Ya üyeliğin banlandı bir şekilde sen napacaksın?
Üyeliği banlandıysa bir şekilde. Haketmiştir muhtemelen ve forum kuralları gereği ikinci multi üyelik yasak. Yani bir daha açmaması gerekir.
Ama sanırım sana göre banlanan kişi yeni hesap açmalı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya üyeliğin banlandı bir şekilde sen napacaksın?
Üyeliği banlandıysa bir şekilde. Haketmiştir muhtemelen ve forum kuralları gereği ikinci multi üyelik yasak. Yani bir daha açmaması gerekir.
Ama sanırım sana göre banlanan kişi yeni hesap açmalı![]()
kapatın abi toptan üyeliklerde paralı olsun üye olanlar en az aylık 10 tl versin para derdiniz de olmaz sizin. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
katılıyorum ve forumun dışarıya kapatılması karşılında aylık ücret vermeye razıyım[MENTION=9224]mNote[/MENTION]
2 hesap vardı biri kuzenimin biri benim. Bize geldi çıktım benim hesaptan onunkine girdik güm dedi mülti ban. Bütün adminlere mesaj attım ama 1 kişi bile cevap veremedi gitti üyelik şimdi söyle bakalım burdaki suç kimde? İp takibi olduğuna dikkat etmemek benim suçumsa okey fakat bu durumda yeni hesap açmamamız mı gerekiyor?
Fikir güzelKonuyla ilgili arkadaşlarla görüşelim bakalım ne gibi önlemler alabiliriz.
Fikir güzelKonuyla ilgili arkadaşlarla görüşelim bakalım ne gibi önlemler alabiliriz.
yurtdışında büyük forumlarda çeşitli bölümler seviye seviye üyelik tiplerine açık halde tutuluyor. belli konularda (çok fazla yayılıp ayağa düşmesi tehlikeli görülen konular olabilir) gold ve platin diye ayrı bölümler oluşturulursa hem kalite artmış olur hem de ücretsiz üye olanların girebileceği bölümler de bulunacağından forumda paylaşım ortamı devam etmiş olur. Tabii bu yapılırken çok iyi bir metod izlemek lazım.
Bu arada forumun ücretli olması için çok geç kalındığını da düşünüyorum, bir çok şey zaten ayağa düştü; ama zararın neresinden dönülse kârdır. Ankara'da Serkan ile uzun süre önceki bir görüşmemizde kendisine bu düşüncelerimi aktarmıştım. Kendisi (gerçekten şaka ya da kinaye olarak demiyorum) evliya gibi adam olduğundan paylaşımın gerekli ve şart olduğunu herkesin faydalanmasını istediğini söylemişti. Ben de öyle düşünüyorum, ihtiyacı olanlar faydalansın elbette ama herkes diyince işte orası sıkıntılı, mutlaka bir eleme bir filtre lazım bence ki faydalananlar sürekli olarak ve düzenli olarak faydalanmaya devam edebilsinler.
Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.
Adminler ne yapsın kardeş, her gün bunun gibi nelerle karşılaşıyorlardır. Tamam belki doğrusun ama nerden bilecekler gerçekten kuzeninin hesabı olduğunuBöyle durumlarda önceden adminlerle görüşüp bilgi vermek gerekir.
Eger flagada sessiz kalip susarsak bakarlarki aa flag atinca meydan bana kaliyo sesini cikaran yok bu tarlalarin hepsi benim olsun derler. Ama bunu dusunen yok tabikardeşim gidip hergün 1 tane flag yedim bu adam bana telif attı diye konu açanlar olursa çoluk çocuk flag ne telif ne gidip araştırır öğrenir uygular
ama bende katılıyorum forum dışarıya kapansın komple
Eger flagada sessiz kalip susarsak bakarlarki aa flag atinca meydan bana kaliyo sesini cikaran yok bu tarlalarin hepsi benim olsun derler. Ama bunu dusunen yok tabi
bir yanım kapansın diyo bir yanım kapanmasın diyo bugta kaldım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.