Ülkemizde kaç bin youtuber var ?

ben ilk basladıgımda nasıl para kazanılacagını bılmıyodum ole attım youtubea videoları herhalde 100 k olunca maıl gelcek para kazanma aktıf olcak zannedıyodum 30 k mı ne oldu kanalım. olayı sonra caktık)) ozamanlar youtubedan para kazanma yazınca hıc bısey cıkmıyodu gogoleda.evet kazanılıyor tarzı bı yazı goruyoduk hep arkadasla. nerden nereye :)

[/COLOR]

O adamlar youtuber değil bana sorarsan.Youtube için en ufak bi çaba sarfetmiyor çünkü,çoğunun kanalını biliyorum hepsini takipteyim.Adamlar s1 olarak atıyor açıklama yok etiket yok.Gelen tüm hitler kendi sitelerinden geliyor.Tamam bu adamlarda YouTube sayesinde kazanıyor ama,youtube hakkında en ufak bilgiye sahip değiller tek yaptıkları.Videoları tvden kayit edip yükleme yapmak ertesi gün silmek.

Ayrıca dün ddizi ve canldizihd sitelerinin hitlerini onlardan aldığım videoyla ağlattım resmen [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] , [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] , [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] , [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] , [MENTION=247]Titan[/MENTION] da şahittir,
Adamın bilmem kaç k hitli sitesi var attı videoyu aldım ben attım o 200'lerdeydi ben 301'e takmıştım çoktan :cool:

Yani demem o ki bu tvden kayıt yaptığı diziyi youtube atıp sitesine ekleyen vatandaşlar aynı zamanda youtube'da da uğraşsa çok daha fazla kazanırlar.Ama sürekli telif veren dizileri yükledikleri için başlık,açıklama girmiyorlar.

Bonna valla bu işte gerçekten profosyonel olmuş artık.Attığı videonun izlemeler çılgınlar gibi artıyo bi anda. :)

Artması bir yandan güzel bir yandan kötü bide üstüne Türkiye'de artması hiç iyi olmadı hoş bende yeniyim daha ama bu Türk'lerde ki hileler kimsede yok az önce canım yandı..Rekabet tatlıdır ama insanların hakkına girerek rekabet çok tatsız oluyor.

Benim merak ettiğim bu 2008 2007 yıllarında youtube'a video atan türkler neyin peşindeydi :D geleceği mi görüyorlar :D

Bence cogu bilmiyirdur bonna para kazanma olayini hatta gecenlerde bi arkasasimin kanalina rastladim ozgun kanaldi oylesine atmis bayada izlenmis videolari cardi reklam cikmiyordu hicbiribde sonra kendisini aradim olaydan haberi olmadigini soyledi hala ben anlatinca ogrendi :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

20bin kadar yoktur bu işle ilgilenen ama yapmak isteyen çok beceremiyor çoğu kişi :))

Bence cogu bilmiyirdur bonna para kazanma olayini hatta gecenlerde bi arkasasimin kanalina rastladim ozgun kanaldi oylesine atmis bayada izlenmis videolari cardi reklam cikmiyordu hicbiribde sonra kendisini aradim olaydan haberi olmadigini soyledi hala ben anlatinca ogrendi :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen de mesela adam var 2007 de pusatı atıyor derdi ne acaba 2007 de izlediği dizinin yayılmasını mı istiyor napıyor :D

---------- Mesaj saat 00:25:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:02 civarında gönderildi. ----------

ilk binde olmak sevindirici o zaman :D

Sadece yedek adsense ile ilk binin içinde olmak daha da sevindirici :cool:

---------- Mesaj saat 00:27:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:32 civarında gönderildi. ----------

Bonna valla bu işte gerçekten profosyonel olmuş artık.Attığı videonun izlemeler çılgınlar gibi artıyo bi anda. :)

Gizli kullanıcımız konustu :D adam guruba ne yazdıysam not etmıs hitimi bölüyor gece gece :D

youtuber iğrenç bir kelime.
Youtube dan para kazanıyorum ama o kelimeyi kendime yakıştırmıyorum :)

Bizim hacı bakkal , berber ismail , manav rüstem abi ,terzi muharrem dayı bile bu işe girdi :D

Toplamda ~25000 kişi vardır ama , aylık 1000-1500 tl yi kazanabilen deneyimli kişiler 2000'i geçmez

aynen de mesela adam var 2007 de pusatı atıyor derdi ne acaba 2007 de izlediği dizinin yayılmasını mı istiyor napıyor :D

---------- Mesaj saat 00:25:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:02 civarında gönderildi. ----------

Sadece yedek adsense ile ilk binin içinde olmak daha da sevindirici :cool:

---------- Mesaj saat 00:27:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:25:32 civarında gönderildi. ----------

Gizli kullanıcımız konustu :D adam guruba ne yazdıysam not etmıs hitimi bölüyor gece gece :D

bi anda ilk binden çıkmak üzücü

Siteden yola cikarsak,sitenin gunluk 80-90K gosterimi,aylik 1.1-1.5Milyon gosterimi,Gunluk ortalama 10K tekil ziyaretcisi var.Sanirim asagi yukari 10-15Bin kisi bu isle ugrasiyor benim tahminim.Fazlasi yokdur sanmiyorum.

Siteden yola cikarsak,sitenin gunluk 80-90K gosterimi,aylik 1.1-1.5Milyon gosterimi,Gunluk ortalama 10K tekil ziyaretcisi var.Sanirim asagi yukari 10-15Bin kisi bu isle ugrasiyor benim tahminim.Fazlasi yokdur sanmiyorum.

Abi ciddi şekilde para kazanan kaç kişi var sence?

Sayın dinleyen skype gurubundan atılmanız an meselesi.Gizli toplantılarda sürekli dile getiriyorum bunu dikkat et ;):p:o:rolleyes::D

Yaa napsamki şimdi bilemedim. :p :D Forumda toplasan ciddi bir şekilde para kazanan kişi sayısının 20-30'u geçtiğini sanmıyorum.

bi anda ilk binden çıkmak üzücü

kardeşim ilk ödeme aldıgımda bi başarı öyküsü'' adlı konu açıcam o zamana kadar sen de toparlanmıs olursun sıkma canını. günlük 3k tıktan 300'e düştüm bende tekrar toparlanıcam [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] hocamın dediği gibi ''Şimdi daha güçlüyüm''
bu arada berkan abi her an banlayabilir beni :eek:

Ciddi kazanç anlamından kastınız 2 bin lira falansa bin kişiyi geçeceğini sanmıyorum uğraşan ve çabalayansa 10 bin kişi rahat vardır, günlük 200 kişide bu olaydan haberdar oluyordur..

Çünkü artık her videoda reklam çıkmasından dolayı insanlar sorguluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri