Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu anda daha fazla kişiyi takip edemezsin. Buradan daha fazla bilgi alabilirsin.
Her hesap toplamda 2.000 kullanıcıyı takip edebilir. 2.000 kullanıcıyı takip ediyorsanız, takip edebileceğiniz ek kullanıcıların sayısına ilişkin bir limit mevcuttur. Bu sayı her hesap için farklıdır ve takipçi sayınızın, takip edilen sayınıza oranını temel alır; bu oran yayınlanmaz. Takip limitleri Twitter tarafından yükseltilemez ve limitler tanınan kişiler ve API hesapları dahil olmak üzere herkes için geçerlidir.
[MENTION=13992]bkrknuk[/MENTION] hocam takıldı ilerlemiyor artık 1000 sınırı varmış :/nasıl geçicez bunu ya
ben 139 kişiyi takip edebildim yapıyorum ama sayı çoğalmıyor 139 da kalıyor :S
abone sayın arttıkça daha fazla ekleyebilirsin bende 900de takılı kaldım..Takipçi geldikçe daha fazla kişi eklenebiliyor.
ben 2000 kişi takip edebildim 1412 kişi geri dönüş yaptı takip etmeye başladı. ama hala kimseyi takip edemiyorum. bence dediğin ile alakası yok hocam.
Türkleri mi takip ediyorsunuz 1412 geri dönüş nedir ya inanılmaz![]()
yok hepsi değil %60 falan türk gerisi yabancıtakipçi artsın da aradan yabancıları ayıklamak kolay iş
ama böyle bir açık yok o da başka bişi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.