Ünleme düşmeden Para Kazanmayı Açma Hakkında Beyin Fırtınası

kategori otomobilken ünlem gelen videoyu silip kategoriyi eğlence yaparak tekrar ekleyince para işareti geldi ama herkes de olur mu bilmem

Arkadaşlar ben bi yol buldum. Şimdi bu işlemi Bot sahipleri uygulayabilirse %60-70 oranında başarıya ulaşıcağız. Kanallardaki videolar ünleme düştü bende tuttum videoları başka kanala yükledim botla. orda açtım bazılarının dolarını. gene ünlem geldi. tekrar eski kanala yükledim. gene açtım doları..

Özetle: 2 Kanal arasında döngü yapıcak bot. 1.kanala atıcak videoları Ünleme düşenleri 2.Kanala tekrar yüklicek.. 2.kanalda açılan açılcak. Açılmayanları 2.kanaldaki Video linkinden tekrar 1.ye yükliyecek. Bu sayede 2-3. döngüde toplam videoların %80-90 ı yükleneceğini düşünüyorum. Biraz Zahmetli. Ama İşe yarıyor.

Not: Eğer botlar videoyu 2.kanala yüklerken başlık - etiket - açıklama değiştirip yüklerse %80-90 yakıyor doları. + Kategoride değişcek. Kesinlikle denedim işe yarıyor
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] son durum nedir hocam bir çözume ulaşabildinizmi gerçekten çok sorun olmaya başladı video yüklüyemiyorum

benim bu konuda farklı bir teorim var şöyleki:
henüz bu ünlemlerin neye göre geldiğini bilmiyoruz,ama anladığım kadarıyla(bunu farklı kategorilerimdeki kanalları gözlemleyerek söylüyorum)örneğin;
crash yada funny çalışıyoruz diyelim,ve dolayısıyla spam yapanlar bu videoları yüzlerce kez kanallarına atıyorlar,
bilerek veya bilmeden,bunun eski ve yeni videolarla ilgisi yok-YÜKLENME SAYISI yla ilgisi var bence,youtube videolara bir limit belirliyor ve yüklenme sayısı yüksek olunca ünleme düşürüyor olabilir,tabi bu kesinlikle benim kendi görüşüm-kesinlikle sorun budur diyemem!!!

Hayır hocam böyle bişey olaması çok düşük ihtimal yani kendimden örnek vereyim dünya engeli bir kataögride çalışıyorum videoları düzenleme işlemi yaparak benzersiz bir içerik oluşturarak yukluyorum ama ne yazık ki bazen ünlem geliyor ünlem gelen video için gelen mailde ise su su kişinin içeriği ile eşlesen ses dosyaları yada bolumler olabilir diyor videonuzda

Arkadaşlar ben bi yol buldum. Şimdi bu işlemi Bot sahipleri uygulayabilirse %60-70 oranında başarıya ulaşıcağız. Kanallardaki videolar ünleme düştü bende tuttum videoları başka kanala yükledim botla. orda açtım bazılarının dolarını. gene ünlem geldi. tekrar eski kanala yükledim. gene açtım doları..

Özetle: 2 Kanal arasında döngü yapıcak bot. 1.kanala atıcak videoları Ünleme düşenleri 2.Kanala tekrar yüklicek.. 2.kanalda açılan açılcak. Açılmayanları 2.kanaldaki Video linkinden tekrar 1.ye yükliyecek. Bu sayede 2-3. döngüde toplam videoların %80-90 ı yükleneceğini düşünüyorum. Biraz Zahmetli. Ama İşe yarıyor.

Not: Eğer botlar videoyu 2.kanala yüklerken başlık - etiket - açıklama değiştirip yüklerse %80-90 yakıyor doları. + Kategoride değişcek. Kesinlikle denedim işe yarıyor
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

1 hafta sonra başlık etiket değiştiğin videolara tekrar ünlem gelir o kesin çzm deil malesef

---------- Mesaj saat 02:30:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:29:12 civarında gönderildi. ----------

Hayır hocam böyle bişey olaması çok düşük ihtimal yani kendimden örnek vereyim dünya engeli bir kataögride çalışıyorum videoları düzenleme işlemi yaparak benzersiz bir içerik oluşturarak yukluyorum ama ne yazık ki bazen ünlem geliyor ünlem gelen video için gelen mailde ise su su kişinin içeriği ile eşlesen ses dosyaları yada bolumler olabilir diyor videonuzda

böyle mi ünlemi kez görüyorum...ünlem de detay mı veriyor şu şu videolara benzer diye ?

Youtube ne yapmaya çalışıyor iyice can sıktı valla usandım artık o kadar istiyorsa youtube kapatır türkiyeyi olur biter youtube spam ile ayaktadır spamsız youtube çöptür

başlık değiştirme ile dolar yakabiliyorum....ancak bir süre sonra tekrar inceleme yapıp dolarları ünlem yapıyor

benim bu konuda farklı bir teorim var şöyleki:
henüz bu ünlemlerin neye göre geldiğini bilmiyoruz,ama anladığım kadarıyla(bunu farklı kategorilerimdeki kanalları gözlemleyerek söylüyorum)örneğin;
crash yada funny çalışıyoruz diyelim,ve dolayısıyla spam yapanlar bu videoları yüzlerce kez kanallarına atıyorlar,
bilerek veya bilmeden,bunun eski ve yeni videolarla ilgisi yok-YÜKLENME SAYISI yla ilgisi var bence,youtube videolara bir limit belirliyor ve yüklenme sayısı yüksek olunca ünleme düşürüyor olabilir,tabi bu kesinlikle benim kendi görüşüm-kesinlikle sorun budur diyemem!!!

bu benimde aklıma geldi hatta kesin bundandır diyordum ama ünlem gelen videoyu aynı kanala veya başka bir kanala yükleyince dolar yanıyor. işin ilginç kısmı orası zaten :)

bu benimde aklıma geldi hatta kesin bundandır diyordum ama ünlem gelen videoyu aynı kanala veya başka bir kanala yükleyince dolar yanıyor. işin ilginç kısmı orası zaten :)

haklısın,aynısı bende de oldu,artık youtube nin bunu sallama olarak yaptığına inanacağım nerdeyse

Sağlık nedenlerinden dolayı uzun zamandır yoktum 2 gün önce ancak girebildim Youtube'ye ve bu ünlem durumuyla karşılaştım.Zaten bunun olacağı belliydi. Öncelikle arkadaşlar şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bu Youtube kaynaklı bir sorun falan değil bu uygulamayı bilerek isteyerek ve yapacaklarını söyleyerek yaptılar. Hatta bununla ilgili olarak eski adminlerden Muhammed'in bir konusu vardı RPM'den kendisine gelen maili paylaşmıştı. Orada ne yazıyorsa bir bir uygulamaya sokmuş Youtube. Bu durumu kesin olarak aşmanın tek yolu Youtube'ye güven aşılayacaksınız yani atıyorum 20 30 tane kendi çekiminiz olan videoyu Youtube'ye yükleyip ticari hak kanıtı sağlayacaksınız.Böylelikle Youtube'un size olan güveni artacak videolarınızı incelemeye tutmadan para kazanmasını açacak. Veya kanallarınızı girmesi ve çıkması kolay olan bir partnere bağlayıp para kazanmayı açtıktan sonra adsenseye geri dönüş yapacaksınız tabi öyle bir network varsa ki networklerde de ünleme düştüğünü söylüyor arkadaşlar.

video ünleme düştükten sonra başlık etiket filan değiştirince fark etmiyor o videonun otamatik para kazanması kapanıyor video yükledikten sonra işleniyordayken videonun kategorisini değiştirip para kazanmasını açınca video inceleniyor yani soru işaretinde takılı kalıyor sonra tekrardan Title sayı filan yapıp $ dönüyor

$ Hemenmi dönüyor yoksa bekliyormuyuz yanmasını

Arkadaşlar Mustafa Kemal ATATÜRK'ün eski videolarında bile ünlem çıkıyor ben bu videoların kanıtını nasıl sağlarım acaba ?

Beyler bu 3 günde burada yazan ve yazmayan onlarca şey denedim. 3 gün önce %90 dolar oranda dolar yanıyordu ama şimdi hepsi ünleme dönüşmüş. İşin garip tarafı ünlemler bir dönüşünce tüm herkesin youtube kanallarında bir anda dönüşüyor. Yani başlık, etiket, açıklama değiştir ünlemden kurtul olayı yapılsada 1-2 gün sonra youtube başlıklara göre kontrol edince yeniden geliyor.

Ama farkettiğim bir durum var. Günde 20-30 tane video yükleyince kanal ünleme düşme yaşamaya hiç başlamazsa hiç başlamadan gidiyor. Fakat 1 günde 1 kanala 30 dan fazla video yükleyince ertesi gün 5 video yüklesenizde ünlem veriyor. 3-4 gün ancak az yükleme yapılırsa sonradan ünlem oranı düşmüş oluyor.

Videoyap.com istatistiklerini yazıyorum.

Videoyap.com dan 24 Şubat 2014 tarihinde 1 gün boyunca toplam 1.950.000 video youtube'a yüklenmiş.
Toplam 65.000 farklı kanala yükleme yapılmış. Buda kanal başı 30 video ortalaması demektir. Fakat bu ortalamanın cok altında olanlar ünleme çok az düşmüş ortalamanın ne kadar üstüne çıkan olmuşsa ünlem oranıda o kadar artmış.

1.950.000 video 2 gün içinde 380.000 adedi ünleme dönüşmüş ve silinmiş.

Herkesin ortak olarak bulup en fazla çektiği 1 adet videoya baktım.

108 farklı kanala aynı video yüklenmiş. bunların 21 tanesi ünlem yemiş. diğer kanallarda ünleme dönüşmemiş.

Bu ünleme düşen 21 kanalı incelledim. Neredeyse yüklediği videoların yarısından çoğu ünleme dönüşmüş.

Geriye kalan 87 kanalı incellediğimde ünleme düşme oranı %10'nu geçmiyor.

Buradan bana youtube.com şu sonucu ortaya çıkartmamı sağlatıyor. Bir kanala 1 günde çok fazla video yüklersen. Artık o kanala gelen her videoyu youtube inceliyor. Bu nedenle çok kanal azarlı yüklemek en mantıklısı.

Çözüm ise kanalda yapılacak hiçbirşeyle olacağını sanmıyorum. o kadar çok çeşit denedim ki hiç biri kalıcı olmadı. 1 yıl öncesine ait kanalıma son 1 haftada günde 100 video atmaya başlamıştım. Bakıyorum ki hepsi ünlemden siliniyor. Aynı videoları taze bir kanalıma günde 20 tane olarak atıyorum hepsi para kazanda. 1 yıl önceki kanalım halbuki 2 milyon izlenmeye yakın bir oranda.

yani yeni kanal açınca veya mevcut yeni kanallarda 15-30 arası video yüklemek mantıklı doğrumudur hocam

Beyler bu 3 günde burada yazan ve yazmayan onlarca şey denedim. 3 gün önce %90 dolar oranda dolar yanıyordu ama şimdi hepsi ünleme dönüşmüş. İşin garip tarafı ünlemler bir dönüşünce tüm herkesin youtube kanallarında bir anda dönüşüyor. Yani başlık, etiket, açıklama değiştir ünlemden kurtul olayı yapılsada 1-2 gün sonra youtube başlıklara göre kontrol edince yeniden geliyor.

Ama farkettiğim bir durum var. Günde 20-30 tane video yükleyince kanal ünleme düşme yaşamaya hiç başlamazsa hiç başlamadan gidiyor. Fakat 1 günde 1 kanala 30 dan fazla video yükleyince ertesi gün 5 video yüklesenizde ünlem veriyor. 3-4 gün ancak az yükleme yapılırsa sonradan ünlem oranı düşmüş oluyor.

Videoyap.com istatistiklerini yazıyorum.

Videoyap.com dan 24 Şubat 2014 tarihinde 1 gün boyunca toplam 1.950.000 video youtube'a yüklenmiş.
Toplam 65.000 farklı kanala yükleme yapılmış. Buda kanal başı 30 video ortalaması demektir. Fakat bu ortalamanın cok altında olanlar ünleme çok az düşmüş ortalamanın ne kadar üstüne çıkan olmuşsa ünlem oranıda o kadar artmış.

1.950.000 video 2 gün içinde 380.000 adedi ünleme dönüşmüş ve silinmiş.

Herkesin ortak olarak bulup en fazla çektiği 1 adet videoya baktım.

108 farklı kanala aynı video yüklenmiş. bunların 21 tanesi ünlem yemiş. diğer kanallarda ünleme dönüşmemiş.

Bu ünleme düşen 21 kanalı incelledim. Neredeyse yüklediği videoların yarısından çoğu ünleme dönüşmüş.

Geriye kalan 87 kanalı incellediğimde ünleme düşme oranı %10'nu geçmiyor.

Buradan bana youtube.com şu sonucu ortaya çıkartmamı sağlatıyor. Bir kanala 1 günde çok fazla video yüklersen. Artık o kanala gelen her videoyu youtube inceliyor. Bu nedenle çok kanal azarlı yüklemek en mantıklısı.

Çözüm ise kanalda yapılacak hiçbirşeyle olacağını sanmıyorum. o kadar çok çeşit denedim ki hiç biri kalıcı olmadı. 1 yıl öncesine ait kanalıma son 1 haftada günde 100 video atmaya başlamıştım. Bakıyorum ki hepsi ünlemden siliniyor. Aynı videoları taze bir kanalıma günde 20 tane olarak atıyorum hepsi para kazanda. 1 yıl önceki kanalım halbuki 2 milyon izlenmeye yakın bir oranda.

Teşekkürler detaylı acıklamalarınız için...Videoyap botu ve bizler şuan hali hazırda başlık değiştirirek ünlemi aşmaya calışıyoruz... Anladığım kadarıyla youtube 1-2 hafta içerisinde tekrar inceleme yaparak bu videoları ünleme düşürebiliyor....

Bu durumda başlık değiştirerek dolar yakmak bir cözüm değil.

Bir videonun başlıgını etiketini vs. değiştirmeden dolar yakınca o video tekrar ünleme düşüyor mu yeni sistemde...?

Teşekkürler detaylı acıklamalarınız için...Videoyap botu ve bizler şuan hali hazırda başlık değiştirirek ünlemi aşmaya calışıyoruz... Anladığım kadarıyla youtube 1-2 hafta içerisinde tekrar inceleme yaparak bu videoları ünleme düşürebiliyor....

Bu durumda başlık değiştirerek dolar yakmak bir cözüm değil.

Bir videonun başlıgını etiketini vs. değiştirmeden dolar yakınca o video tekrar ünleme düşüyor mu yeni sistemde...?

Merhaba hocam, evet aynı şekilde onlarca videoyu başlık etiket ve açıklama değiştirdim ve bugün sabah gördüm ki hepsi ünleme dönmüş. Bu denemeyi 3 farklı adsenseye bağlı 12 kanalda yaptım. Başlık v.s. değiştirmek sadece anı kurtarıyor, içten tarama yapınca o anı kurtaramıyor. Çözüm galiba şuanda 1 kanala az video yüklemekten geçiyor.

sorun hala devam ediyormu arkadaşlar?

Sorun 1 kanala çok video yükleme yapıp para kazanma açanlarda devam ediyor.

Peki merak ettiğim kısım;

Bir kanalın fazla ünlem alması para kazanmasının kapatılmasına sebep olabiliyor mu?

Üst sınır gözlemlerinize göre 30 mu hocam?

Hocam 150 video yükleyipde 1-2 ünlem alıp gerisini para kazana çevirenler var. Fakat bunlar nadir kanallar. Ama günde 30-35 arası yüklemeyi uzun süredir düzenli yapanlarda ünlem oranı çok çok az durumda. Ben şahsen kanallarımı günlük 30 yüklemeye çektim.

Toplamda bir kanalım son 3 ayda 920, son 1 ayda 440 video ünlemi silmiş. Kanalda hiç bir telif yok. ödemeleri düzenli olarak alıyorum. Ve herkes çok fazla ünlem siliyor, daha bir sıkıntı duymadım bu konuda. Kanal kapatmanın en büyük etkeni topluluk gelirse ve dünya geneli gelirse o kanalı direk silemek ve diğer kanallara sıçraması oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri