[/COLOR]
O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.
Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=247]Titan[/MENTION] da şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan
Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.