------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende Turkce niche daha dogrusu tbm arttirmak icin ugrastim fakat bu konuda kaynak pek az. Bilenlerde soylemiyor heralde, cogunluk yabanci kanal calisiyor.
tbm yi 0,05-0,06 ya çıkartırız ama günlük olan 50 tık sayısı 20 ye düşer![]()
tbm yi 0,05-0,06 ya çıkartırız ama günlük olan 50 tık sayısı 20 ye düşer![]()
Niye 1 Kanal ? Niye 1 Kategori ? Niye sadece tek bir Calisma ?
Ustad bak dun sabah 07'de kalktim.Ogleden sonra 1-2 saat kestirdim iste 7-8 gibi aksam kalktim ve su saat oldu halen uyumadan pc basindayim.
Yalan soylemiyeyim dun aksam 8 den beri bi 10k video somurdum youtubedan ve 50 ye yakin kanala attim bunlari.Ve su saat olmus halen yataga degilde bir iki video daha somureyim,kanal somureyim diye ugrasiyorum.
Iclerinde Turkcede var yabancida.1-2 kanalla baslayip hemen tbm dusuk diyenlere biraz kiziyorum.Cunki once izlenim almalisiniz,izlenim icin 1 kanalda yeter ama isi bilmeyen icin cok kanal yada kolayina gelen icin cok kanal sart.Ne zaman cok izlenim aldin,kazanmaya tiklarin artmùaya basladi,iste o zaman tbm lerini artirmak icin calismalar yapacaksin.Neden cunki kafan rahat,hali hazirda iyi hit geliyor tik geliyor ama tbm dusuk.Iste o zamanda tbmleri artirmak icin calismalar yapacaksin..
Bak 100 kanali gecen yerli ve yabanci karisik icinde tbm ye etkisi olacak 30a yakin belki biraz fazla sirf teknoloji mobil android kanallari olan adsense kazanci ve tbm leri.Dusuk olan gunlerde iyi hit alanlari diger adsenseye aktardigim icin dusukdur.
![]()
Simdi bende senin gibi bu isi 1-2 kanalla yapsaydim acaba bunlar olabilirmiydi ?? Eger bunca saatdir uykusuz kaliyorsam,durmadan kanal video aciyor ve actirtiyorsam bunu sende yapabilirsin herkesde..
Bir iste basarili olmak kazanmak istiyorsan o isin ustune duseceksin,hemde herseyinle...
Gene uyku tutmadi bari soru cevapliyayimabi iyi izlenimden kastın ortalama olarak nedir ? Miniumu şu kadar diyebilir misin yabancı kanal için ?
Abi bu işte de herşeyde olduğu gibi emek veren, yemek yer![]()
Gene uyku tutmadi bari soru cevapliyayim![]()
Kanal izlenimi onemli degil.Adsensenize yansiyan izlenim en az 5k olmali.5-10-20-50k lar yani kanal sayiniza gore iyi izlenimlerdir.Bi kanalinizin gunde 50 izlenim alir bir diger kanalinizin 5.000 izlenim alir.az aliyor cok aliyor bakmam acar acar giderim diger kanala.
Guzell bak simdi bu kanaldan gunluk kac izlenim aliyorsun video sayin ne kadar ?Anladım.
Abi bu arada ben deneme amaçlı kanal kopyaladım iphone samsung telefonlar ile ilgili birinin çektiği videolar işte suya dayanıklılık testi odur budur falan oyun performansı vs. fakat izlenme az çoğu videoda bunu nasıl arttırabilirim ?
Guzell bak simdi bu kanaldan gunluk kac izlenim aliyorsun video sayin ne kadar ?
Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .Şu an 64 video var fakat analitike yansımadı abi daha başka yerden bakabiliyor muyuz o kanalın toplam gösterimine ?
17 Temmuz'da atmaya başladım.
Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .
Gene uyku tutmadi bari soru cevapliyayim![]()
Kanal izlenimi onemli degil.Adsensenize yansiyan izlenim en az 5k olmali.5-10-20-50k lar yani kanal sayiniza gore iyi izlenimlerdir.Bi kanalinizin gunde 50 izlenim alir bir diger kanalinizin 5.000 izlenim alir.az aliyor cok aliyor bakmam acar acar giderim diger kanala.
Videolarindaki izlenme sayilari kac toplami onu de analysticden kimse takip edemez onu kolay kolay guncel olarak.Kanalindaki videolarinin izlenme sayisian bi bak goz at toplami ne kadar .
Kanal acilis 17 Temmuz izlenim 100-150 bu dahada artacakdir 2-3 gun icinde.Gunluk ortalam bu kanalin 300 diyelim izlenimi.300x10 kanal 3.000 izlenim,ister ayni videolari kas kanallara ister ayni kategoriden farkli videolar.izlenim almak kolay yeterki indir yukle...![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.