Arkadaslar Kazanclar hesaba yattı hayırlı olsun...
Bankam Ziraat
Bankam Ziraat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sanırım bi araba parası yattı600 $ yakın kesinti yapmış köpeği olsun
![]()
sanırım bi araba parası yattı600 $ yakın kesinti yapmış köpeği olsun
![]()
Allah cümlemize nasip etsin .. Kazancımı çok çok kolay alıyorum [Buradaki yöntemlerin hiç birisi değil ][Buradaki yöntemlerle de olur bu iş fakat iç açıcı olmaz] Forumda benden başka sayılı arkadaşın kazancı yüksek fakat devlet sırrı gibi saklıyorlar . Elimden geldiği kadar ihtiyacı olan güvendiğim arkadaşlara anlatıyorum. [artık kendimi aştım diyebilirim] [fakat samimiyetimle söylüyorum kafayı yiyecek kadar çalıştım.] [gerçekten çalışın sabredin bekleyin bir mucize sizi buluyor]aynı zamanda kazancı istediğim gibi kontrol edebiliyorum .. Allahın izni ile Youtube devam ettiği sürece bu böyle devam edecektir. [fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim kısa zamanda youtube bu kadar kolay olmayacak arama motorları gibi algoritmalar geliştirdiğinde sıralamalarda çıkmak çok zor olacak. ] Bekle Beni Marmaris
![]()
Hayrına 3-5 bişeyler çıtlatsaydın yöntemin hakkında![]()
Berkan öncelikle hayirli olsun da.Kesinti olayini aciklarmisin ? Adsenste zaten ayin 15 inden itibaren gözüken kesinlesmis kazanclardan sonra bir dahami kesinti oldu ?
Kazançlar kesinleştikten sonra kesinti oldu. Ayrıca dün Ödeme İşlemde yazısı yerine sadece Ayrıntılar yazısı yazıyordu . Mesajınızı yeni görüyorum kusuruma bakmayın
hocam yakın zamanda konu acmanı beklıyoruz
Konu hakkında bu aralar [net] bir bilgi veremeyeceğim. Fakat biraz ip ucu sunacağım yakın bir zaman da. Çok çılgın olacak biraz sabredin [böyle uzun uzun anlatımlar değil imleme çalışması gibi vs. hiç değil ] [çok şaşıracaksınız ] [üstelik tek birşeye bağlı kalmadan az ve öz kazanç niche felan da değil ] [herşeyin zamanı ve sırası gelecek gece gündüz emek veren arkadaşlar hak ettiği kazancı alacak. hiç bir emek karşılıksız kalmayacak.] [dua edin youtube'nin arama algoritması değişmesin]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.