Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Bildirim için teşekkürler en kısa zamanda düzenleyeceğiz.

Konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapıyor musunuz?

Şu an " şifremi unuttum, yeni şifrenin mailine gelmesi" sorunu devam etmektedir. Ayrıca yeni kayıt esnasında resim doğrulaması çıkmamaktadır.

Teşekkürler.

bu bot hala aktif midir?kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz? Videoyap ın da hatalarıyla beraber bot olayın da bi boşluk oluştu sanki iş yapamıyoruz

üyelik aldım denemek için iş görecek bir bota benziyor geliştirilebilir taraflarıda var.her artı özellik için ücret skalası ihtiyac göre olmasıda güzel fakat spamcılar eski paraları kazanmıyor biraz daha uygun fiyat olabilir
iyi satışlar

pm gönderdim ayrıca yorum yaptım ne bakan var ne de cevap veren var.. anlamadım...

Merhaba, sitemizdeki destek bölümünden ulaşabilirsiniz bize.

destek bölümünde sürekli saçma sapan destek oluşturmadan buun izleyin diyor kaç dakika zileyeceğiz. izledim değişn bir şey olmadı buton vs gelmedi insanların zamanını niye çalıyorsunuz?

Destekdeki videoyu sonuna kadar izlediğinizde destek bölümüne yönlendirir.

arkadaşlar çekmek istediğim videoyu partlara ayırmak istiyorum, malum dmnin 60 dakika sınırı, bu botta böyle bi imkanımız var mı ? Video editör kısmında bölme seçeneğini göremedim eğer yoksa büyük eksiklik, özellikle dailymotion için :S

Merhaba malesef partları bölme bulunmuyor sistemimizde. Şu ana kadar bu yönde tek talep sizin tarafınızdan geldi.

botu 1 ay dailymotion için kullandım ancak eleştirilecek çok yanı var.

+ları
daily to daily özelliği
stabilite
kullanışlılık

-leri
sistemde yer alan botların birçoğu çalışmıyor, destek talebi oluşturup sorunu belirttiğimde ise sorunu kaynak siteye atıp, site bozulmuş yapabileceğimiz bir şey yok diyerek o kategoride başka bir site ekleyecekleri yerde alternatif bi botu para karşılığında yapabileceklerini söylüyorlar. açıkçası en rahatsız edici nokta bu oldu, her şey paraya endeksli. ing dizi sitesi 1 adet var onda da site bozulmus, yükleme yapılmıyor onun yerine başka bir ing dizi sitesi eklemiyorlar. ya parayla ekleteceksin yada kullanamayacaksın
-özellikle dm için video başı 1 saat yükleme sınırı varken, videoları partlara ayırma gibi en elzem render seçeneklerinden biri yok. talep olmadığı için eklenmesi de düşünülmüyor
-botun süresi dolunca kanallar siliniyor tüm kanalları baştan eklemek zorunda kalıyosun, tamamen saçmalık ben ilk kez bi botta böyle bi olay görüyorum. bayram dolayısıyla bota bakmadım süresi dolmuş ve eklediğim tüm kanallar silinmiş, şimdi işin yoksa yeniden her kanalı ekle.
-kanal istatistikleri çalışmıyor, günlük ne kadar izlenim ne kadar abone geldiği gözükmüyor
- yükleme havuzu çok sınırlı 50 kanallık paket için 250'li yükleme havuzu var, her kanal için havuza 5 video atabiliyosun , her kanal için ayrı ayrı içeriği takip gerektiriyor
- yükleme havuzunda sıra değişemiyorsun, öncelikli içeriklerini yükletemiyorsun güncel çalışanlar için çok sıkıntı. takipçi için ayrı bi havuz gerekir ama bunda yok öncelik de yok güncel takipçi içeriğiyle içerik ekletmeye çalısırsan bugünün içeriği 3-4 gün sonra anca yükleniyor

selamlar, youtube için kullananlar veyahut konu sahibi cevaplayabilir mi ona göre alım yapacağım.
*Karşı kanalların yeni yüklenenleri otomatik yükle özelliği var mı ?
*Çekilen videolara süre ekleme, render vs var mı yoksa olduğu gibi mi yüklüyor ?

1 haftadir kullaniyorum bot gayet stabil calisiyor. Bosuna eziyet cekmisiz videoyapta

arkadaşlar bot stabil çalışıyor mu?
proxy destekliyor mu her kanal için özel proxy?

Merhaba

Tabiki bu işlemi yapabilirsiniz, havuz zamanlama vb.. sistemlerimiz var.

Proxy sistemine ihtiyacınız yok, yüzlerce ipmiz var ortak kullanım için.

Bunun dışında kendinize özgü ip isterseniz sistem üzerinden onu da satın alabiliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri