiliz spam oldukçada böyle olacak diyorlar.Dedim neden kabul edip davetiye yolluyorsunuz yok işte geliştirmeye calısıyoruz sistemi falan filan arkadaşlar durum böyle .Bende bugunden itibaren özgün haric kanal alımı yapmayacagım..Elbet birgün atılacak .. 1-2 ay ödeme almak icin sansını deneyen gönderebilir.

ScaleLab Networks
ScaleLab Networks

Yukarda arkadas birseyler yazmış haklısın kardesim bize göre bu kanallar saglam kanal güzel kanal ama adamlara göre degil benimde 5 kanalım atılmıs 3-5 bin de ben alamadım yapacak birsey yok napalım , cogu networkun politikası böyle tüm networklerin sonuda böyle olacak , birsey daha eklemek istiyorum tanıtım konuma bakarsanız ben bugunlerin gelecegini söylemistim kanal gönderenlerin bunu okudugunu varsayıyorum..

Pekii simdi suclu kim?
Bir suru insanin emegi ne olucak ?
Bilincsizce hub'luk alan sizmi yoksa kanallarini baglayan vatandasmi ?
Ha ben bastan soylemistim deyip isin icinden cikarsiniz eminim. Ustelik ilk sayfada kanal alimi hala acik. Madem bu partner iyi degil neden hala kanal aliyorsunuz? Yok almiyorsaniz Ilk mesaji neden editleyip " arkadaslar bu partner sozunde durmuyor, dolayisiyla kanal almiyorum" gibi bir yazi yazmiyorsunuz.

Forum yonetimin "onune gelen bayilik alip burada milletin emeginin heba olmasina bir cozum getirmesi cok iyi olucak. Odeme yapmayan, kanallari atan partnerlerden bayilik alinip burada bir nevi milleti kandirilmasinin onune gecilmesi gerek.

Son düzenleme:
Hocam sen daha partnerinden haberin yokken sana skype yazdık dashboard giremiyorum diye sen tenezül edip de cevap bile yazmadım sonra forma yazdığımda cevap verdin oda zoraki gibi oldu sonra şuan atmaya başladı diye cevap yazdın oysaki sabahtan beri atmaya başlamışlardı sen tek tük kanallar vardır diye umdun kimse yazmaz diye.Sürekli online iken cevap bile vermedin.Şimdi olacakları ben önceden söyledim diyorsun.Hubluk aldığın partnere söylede 2 aylık paramızı yedi bari kanalımızı atsın bağlantısı kessin senden ricam

ScaleLab Networks
ScaleLab Networks

Kanallarımızı lütfen atsınlar.Spama ödeme yapmıycaz diyorlar mail atıyorlar kanallarınızı attık diye.Daha sonra kanallarımızı atmıyorlar neden onların üstünden para kazanmak için hırsızlık böylesi yani.

Bu konudan sonra açılcak her konuda madem bayilik alıyorsunuz sorumluluğundan bir kısmını alcaksınız.

Sırf şu partnerler yüzünden partnere çok az ağırlık veriyorum bundan sonra çok daha az ağırlık vericem.Güvenim 0

Hepiniz yazmışsınız ve herkesin yazdıklarında haklılık payı var.İzin verirseniz sorulan sorular üzerinden giderek bir kaç noktada açıklama yapmak istiyorum.Öncelikle Scalelab network sisteminde sub networklerin üst tarafa herhangi bir müdahale hakkı bulunmuyor,ilk onayı biz veriyoruz kanal alıp almayacağına adamlar karar veriyor,ödemeler zaten hiçbir zaman tarafımıza ulaşmadı ödemeleri direk kendileri kullanıcılara yapıyorlar doğal olarak bizim bu kısımlarda pek bir söz hakkımız bulunmuyor.Network şirketi 4 aydır sorunsuz ödeme yapıyordu bu ay açık kanalların ödeme durumlarını ödemeden 1 gün önce Fraud'a çektiler network bunu yapmadan network'te bir sorun olduğunu takdir edersiniz ki bizde bilmiyorduk zaten sorun olan bir partner şirketi olsa niye gelip foruma konusunu açalım.Konuyu açtığımız aylarda Adsense ödeme yapmıyordu banlar fazlaydı biz de bu boşlukta insanlar bir yerlerden para alabilsin diye sub network alıp foruma açtık.Arkadaşın cevap vermemesinin sebebi de kendisinin birden fazla bütünleme sınavı var o yüzden skype açık görünse de kendisi başında değil ben kanalların fraud'a çekildiğini görüp kendisine haber verdim bu sayede haberi oldu.Kanallarınızın atılması için elimizden geleni yapacaktır şüpheniz olmasın.

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] lütfen şu hırsız şirkete söylermisin kanallarımızı attılar diye mail yollayıp kanallarımızı atmayıp halen kanallarımızdan kazanç elde etmek istiyorlar.Kanallarımızı lütfen atsınlar.Yeter mağdur olduğumuz ):

Hocam hergün yazıyorum bağlantı kesilecek diyorlar sizde ilişkilendirmeyi kaldırın.

ilgilenmeyeceksen neden hubluk aldın sen bu partner'den sana özelden yazdım burdanda yazdım cevap vermiyorsun arkadaş işini düzgün yap.yapamıyorsan girmeyeceksin böyle işlere.

Paypal sorununu payoneer ile çözmüşler arkadaslar dashboarddan ödeme yöntemini payoneer olarak değiştirebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Kanalları dashboarddan atılıp unlink gelmeyen arkadaslar icin yazıyorum benim kanalı unlink ettiler bir kontrol edin youtube içerik yöneticisinden unlink talebi yapın 1 hafta icinde baglantı kesiliyor.

Paypal sorununu payoneer ile çözmüşler arkadaslar dashboarddan ödeme yöntemini payoneer olarak değiştirebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 01:27 ---------- Önceki Mesaj 01:26 ----------

Kanalları dashboarddan atılıp unlink gelmeyen arkadaslar icin yazıyorum benim kanalı unlink ettiler bir kontrol edin youtube içerik yöneticisinden unlink talebi yapın 1 hafta icinde baglantı kesiliyor.

Bende webmoney yaptım fakat ruble cüzdanı istiyor. Açıp ekledim bakalım değişik bişey oldu :D

Bende ruble ekledim ödeme yapar mı acaba bir de ödemeler. Ne zamandı?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Sen bizi mahvettin be arkadaş nasıl bir belalı partner bu geçen ay içinde yüklü olan 2 kanalımı atmayıp sonra atıp içindeki paraları aldılar.Ne zaman kanalın kazancı düştü partnerlikten attılar kanalları.

Diğer 2-3 tane uyarısız kaç aydır açık olan kanallarımıda attılar ödemediler.Böle namussuzluk görmedim ben ya.Spam yapıyoruzda adamlar atmayıp atmayıp paraların üstüne yatıp sonra da uyarısız kanallarıda atıyorlar.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Lütfen bu arkadaşı banlayın forumdan bunun bir bedeli olmalı.Bu işler bu kadar kolay olmamalı.Önüne gelen partnerlik açmamalı biraz vicdan az biraz araştırın ya böyle sahtekarlığı quiz bile yapmadı ya.Ne ödeme aldık ne başka birşey
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Sen bizi mahvettin be arkadaş nasıl bir belalı partner bu geçen ay içinde yüklü olan 2 kanalımı atmayıp sonra atıp içindeki paraları aldılar.Ne zaman kanalın kazancı düştü partnerlikten attılar kanalları.

Diğer 2-3 tane uyarısız kaç aydır açık olan kanallarımıda attılar ödemediler.Böle namussuzluk görmedim ben ya.Spam yapıyoruzda adamlar atmayıp atmayıp paraların üstüne yatıp sonra da uyarısız kanallarıda atıyorlar.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] Lütfen bu arkadaşı banlayın forumdan bunun bir bedeli olmalı.Bu işler bu kadar kolay olmamalı.Önüne gelen partnerlik açmamalı biraz vicdan az biraz araştırın ya böyle sahtekarlığı quiz bile yapmadı ya.Ne ödeme aldık ne başka birşey
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Yazdıgım ilk postu düzgünce oku önce bu günlerin geleceğini söyledim sanki paranın üstüne ben yatmısım gibi konuşma benimde senin gibi kanallarım mevcuttu yapacak birsey yok zorla kanallarını baglamadım .. Varsa bir yanlış banlasınlar sıkıntı yok.

Yazdıgım ilk postu düzgünce oku önce bu günlerin geleceğini söyledim sanki paranın üstüne ben yatmısım gibi konuşma benimde senin gibi kanallarım mevcuttu yapacak birsey yok zorla kanallarını baglamadım .. Varsa bir yanlış banlasınlar sıkıntı yok.

Ne günleri kardeşim adamlar 1 ay boyunca telifli kanallarımızı bilerekten atmadılar diğer videolar gelirleri içlerindeki ödemeleri aldılar yediler.Ne zaman hit düştü attılar kanalları.Bu bitmedi kanallarda hiç bir uyarı olmamasına rağmen attılar.
Böle birşey yok.Bugünlerin geleceğini söylemişken bunlarıda kastettin mi?Madem telifli atsalardı yediler paraları sonra attılar.Temiz kanalları da attılar.

Ben senin paranın üstüne yattın demiyorum nasıl anlıyorsun sen.Ben senin sorumsuzluğudan bahsediyorum.Beni ilgilendirmez senin kanalların bu konuyu sen açtın böle hırsız partnerleri buraya getirip milleti mağdur etmeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri