Veee Savaş Resmen Başlıyor !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o savaşlar tamamen istihbarat başarısıdır israil in,mesela ünlü mossad ajanı Eli cohen 6 gün savaşlarında suriye nin golan tepelerindeki bütün sığınak ve savunma sistemlrinin yerlerini israil'e vermiştir,israil bu bilgilerle gayet güçlü sayılabilecek suriye kuvvetini nokta atışlarıyla yok etmiştir,gerçi daha sonra casus olduğu tespit edilmiş ve asılmıştır.Aynı şekilde mısır hava kuvvetlerini komple yerde yok etmiştir.şu anda da hem istihbarat hem teknoloji olarak çok ileri bir ordu.

katılıyorum ıyı okunmalı tarih iyi bilinmelidir.. suan ıcın hadı israile saldıralım demek bilerek ölümdür..

hocam bakın halk konusunda sonuna kadar haklısınız.. AMA lutfen suna dıkkat edınız BM yetkilileri arastırma yapıyor... daha kımse cıkıp da esad attı diyemez. ABD bende kanıt var dıyor ee cıkartsa ya kanıtları ? cıkartamıyor.. Sucu ispat edilene kadar herkes sucsuzdur lütfen bunu ayrı bır değerlendirin

Kanıt bulunsa dahii , Bunu Esad yapmıştır diyemeyiz , ortalığı karıştırmak isteyen bazı gizli kesimler olabilir

Şöyle bişeyde var hocam Saydığınız zaatların hiç biri , büyük savaştan önce kim olduklarını bilmeyecek , belkide deccal obamadır , tabi hz mehdi de olabilir bilemem :)

ama deniliyo ki hz mehdi ve deccal yeryüzüne geldiğinde herkes onları tanıyacaktır

Benim de tek isteğim iranın israili vurması hocam.Madem amerikaya gücü yetmiyor , o allahsızları hallaç pamuğuna çevirsin 1 geecede yerle bir eder israili.Filistinli kardeşlerimizinde bi nebze olsun ruhu ferahlar..

Keske diycem ama oda cok zor ,kola yolsada zor ve sonu karanlik.

Bu is ayni seye dondu. "Asagi Tukursem Sakal,Yukari Tukursem Biyik" hesabi.

Vursun diyoruz Suriyeyi,Musluman kardeslerimiz diyorlar,Vurmasinlar Onlar Musluman diyoruz adamlar kendi halkini katlediyor olen gene musluman.

Vursan Musluman olecek,Vurmasan gene olecek oluyorda. Bu ne bicim Dunya,Bu ne bicim duzen,Bu ne bicim adalet ya.

Valla abd yapmistir,Suriye yapmistir o yapmistir bu yapmistir ben bunu bilemem.Bilecek kadarda bilgim tecrubem ajanlarim ulkem emrimde adamlar yok.Ama Bebekler,Kucuk cocuklar acimasizca 21.Yuzyilda Kimyasal denen bir illetle olduruluyorsa bir ulkede,ben o ulkeyi sorumlu tutarim.Bunu yapan dis guclerde olsa sorumlu o ulkeyi tutarim.Madem tehdit var al tedbirini bastan,Yada boyundan buyuk islere girip dusmanina bu firsati verme..

Kanıt bulunsa dahii , Bunu Esad yapmıştır diyemeyiz , ortalığı karıştırmak isteyen bazı gizli kesimler olabilir

işte ben bunu anlatmaya calısıyorum Allah razı olsun ki biri anladı beni :).. Nasıl ki çinliler kadınlarını gondererek atalarımız Hun impartorlugunu cokerttıler... Sımdi ise sistem kimyasal kullandıya döndü... ama hala diyorum bunu kullanan muhalifler yada bu hristyan köpekleri

Yarın sabah borsa açılınca Petrol dahada çıkacak + dolar dahada artacak.
Ekonomik boyutlarınıda biraz yazmak lazım.

Daha sonraki aşamada Abd vurunca petrol+dolar dahada artacak.
Yani bu savaşın tek kazananı yine Abd olacak.

Olası Bir Savaş'da Gruplar Amerika,İsrail,İngiltere,Almayan,Fransa,Güney Kore vs Rusya,Çin,İran,Suriye,Kuzey Kore

Abd Suriye'yi vurunca biz neden savaşa girmiş oluyoruz?
yoksa Almanya yenik sayıldığı için bizde yenik sayıldık geyikleriyle büyütüldüğümüz için, herşeyi yanlışmı anlıyoruz?
:D

Abd Suriye'yi zaten vuracaktı, bunu sadece resmiyete döktü.

kara harekatında ilk tercih edilen ülkede biz olacağız , amerikan üsleri bizim ülkemizde ,eee suriyeye füze atar bombalarsan en azından o üslere ve o bölgelere saldırı olacaktır,Suriyede bunu açıkladı zaten Amerikalık bir durum yok. :)

hocam zamanında ısrail en kotu halınde bıle 5 arap ulkesını yendı 1 gecede hava kuvvetlerını yok ettı o ulkelerın.. o zamanda arap ulkelerı bırbırlerıne kalleslık yaptı.. iran o kadar buyutulecek bır durum değil hocam ısrail nufus az olabılır ama ısraıl halkı asker bır halk mlsf.. suan ıcın ısraile saldırmak cahıllık olur bence

Hocam sen Arap ülkeleri birbirine kalleşlik yaptı diyosunda,Arap ülkelerindeki halk değil bunu yapan emin ol.Baştaki dikdatörler.Arap arkadaşlarım var benim,baştaki kral amerikanın kuklası,Amerika bu işleri çok iyi yönetiyor maalesef.Bknz kaddafi Bknz mubarek.

türkiye dış politikası berbat kötü yönetildi son 10 yılda,resmen mahalle ağzıyla iş yapılıyor koskoca ülke yönetiyorsunuz hiç mi danışmanınız iş bilen adamınız yok bütün diplomatik gelenekler yok edildi böyle baştan savma iş olmaz,devamlı kardeş-dost muhabbeti ile dış politika belirlenmez herşeye müdahil oluyor bunlar.Davutoğlu çok tehlikeli sulara çekiyor ülkeyi iyi bir akademisyen ama koltuğa oturunca herşeyi berbat etti.

Hocam sen Arap ülkeleri birbirine kalleşlik yaptı diyosunda,Arap ülkelerindeki halk değil bunu yapan emin ol.Baştaki dikdatörler.Arap arkadaşlarım var benim,baştaki kral amerikanın kuklası,Amerika bu işleri çok iyi yönetiyor maalesef.Bknz kaddafi Bknz mubarek.

suan basbakan birsey yaparsa türkler yaptı olur hocam. nasılkı avrupanın bıze dusman olma sebebı atalarımız osmanlı olması.. Kaddafi durumu mlsf cok buyuk bır boyut.. Bize zamanında yardım eden bır ulkeyı sattık orda

kara harekatında ilk tercih edilen ülkede biz olacağız , amerikan üsleri bizim ülkemizde füze atar bombalarsan en azından o üslere ve o bölgelere saldırı olacaktır, Amerikalık bir durum yok. :)

Suriye Türkiye'yi vurmaz.
+ Patriotlar ne işe yarıyor?
Bir işe yaramayacaksa neden koydular onları ülkemize?
+ Abd şimdilik bir kara harekatı yapmıyor.

Bir türlü Kara Harekatı yapılamadığını idrak edemedik.
Şu problemi bir çözsek.

Hocam Türkiyenin Şuanki Durumu Aşağı Tükürsem Sakal Yukarı Tükürsem Bıyık Amerikadan Yana Olsa İran Çin Bekliyor Tarihimizde yıllarca şavaşmısız bu ülkelerle . Rusya Çin Yanında Olsak İsrail İngiltere Almanya Fransa Oldum olası dusman dırek vururlar .

kara harekatı falan olmayacak,dünya savaşı da çıkmayacak uçmayın yahu bunlar herşeyiyle birbirine bağlı trilyon dolarlık ekonomiler,nükleer güçler.Basit mi bu işler o kadar.gerçi erdoğan a bıraksan hemen girer savaşın hayranı hastası:)

Vursun diyoruz Suriyeyi,Musluman kardeslerimiz diyorlar,Vurmasinlar Onlar Musluman diyoruz adamlar kendi halkini katlediyor olen gene musluman.

Vursan Musluman olecek,Vurmasan gene olecek oluyorda. Bu ne bicim Dunya,Bu ne bicim duzen,Bu ne bicim adalet ya.

Valla abd yapmistir,Suriye yapmistir o yapmistir bu yapmistir ben bunu bilemem.Bilecek kadarda bilgim tecrubem ajanlarim ulkem emrimde adamlar yok.Ama Bebekler,Kucuk cocuklar acimasizca 21.Yuzyilda Kimyasal denen bir illetle olduruluyorsa bir ulkede,ben o ulkeyi sorumlu tutarim.Bunu yapan dis guclerde olsa sorumlu o ulkeyi tutarim.Madem tehdit var al tedbirini bastan,Yada boyundan buyuk islere girip dusmanina bu firsati verme..

İran sözünün eri bi ülke olmadığı için bence de vuramaz.Müslüman gibi gözükse de aslında müslümanlıktan tamamen soyutlanmış bir ülke orası.Sözde ''müslüman'' diyelim.

"Bu ne bicim Dunya,Bu ne bicim duzen,Bu ne bicim adalet ya." çok haklısın serkan hocam
Filistine tüm dünyanın gözü önünde fosfor bombası atan İsraile gık diyemeyenler bu gün söz konusu müslüman kesim ve kendi çıkarları olunca nasılda aslan gibi kükrüyorlar ...

kara harekatı falan olmayacak,dünya savaşı da çıkmayacak uçmayın yahu bunlar herşeyiyle birbirine bağlı trilyon dolarlık ekonomiler,nükleer güçler.Basit mi bu işler o kadar.

Forum yaş ortalaması 18'lerde gezdiği için, herkes yine İran İsraili ezer gibi laflar dolaşıyor.
Kuzey Koreyi bile savaşa dahil ettiler.
Kaldıki adamların yiyecekleri bile yok.
Birkaç tane balistik füzesi var diye, onu bile süpergüç sayacaklar.

Forum yaş ortalaması 18'lerde gezdiği için, herkes yine İran İsraili ezer gibi laflar dolaşıyor.
Kuzey Koreyi bile savaşa dahil ettiler.
Kaldıki adamların yiyecekleri bile yok.
Birkaç tane balistik füzesi var diye, onu bile süpergüç sayacaklar.

kuzey korenın mı bır kac fuzesı var arkadasım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri