Üniversite İçin Banka Hesabı Lazım

1419oguzhan

Kayıtlı Üye
Merhabalar bu sene inönü üni. kazandım.Ve banka hesabı açtırmam gerek.(18'i doldurdum tabi ki).
İstediğim özellikler ya sınırsız para alsın(vadesiz oluyor herhalde) ya da en fazla 1500 tl'den başlamalı vadesi.
Bir de aidat bakımından özelliği iyi olan hangisi ise yardımcı olursanız sevinirim.
Üni. kapmüsünde ziraat, halkbank ve garanti varmış.Ama halkbank pahalı diye duydum.Teşekkürler...

iş bankası üni ögrencilerinden kart aidatı almıyordu ben ögrenci iken
garantide 2 tane oto ödeme talimatı verirsen almıyordu sanırsam internet ve elektirik faturası olabilir

katılım bankaları (kuveyt türk vs )içerde duran parana vadesiz olsa bile kar payı verir işlem ücreti almaz

en iyisi gidip şubeye sorman ögrenciden kart aidatı alıyormusunuz diye

en güzeli garanti aslında normal vadesiz hesabından sana bir kredi kartı oluşturup internet üzerinden kredi kartı ile alman gereken şeyleri alabilirsin bu özellik başka bankaların normal hesaplarında yok

Kredi yada burs alırsan ziraat hesabı açıyorlar zaten onu para gönderme yatırma v.s kullanabilirsin en temizi, işbankasında bildiğim kadarıyla ( banka memurunada sordum ) hesap işletim ücreti alıyor normalde öğrenci vs fark yok. Benim kredi kardı işbankasına bağlı otomatik ödeme talimatı olduğu için hesap işletim ücreti kesmiyor.

İş bankası hesabım var gayet memnunum hocam öğrenci belgemi götürdüm okulum bitene kadar kart aidatı kesilmeyecek .
Öğrenciler içinde de en çok tercih edilen iş bankası bence.
Bankamatik bakımından da sıkıntı olmaz her köşe başında var.

İş bankası hesabım var gayet memnunum hocam öğrenci belgemi götürdüm okulum bitene kadar kart aidatı kesilmeyecek .
Öğrenciler içinde de en çok tercih edilen iş bankası bence.
Bankamatik bakımından da sıkıntı olmaz her köşe başında var.
Hocam eminmisiniz çünkü bende aynı şeyi yaptım ama anca kredi kartı için otomatik ödeme talimatı verdiğimde kurtulabildim ?

eminim hocam kestiler benden para ama internet şubesinden bi mesaj attım bunlara hemen şubeden telefon geldi öğrenci belgenizle gelirmisiniz paranızı iade edecez diye :) senden de kestiler se hala da öğrenciysen sende yap hocam aynısını sende alırsın paranı :D

Devlet bankalarından şaşmayın neden derseniz her üniversitenin kampüsünde devlete ait bir atm vardır ordan kolayca çekebilirsiniz.

iş bankasını öneririm benden 80 liraya yakın para çekmişti ama öğrenci belgesini şubeden gönderdikten sonra 3 gün içinde geri yatırdılar.

kampüsde her bankanın bankamatiği olur ben İş bankasını kullanıyorum para felan kesmiyor süper bişey internetten para yatırınca para kesmiyor felan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri