Türkiye'de İnternetin Yüz Karalarına Karşı İmza Kampanyası

En nefret ettiğim durumlardan biridir. Artık Google da arama yaparken otomatik olarak site ismine bakıyorum, haber sitesiyse girmiyorum. İmzamı zevkle attım :)

spamcılığı öğreten bi sitede spam yapan siteleri şikayet etmek ne kadar doğru oda tartışılır.

+1 destek

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sitelerin hiç birisi spam yapmıyor aksine googlenin gözüne girmiş siteler google'nin gözüne girmek zaman ister yıllar ister google news'e kayıt olmakta kolay birşey değildir. Google sadece bu tip kendisini ispatlamış siteleri News'e kayıt eder Hal böyle olunca bazı durumları göz ardı edebiliyor. Nasıl bu forumda bir alt yönetici adminin güvenini alıp bir üyeyi sebepsiz yere banlarsa buda böyle bir durumdur. Bu tip imza kampanyaları tamamen saçmalıktır google herşeyin farkında neyin ne oldugunu biliyor kimsenin hakkını yiyeceğini hiç sanmıyorum. 2005 yılından bu yana Webmasterlik Seo işleriyle uğraşıyorum bu duruma katıla katıla gülüyorum saçmalık bu tip şeyler :) Google her zaman Hak edene hak ettiği değeri verir işin derinliklerine inerseniz böyle haksızlığın olmadığını anlarsınız zaten

Son düzenleme:
вєякαη;491354' Alıntı:
Bu sitelerin hiç birisi spam yapmıyor aksine googlenin gözüne girmiş siteler google'nin gözüne girmek zaman ister yıllar ister google news'e kayıt olmakta kolay birşey değildir. Google sadece bu tip kendisini ispatlamış siteleri News'e kayıt eder Hal böyle olunca bazı durumları göz ardı edebiliyor. Nasıl bu forumda bir alt yönetici adminin güvenini alıp bir üyeyi sebepsiz yere banlarsa buda böyle bir durumdur. Bu tip imza kampanyaları tamamen saçmalıktır google herşeyin farkında neyin ne oldugunu biliyor kimsenin hakkını yiyeceğini hiç sanmıyorum. 2005 yılından bu yana Webmasterlik Seo işleriyle uğraşıyorum bu duruma katıla katıla gülüyorum saçmalık bu tip şeyler :) Hak edene her zaman hak ettiği değer verilir işin derinliklerine inerseniz böyle haksızlığın olmadığını anlarsınız zaten
Ortada tamamen bir sahtekarlik var ama.

Discovery cihazımdan gönderildi

Ortada tamamen bir sahtekarlik var ama.

Discovery cihazımdan gönderildi

Hayır hocam siz öyle sanıyorsunuz. O tip sitelerin yüzlerce yazarı var yazarı olan her site gerçek sitedir. Bu tip sitelerin spam yapışını google göz ardı edebilir, çünkü zamanında güven vermiştir. Hatalarını göz ardı ediyor Google Terazi meselesi yani Özgünün Spamından çoksa Googlenin gözünde o derece değerlisindir.

вєякαη;491365' Alıntı:
Hayır hocam siz öyle sanıyorsunuz. O tip sitelerin yüzlerce yazarı var yazarı olan her site gerçek sitedir. Bu tip sitelerin spam yapışını google göz ardı edebilir, çünkü zamanında güven vermiştir. Hatalarını göz ardı ediyor Google Terazi meselesi yani Özgünün Spamından çoksa Googlenin gözünde o derece değerlisindir.

Zamanında güven vermiştir diye bir olay yok, bilmediğiniz çok şey var. 1 aylık siteleri bile google news kayıtlı yapabiliyorsunuz. Kaldı ki spam spamdir, bunun göz ardısı filan olmaz.

Zamanında güven vermiştir diye bir olay yok, bilmediğiniz çok şey var. 1 aylık siteleri bile google news kayıtlı yapabiliyorsunuz. Kaldı ki spam spamdir, bunun göz ardısı filan olmaz.

Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuz :D:D:D:D O siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun :) Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını :) Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin

Son düzenleme:
вєякαη;491719' Alıntı:
Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuz :D:D:D:D O siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun :) Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum

1 aylik sitenin google news e kayitli olduğunu görmüştüm 20bin tl civarinda kayit ediyolardi.

Bana 1 tane böyle bir site gösterin google newse kayıtlı sürekli spam kasan ve arama motorlarında önemli başlıklarda çıkan bir site gösterin ??? yapmayın Allah aşkına yok böyle bişey

вєякαη;491719' Alıntı:
Asıl sizin bilmediniz çok şey var bana 1 aylık google news'e kayıtlı bir site gösterin hadi ???? Hadi bunuda geçtim Google aramalarında önemli bir başlıkta index aldığını gösterin gösteremezsiniz çünkü yok !! güldürmeyin beni Allah aşkına bana bunlarımı öğretiyorsunuz :D:D:D:D O siteler spam yapmıyor orjinal makalelerini zaten girmişler etiket kısımları spam gibi gösteriliyor aramalardaki rekabetten sıyrılmak için bildiğinizi sandığınız ama bilmediğinizz çooooook şey var emin olun :) Google Boşuna Google olmadı mantığa davet ediyorum siz şimdi bunun spam oldugumu düşünüyorsunuz ?? Recep İvedik 4 DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Tek Parça İzle 720p, Recep İvedik Son Filmi HD İzle, Recep İvedik 4 DVD Kalitesi HD İzle (2014 Recep İvedik 4 Tek Parça 720p) Recep İvedik Son Filmi Full HD İzle Recep İvedik 4 Full Orjinal DVD İzle, 2014 Recep İvedik 4 Filmi Tek Parça 1080p İzle, Yapmayın gözünüzü seveyim o başlığın altında ki içeriğe güvenilmiş ve etiket yapılmış hak etmiş site kendisine güvenirse istediği kadar bunu yapabilir. Ortada bir spam yok içeriğe bakınca zaten anlarsınız bunu .. siz sadece gördüklerinizi anlıyorsunuz işin derinlikleri sizin bildiginiz gibi değil .. Yani kısacası Google her zaman hak ettiği değeri verir merak etmeyin orasını :) Kendine güvenen site her zaman olmamak kaydı ile spam yapabilir ve bunu google göz ardı edebilir. Önemli olan sitenin genel olarak niyetidir, insanlığa faydalımı değilmi bunun algoritmasını ve adaletini çok geniş yapıyor google merak etmeyin

İçeriğinde olmadığı halde Recep ivedik izle diye içerik kasan, mynet mi insanlığa faydalı olmuş oluyor , bu mu iyi niyet ?

вєякαη;491719' Alıntı:

he he her şeyi sen biliyorsun zaten biz hiç bir şey bilmiyoruz, yazmayım yazmayım diyorum ama yeter artık sen ne artist bir adamsın ya, her şeyi çok bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun, gel senin siteni 1 ayda google news'e kaydettireyim cebinde 20 bin liran varsa? bunların yaptıkları spam değil de ney? sen bu yazdığını r10'da da yazsana yiyorsa?

İmzamı attım umarım kimseyi aptal yerine koyamaz artık bu aptallar..

he he her şeyi sen biliyorsun zaten biz hiç bir şey bilmiyoruz, yazmayım yazmayım diyorum ama yeter artık sen ne artist bir adamsın ya, her şeyi çok bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun, gel senin siteni 1 ayda google news'e kaydettireyim cebinde 20 bin liran varsa? bunların yaptıkları spam değil de ney? sen bu yazdığını r10'da da yazsana yiyorsa?

size bişey bilmiyorsun diyen olmadı ama sen kendini bişey bilmiyor olarak algıladıysan o ayrı konudur .. o yüzden bazı konular için tecrübe kazanman şart ayrıca konularıma yırtık dondan çıkar gibi hemen atlama terbiyesizliğin luzumu yok büyümen lazım anlaman için ben buna 10 yılımı verdim sen daha doğmamışken ben bu işi yapıyordum abisii bu konulara senin yaşında yetmez aklında ermez o yüzden sana fazla cevap vermeyeceğim parayla ne alakası var saçmalama googlenin senin benim paramamı ihtiyacı var bilmediğin konulara burnunu sokma

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri