Türkçe Özgün Kanalları Olanlar BGBG Nasıl?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
sadece Türkçe içerik değil ki yabancı videolarınıza bakın bütün ülkeler daha iyi kazanç vermesine rağmen Türkiyede izlenen aynı video inanılmaz düşük.

Tekrardan üste alıyorum konuyu kanalları olan arkadaşlar konu başında yazdığım şekilde paylaşırlarsa sevinirim.

Benim kanalın kazançları bir kaç ay öncesine göre düşmüştü ama ben bir ara etiketlerle oynadım ondan mı oldu emin değilim.

Şimdi Adsense'e baktım senin için bu ay 607k sayfa görüntülemesi 0,86 TL Sayfa BGBG. Uzun kısa karışık videolar. Kategoriyi biliyorsun zaten. Bu 0,86 eskiden 2-3 TL arası olurdu, en kötü 2 olurdu yani

Epeydir video da yapamıyorum. Onun da etkisi vardır, satıcam kanalı en son o olacak :D

Son düzenleme:
Benim kanalın kazançları bir kaç ay öncesine göre düşmüştü ama ben bir ara etiketlerle oynadım ondan mı oldu emin değilim.

Şimdi Adsense'e baktım senin için bu ay 607k sayfa görüntülemesi 0,86 TL Sayfa BGBG. Uzun kısa karışık videolar. Kategoriyi biliyorsun zaten. Bu 0,86 eskiden 2-3 TL arası olurdu, en kötü 2 olurdu yani

Epeydir video da yapamıyorum. Onun da etkisi vardır, satıcam kanalı en son o olacak :D

Her gelen yorumdan sonra neden bu kadar düşük ya diyorum kalıyorum :( Özellikle 2015 yılına girdikten sonra bir şey oldu.

Adamlar yabancı özgün kanalla ev araba alıyor Türkçe özgünle anca elektriği suyu yatırırsın aradaki fark uçurum resmen

Bir arkadaşım malum bir kategoride spam yaparak 30 bin izlenmeye 1 k kazanıyordu. Günde 70k izlenmesi vardı ve bu adam 2k dan aşağı günlük kazancı yoktu. Son YT güncellemeleri ile oda özgün aranıyor ancak bu fiyatlara çalışmaz :D

Acaba büyük YapYap gibi Türkçe kanallarda böyle mi kazanıyor onu öğrenmek lazım

Tr bgbg artık eskisi gibi çok kötü değil özellikle bazı sektörler de bgbg 1tl-1,5tl arası oynuyor bence bu tr özgün için çok güzel rakam.Aylık 5 milyon izlenim alındı mı yeter.Allah bereket versin.

Herkesin tr özgün de para yok falan filan geyiğine inanmayın.

Tr bgbg artık eskisi gibi çok kötü değil özellikle bazı sektörler de bgbg 1tl-1,5tl arası oynuyor bence bu tr özgün için çok güzel rakam.Aylık 5 milyon izlenim alındı mı yeter.Allah bereket versin.

Herkesin tr özgün de para yok falan filan geyiğine inanmayın.

Artık Türkiye de sosyal medya televizyona çok daha fazla etki ediyor dedinize katılıyorum.

Benim türkçe kanal var BGBG den memnunum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri