Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ortada tamamen bir sahtekarlik var ama.вєякαη;491354' Alıntı:Bu sitelerin hiç birisi spam yapmıyor aksine googlenin gözüne girmiş siteler google'nin gözüne girmek zaman ister yıllar ister google news'e kayıt olmakta kolay birşey değildir. Google sadece bu tip kendisini ispatlamış siteleri News'e kayıt eder Hal böyle olunca bazı durumları göz ardı edebiliyor. Nasıl bu forumda bir alt yönetici adminin güvenini alıp bir üyeyi sebepsiz yere banlarsa buda böyle bir durumdur. Bu tip imza kampanyaları tamamen saçmalıktır google herşeyin farkında neyin ne oldugunu biliyor kimsenin hakkını yiyeceğini hiç sanmıyorum. 2005 yılından bu yana Webmasterlik Seo işleriyle uğraşıyorum bu duruma katıla katıla gülüyorum saçmalık bu tip şeylerHak edene her zaman hak ettiği değer verilir işin derinliklerine inerseniz böyle haksızlığın olmadığını anlarsınız zaten
Ortada tamamen bir sahtekarlik var ama.
Discovery cihazımdan gönderildi
вєякαη;491365' Alıntı:Hayır hocam siz öyle sanıyorsunuz. O tip sitelerin yüzlerce yazarı var yazarı olan her site gerçek sitedir. Bu tip sitelerin spam yapışını google göz ardı edebilir, çünkü zamanında güven vermiştir. Hatalarını göz ardı ediyor Google Terazi meselesi yani Özgünün Spamından çoksa Googlenin gözünde o derece değerlisindir.
Zamanında güven vermiştir diye bir olay yok, bilmediğiniz çok şey var. 1 aylık siteleri bile google news kayıtlı yapabiliyorsunuz. Kaldı ki spam spamdir, bunun göz ardısı filan olmaz.
вєякαη;491719' Alıntı:Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuzO siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun
Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum
вєякαη;491719' Alıntı:Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuzO siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun
Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını
Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin
İçeriğinde olmadığı halde Recep ivedik izle diye içerik kasan, mynet mi insanlığa faydalı olmuş oluyor , bu mu iyi niyet ?
Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını
Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin
he he her şeyi sen biliyorsun zaten biz hiç bir şey bilmiyoruz, yazmayım yazmayım diyorum ama yeter artık sen ne artist bir adamsın ya, her şeyi çok bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun, gel senin siteni 1 ayda google news'e kaydettireyim cebinde 20 bin liran varsa? bunların yaptıkları spam değil de ney? sen bu yazdığını r10'da da yazsana yiyorsa?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.