Türkçe Kanal tbm sıkıntısı

• Kullanıcı reprimond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

reprimond

Kayıtlı Üye
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Bende Turkce niche daha dogrusu tbm arttirmak icin ugrastim fakat bu konuda kaynak pek az. Bilenlerde soylemiyor heralde, cogunluk yabanci kanal calisiyor.

tbm yi 0,05-0,06 ya çıkartırız ama günlük olan 50 tık sayısı 20 ye düşer :)

Bende Turkce niche daha dogrusu tbm arttirmak icin ugrastim fakat bu konuda kaynak pek az. Bilenlerde soylemiyor heralde, cogunluk yabanci kanal calisiyor.

Bu kanal birazda hizmet kanalı olduğu için bırakamıyorum.
Ama bu kadarda az kazandırması sıkıntı.Daha burdan adsenseye para yansımadı neredeyse .3 aylık kanal

---------- Mesaj saat 10:23:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:22:14 civarında gönderildi. ----------

Tbm artsa video paylaşımınıda arttırcam.Kitlesi sağlam facebook sayfası var.

---------- Mesaj saat 10:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:23:14 civarında gönderildi. ----------

Hocam sorun olmazsa nasıl yapacağımıda yazarmısınız

Niye 1 Kanal ? Niye 1 Kategori ? Niye sadece tek bir Calisma ?

Hocam başka kanallarımda var.Onlardan azda olsa geliyor ama izletme şansımın en yksek oldugu kanal bu oldugu için sormustum.
Bunun yanında 2 tane daha türkçe kanalım var aynı çalışmaları onlarada yaptım ama türkçe kanallar resmen yerlerde.
Yabancılarda yavaş yavaş kazandırmaya başlıyor

Ustad bak dun sabah 07'de kalktim.Ogleden sonra 1-2 saat kestirdim iste 7-8 gibi aksam kalktim ve su saat oldu halen uyumadan pc basindayim.

Yalan soylemiyeyim dun aksam 8 den beri bi 10k video somurdum youtubedan ve 50 ye yakin kanala attim bunlari.Ve su saat olmus halen yataga degilde bir iki video daha somureyim,kanal somureyim diye ugrasiyorum.

Iclerinde Turkcede var yabancida.1-2 kanalla baslayip hemen tbm dusuk diyenlere biraz kiziyorum.Cunki once izlenim almalisiniz,izlenim icin 1 kanalda yeter ama isi bilmeyen icin cok kanal yada kolayina gelen icin cok kanal sart.Ne zaman cok izlenim aldin,kazanmaya tiklarin artmùaya basladi,iste o zaman tbm lerini artirmak icin calismalar yapacaksin.Neden cunki kafan rahat,hali hazirda iyi hit geliyor tik geliyor ama tbm dusuk.Iste o zamanda tbmleri artirmak icin calismalar yapacaksin..

Bak 100 kanali gecen yerli ve yabanci karisik icinde tbm ye etkisi olacak 30a yakin belki biraz fazla sirf teknoloji mobil android kanallari olan adsense kazanci ve tbm leri.Dusuk olan gunlerde iyi hit alanlari diger adsenseye aktardigim icin dusukdur.

qfugz.jpg

Simdi bende senin gibi bu isi 1-2 kanalla yapsaydim acaba bunlar olabilirmiydi ?? Eger bunca saatdir uykusuz kaliyorsam,durmadan kanal video aciyor ve actirtiyorsam bunu sende yapabilirsin herkesde..

Bir iste basarili olmak kazanmak istiyorsan o isin ustune duseceksin,hemde herseyinle...

Hocam cevabını için teşekkürler.
suan 20 civarı kanalım var ve cevabınızdan yeterli olmadıgını gördüm.
Kanallarımı arttırıp bi süre sabredicem artık.

Teşekkürler

Ustad bak dun sabah 07'de kalktim.Ogleden sonra 1-2 saat kestirdim iste 7-8 gibi aksam kalktim ve su saat oldu halen uyumadan pc basindayim.

Yalan soylemiyeyim dun aksam 8 den beri bi 10k video somurdum youtubedan ve 50 ye yakin kanala attim bunlari.Ve su saat olmus halen yataga degilde bir iki video daha somureyim,kanal somureyim diye ugrasiyorum.

Iclerinde Turkcede var yabancida.1-2 kanalla baslayip hemen tbm dusuk diyenlere biraz kiziyorum.Cunki once izlenim almalisiniz,izlenim icin 1 kanalda yeter ama isi bilmeyen icin cok kanal yada kolayina gelen icin cok kanal sart.Ne zaman cok izlenim aldin,kazanmaya tiklarin artmùaya basladi,iste o zaman tbm lerini artirmak icin calismalar yapacaksin.Neden cunki kafan rahat,hali hazirda iyi hit geliyor tik geliyor ama tbm dusuk.Iste o zamanda tbmleri artirmak icin calismalar yapacaksin..

Bak 100 kanali gecen yerli ve yabanci karisik icinde tbm ye etkisi olacak 30a yakin belki biraz fazla sirf teknoloji mobil android kanallari olan adsense kazanci ve tbm leri.Dusuk olan gunlerde iyi hit alanlari diger adsenseye aktardigim icin dusukdur.

qfugz.jpg

Simdi bende senin gibi bu isi 1-2 kanalla yapsaydim acaba bunlar olabilirmiydi ?? Eger bunca saatdir uykusuz kaliyorsam,durmadan kanal video aciyor ve actirtiyorsam bunu sende yapabilirsin herkesde..

Bir iste basarili olmak kazanmak istiyorsan o isin ustune duseceksin,hemde herseyinle...

abi iyi izlenimden kastın ortalama olarak nedir ? Miniumu şu kadar diyebilir misin yabancı kanal için ?

Abi bu arada ben deneme amaçlı kanal kopyaladım iphone samsung telefonlar ile ilgili birinin çektiği videolar işte suya dayanıklılık testi odur budur falan oyun performansı vs. fakat izlenme az çoğu videoda bunu nasıl arttırabilirim ?

Abi bu işte de herşeyde olduğu gibi emek veren, yemek yer :)

abi iyi izlenimden kastın ortalama olarak nedir ? Miniumu şu kadar diyebilir misin yabancı kanal için ?

Abi bu işte de herşeyde olduğu gibi emek veren, yemek yer :)
Gene uyku tutmadi bari soru cevapliyayim :)

Kanal izlenimi onemli degil.Adsensenize yansiyan izlenim en az 5k olmali.5-10-20-50k lar yani kanal sayiniza gore iyi izlenimlerdir.Bi kanalinizin gunde 50 izlenim alir bir diger kanalinizin 5.000 izlenim alir.az aliyor cok aliyor bakmam acar acar giderim diger kanala.

Kanal izlenimi onemli degil.Adsensenize yansiyan izlenim en az 5k olmali.5-10-20-50k lar yani kanal sayiniza gore iyi izlenimlerdir.Bi kanalinizin gunde 50 izlenim alir bir diger kanalinizin 5.000 izlenim alir.az aliyor cok aliyor bakmam acar acar giderim diger kanala.

Anladım.

Abi bu arada ben deneme amaçlı kanal kopyaladım iphone samsung telefonlar ile ilgili birinin çektiği videolar işte suya dayanıklılık testi odur budur falan oyun performansı vs. fakat izlenme az çoğu videoda bunu nasıl arttırabilirim ?

Hit konusunda arttırmaya yönelik bi konu açsan süper olur abi...

Sen olduğu gibi videoları atıyorsun izlenmeyi zamana mı bırakıyorsun ne yapıyorsun ?

Üsteki adsense görüntüsü kaç kanala ait toplamda abi ?

Anladım.

Guzell bak simdi bu kanaldan gunluk kac izlenim aliyorsun video sayin ne kadar ?

Şu an 64 video var fakat analitike yansımadı abi daha başka yerden bakabiliyor muyuz o kanalın toplam gösterimine ?

17 Temmuz'da atmaya başladım.
Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz hocam İzlenim ve Yüksek tbm açısından, 2 yıldan fazla Seo ile ilgileniyorum bu durum normal web sitelerinde dahi öyledir. 1 siteye reklam aldıgınızda yabancı dahi olsa ilk 2-3ay tbm0,3 0,9 arasında birşey olur ama site sayınız yüksek ve zamanla AdSense reklamları sitenizde oturmaya başladığı takdirde tbmler min. 0,10 0,26 gibi oranlarda oluyor bu tamamen AdSense'nin size güvenmesidir. Elinizdeki kanalları günlük aşırıya kaçmadan içerik atmalı ve azda olsa acıklama ve etıketlere 1-2 niche kelime girin adsense panelindeki farkı görüceksiniz ;)

Kanal acilis 17 Temmuz izlenim 100-150 bu dahada artacakdir 2-3 gun icinde.Gunluk ortalam bu kanalin 300 diyelim izlenimi.300x10 kanal 3.000 izlenim,ister ayni videolari kas kanallara ister ayni kategoriden farkli videolar.izlenim almak kolay yeterki indir yukle... :)

Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .

Abi peki bir sorum olacak.
Kanaldaki bütün videoları indirdik diyelim. Upload ederken açıklama ve etiket olmuyor? bunu nasıl halledeceğiz?

Şu kanalı adsenseye bağlarkenki hata beni resmen soğuttu. Bunun yüzünden kanal açıpta video atmıyorum.

Kanal acilis 17 Temmuz izlenim 100-150 bu dahada artacakdir 2-3 gun icinde.Gunluk ortalam bu kanalin 300 diyelim izlenimi.300x10 kanal 3.000 izlenim,ister ayni videolari kas kanallara ister ayni kategoriden farkli videolar.izlenim almak kolay yeterki indir yukle... :)

anladım abi verdiğin bilgiler için teşekkürler. Peki aynı kategori ile kanal 5k izlenim alıyor diyelim de bunda tık sayısı az olmaz mı ? Sonuçta her video az az izleniyor günlük ama toplamda 5k tek bir videonun çok fazla hitlenmesi adsense tık olayında daha sağlıklı değil midir ? Daha fazla kazanç sağlamaz mı ?

En fazla izlenim alabilecek videoları günlük haber olsun ne bilim farklı bir kategoride olsun nasıl kestirebiliriz abi var mı bir taktik ? :)

Mesela bir de yabancı haber kanalım var 17 Temmuz 2013 15:20 bir video atmıştım amerikan futbolu ile ilgili şu zamana kadar 360 izlenim 3 beğeni sence nasıl ?

Bir de 9-0 lık çeklere ait futbol maçı atmıştım 14 Temmuz 2013 21:39 de 280 izlenim 2 beğeni almış bu zamana kadar bu nasıl peki ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri