Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Destek sıfır mı ? Haftasonu olmayan bir gün 48 saat içinde cevaplanmamış desteğiniz varsa ömür boyu lisans hediye edeceğim.

Mesai saatleri içinde desteklere cevap veriyoruz, akşam dediğiniz büyük ihtmal pazar günü oluyor. Ertesi gün pazartesi olduğundan birikmiş desteklerde sıra tek tek geliyor. Gün içinde eminimki desteğiniz cevaplanmıştır.

Destekte 2 tane mühendis + 1 editör çalışıyor. Bu kadar ciddi destek ekibi nerede var başka bilemiyorum.

Burası kurumsal bir işyeri arkadaşlar, ben tek başına evden çalışıp geceleri takılan birisi değilim. Dolayısı ile o tarz bir destek bekliyorsanız malesef mümkün değil. Ama iş saatleri içinde her desteğe cevap veriliyor. 1 iş günü içinde tamamlanmayan destek bizde mümkün değil malesef.

Pazar akşamı yazmanız ile pazartesi günü saat 9 da yazmanız malesef aynı şey oluyor bizim için, saat 4 oldu diye yazdığınızda saat daha 1 onu da göz önüne alın lütfen.

Lütfen PM yerine desteği kullanalım buradan hiçbir şekilde bilgilerinize ulaşamıyorum.

Saygılar sevgiler.

şuanda bi yt kanalından kendi kanalımıza takipçi bağlama çalışıyor mu çalışıyorsa tekrar lisans alacağım.ben kullandığımda çekmiyordu yeni eklediği videoları

Hocam bildiğim bir sorun yok ama şöyle yapabilirsiniz alırsınız eğer sorun varsa desteğe yazıp düzelttirebilirsiniz.

işim nedeniyle bilgisayar başında olamıyorum. sitenizin mobil versiyonu var heralde. mobilden de işlemleri yapabiliyor muyuz ?

Site responsive yani mobil uyumlu hocam telefon veya tablettende işlerinizi yapabilirsiniz.

telefondan o kadar stabil değil tema.

bu arada 2 gündür lisansımı aktif etmediler sağolsun bütün yükleyecğim videolar gitti artık beklicem napalım ne zmn açılırsa
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

@BILDIRCAN Destek talebi oluşturur musunuz? Ya da buradan UploadExtra kullanıcı adınızı bana gönderin gerekli işlemi yapayım.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam 2 gündür destekten sorunuma yazılan yok. Çözmek için hiç adım atmadılar. Talebi ilk oluşturduğumda yazdılar sonrasında cevap yazdım ve 2 gündür sorunum için cevap bekliyorum.
Sorunum ise; "Description"ı sildiğim halde açıklama çekiyor.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam siteye erişim yok. "VeriTabanı bağlantı hatası remoteServer" hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba sorun üzerinde çalışıyoruz. Sorun giderildi.

Son düzenleme:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam açıklama sorunu ne zaman düzelir? Yükleme yapmıyorum sırf o yüzden

Bende Cumartesi saat 12den beri destekden dönüş alamadım. Bekliyoruz hala. Acil destek ekibi bakabilirmi soruna.!

@Lastwisher hocam açıklama sorunu ne zaman düzelir? Yükleme yapmıyorum sırf o yüzden
Hocam bununla ilgili ticket açarmısınız açtıysanız da bana email adresinizi pm atarmısınız.
Bende Cumartesi saat 12den beri destekden dönüş alamadım. Bekliyoruz hala. Acil destek ekibi bakabilirmi soruna.!
Merhaba cumartesi açtığınız ticketa pazartesi ancak bakılabiliyor. Orada ibare var aslında şu anda mesai saatleri dışındayız yazan, sanıyorum gözünüzden kaçmış.
@Lastwisher hocam botu iade etmek istiyorum. destekden yazdım
Destekten arkadaşlar takip ediyorlar.

Hocam bununla ilgili ticket açarmısınız açtıysanız da bana email adresinizi pm atarmısınız.

Merhaba cumartesi açtığınız ticketa pazartesi ancak bakılabiliyor. Orada ibare var aslında şu anda mesai saatleri dışındayız yazan, sanıyorum gözünüzden kaçmış.

Destekten arkadaşlar takip ediyorlar.
Yolladım hocam maili

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam dsds99 kulaniciya 1 gunluj deneme surumu verebilimisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri