Twitter'daki Açığı Buldum

facebook için böyle bi taktikler var mı? 1 haftada anca 50 kişi toplayabildim gelmiyor kimse.

Hep aynı kişiler çıkıyor ve ünlü kişiler bunlar. Geri dönüşleri olacağını hiç sanmıyorum.

4k kişi takip ettim bu açıkla hesabı kapamışlar

Takip etmek çok önemli değil,önemli olan bir süre sonra sizin karşılıksız takip ettiğiniz kişileri bulup silmek,bunu da sanırım justunfollow yapıyordu ama ücretliydi galiba

Son düzenleme:
İnsanların açıklarını yüzlerine vurmayın, Twitter'a mesaj atsaydınız kapatsaydı açığını...

Dermişim :p Bir ara deniyeyim bakayım :)

nelerle ilgilenirsin sorusuna bütün şıkları işaretlemekmi lazım ?

2000 kişiden sonra takip etmiyor.

Verdiği hata :
Şu anda daha fazla kişiyi takip edemezsin. Buradan daha fazla bilgi alabilirsin.

Her hesap toplamda 2.000 kullanıcıyı takip edebilir. 2.000 kullanıcıyı takip ediyorsanız, takip edebileceğiniz ek kullanıcıların sayısına ilişkin bir limit mevcuttur. Bu sayı her hesap için farklıdır ve takipçi sayınızın, takip edilen sayınıza oranını temel alır; bu oran yayınlanmaz. Takip limitleri Twitter tarafından yükseltilemez ve limitler tanınan kişiler ve API hesapları dahil olmak üzere herkes için geçerlidir.

2k takip ettiğime 1100 geri dönüş oldu :)
Ama günlük sınır dolduğu için başka kimseyi takip edemiyorum

ben 139 kişiyi takip edebildim yapıyorum ama sayı çoğalmıyor 139 da kalıyor :S

abone sayın arttıkça daha fazla ekleyebilirsin bende 900de takılı kaldım..Takipçi geldikçe daha fazla kişi eklenebiliyor.

ben 2000 kişi takip edebildim 1412 kişi geri dönüş yaptı takip etmeye başladı. ama hala kimseyi takip edemiyorum. bence dediğin ile alakası yok hocam.

yok hepsi değil %60 falan türk gerisi yabancı :D takipçi artsın da aradan yabancıları ayıklamak kolay iş :D

ama böyle bir açık yok o da başka bişi :)

başka bi hesapta denedim 600 kişide kaldı takipçi gelmesi lazım daha fazla kişi eklemek için.

açık değilki bu önerileri takip ediyorsun.

edit: takipedenitakipederim :) [MENTION=19736]yunus[/MENTION]mitan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri