Ünleme Düşen Kanalı Kurtarma Yöntemi

2. kez doğrula bir daha, açılıyor hesap giriyorsun

Hocam şimdi ünleme düşmüş kanalım çok fazla bu ünlem düşmüş kanallara girmedim.Girince telefon doğrulaması mı istiyor.Telefon doğrulaması istiyorsa onun yerini sizin dedikilerinizi yapınca daha güvenli oluyor galiba dimi hocam.
Ek olarakta ünleme düşmüş kanallara hiç girmeyince kapanma ihtimali var galiba.Ünleme düşüp kapanan kanallara itiraz edince açılır mı hocam üç sorumu cevaplarsan sevinirim.:)

ünleme dusen kanalın kurtarma maılını açmak ıcın yanı o adrese gmail olsutrumak ıcın onay ısterse tlf doğrulama
https://www.youmagic.com/
burdan alabılırsınız dropmail kayıt olcaksınız

Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim 1 kanalım vardı ünleme düşen sayende kurtardım :) Bir tek profil resmi hala değişmedi ama kanala giriyoruz o da düzelir sanırım.
Edit: Profil resmi de tekrar geldi şimdi.

Son düzenleme:
Ytofisten 1 yıl kadar önce aldığım 3 kanala ünlem gelmiş.

Kurtarma maili olan kısma kadar geldim.Kurtarma maili girdiğimde böyle bir mail yok diyor.Farklı bir mail girdim.Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz diyor.Sanırım kurtarma maili çalışmayan kanallarda işe yaramıyor.

Emeğine sağlık.

Kurtarma maili olan kısma kadar geldim.Kurtarma maili girdiğimde böyle bir mail yok diyor.Farklı bir mail girdim.Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz diyor.Sanırım kurtarma maili çalışmayan kanallarda işe yaramıyor.

Emeğine sağlık.

Burda yapman gereken, kurtarma maili ile gmail oluşturmak. Ve akabinde şifreyi unuttumdan yeni şifre istemek

Emeğine sağlık.

Bende bu şekilde çok kanal kurtardım 1-2 kere başıma geldi "Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz" diye hemen 2.kez aynı işlemi yap kurtaracaksın maili

Bende bu şekilde çok kanal kurtardım 1-2 kere başıma geldi "Onay yaptıktan sonra 1-3 saat sonra cevap vereceğiz" diye hemen 2.kez aynı işlemi yap kurtaracaksın maili

Kanalı alırken verilen kurtarma mail adresini oluşturup mu 2. kez denemeliyim?

Yoksa farklı mail adresini tekrar mı kullanmalıyım?

az önce ne yaptıysan aynısını yapcan hocam kurtarma maili açtıysan aynısını girceksin

1 saat kadar sonra 2. kez aynı işlemi yaptım.Sonuç yine aynı. 1-3 saat diyor.Hemen arkasından 3. kez aynısını denedim yine 1-3 saat dedi.Kurtarma maili açıp tekrar deneyeceğim.Desteğiniz için teşekkür ederim.

Düzenleme:Kurtarma mailini oluşturup sorunsuzca konudaki adımları uyguladım.Şu hesap sorunsuz görünüyor.Desteğiniz için teşekkürler. [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

Son düzenleme:
@EaglePaw usta kanala kurtarma maili oluşturmadıysak o zaman ne yapmamız gerekiyor ?

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

Google, bu hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor.

Ben şifremi unuttum bölümüne bastığımda, bu hatayı veriyor sanırım kurtarma maili eklenmemiş diyimi bu hesaba ?

@EaglePaw usta kanala kurtarma maili oluşturmadıysak o zaman ne yapmamız gerekiyor ?

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

Google, bu hesapta oturum açılması için başka bir yol sağlamıyor.

Ben şifremi unuttum bölümüne bastığımda, bu hatayı veriyor sanırım kurtarma maili eklenmemiş diyimi bu hesaba ?

Aynen öyle hocam. Ya mail açıp onla kurtarabilirsin yada gerçek telefon numarası ile tam bi rşey söyleyemiyorum açıkcası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri