2. kez doğrula bir daha, açılıyor hesap giriyorsun
hocam 4-5 kez oldu hala açılmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam 4-5 kez oldu hala açılmadı
6 ya kadar aynısını yapıyorum kurtarmaya gelen kodu girdikten sonra doğrulayamadı diyo yen şifre isteme bölümüne geçmiyo
---------- Spam Engelliyici 10:59 ---------- Önceki Mesaj 10:58 ----------
2. dede olmuyo hocam
ünleme dusen kanalın kurtarma maılını açmak ıcın yanı o adrese gmail olsutrumak ıcın onay ısterse tlf doğrulama
https://www.youmagic.com/
burdan alabılırsınız dropmail kayıt olcaksınız
kayıt olurken pasaport falan kaydı istiyor hocam burada. Kolay bir sistem yok mu acaba?
pm attım
ünleme dusen kanalın kurtarma maılını açmak ıcın yanı o adrese gmail olsutrumak ıcın onay ısterse tlf doğrulama
https://www.youmagic.com/
burdan alabılırsınız dropmail kayıt olcaksınız
Ytofisten 1 yıl kadar önce aldığım 3 kanala ünlem gelmiş.
Kurtarma maili olan kısma kadar geldim.Kurtarma maili girdiğimde böyle bir mail yok diyor.Farklı bir mail girdim.Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz diyor.Sanırım kurtarma maili çalışmayan kanallarda işe yaramıyor.
Emeğine sağlık.
Burda yapman gereken, kurtarma maili ile gmail oluşturmak. Ve akabinde şifreyi unuttumdan yeni şifre istemek
Ytofisten 1 yıl kadar önce aldığım 3 kanala ünlem gelmiş.
Kurtarma maili olan kısma kadar geldim.Kurtarma maili girdiğimde böyle bir mail yok diyor.Farklı bir mail girdim.Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz diyor.Sanırım kurtarma maili çalışmayan kanallarda işe yaramıyor.
Emeğine sağlık.
Bende bu şekilde çok kanal kurtardım 1-2 kere başıma geldi "Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz" diye hemen 2.kez aynı işlemi yap kurtaracaksın maili
Kanalı alırken verilen kurtarma mail adresini oluşturup mu 2. kez denemeliyim?
Yoksa farklı mail adresini tekrar mı kullanmalıyım?
az önce ne yaptıysan aynısını yapcan hocam kurtarma maili açtıysan aynısını girceksin
@EaglePaw usta kanala kurtarma maili oluşturmadıysak o zaman ne yapmamız gerekiyor ?
---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------
Google, bu hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor.
Ben şifremi unuttum bölümüne bastığımda, bu hatayı veriyor sanırım kurtarma maili eklenmemiş diyimi bu hesaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.