2015 öncesi kazançlar için 2021 yılında inceleme yapılır mı ? 5 seneden sonra incelenmiyor diye biliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2015 öncesi kazançlar için 2021 yılında inceleme yapılır mı ? 5 seneden sonra incelenmiyor diye biliyorum
Benim 2015 16 yıllarındaki incelemenin cezaları mahkeme de yakında karar çıkar. 17 18 yıllarının cezalarına da yarın dava açacağım. Önceki dava sonuçlanınca konu açarım.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] merhaba. 2015 - 2016 yıllarına ilişkin GV, KDV ya da varsa Özel Usulsüzlük davalarınızdan ilk derece mahkemesinden olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlananlar oldu mu acaba? Davalarınızı İstanbul'da mı açtınız?
Olumlu / olumsuz sonuçlanan davalar varsa sizin veya Vergi Dairesi tarafından İstinaf'a taşındı mı, İstinaf sonuçları belli oldu mu?
Çıkacak olan yeni vergi affı (yapılandırma, matrah artırımı) kanunu kapsamında varsa devam eden davalarınızı geri çekmeyi düşünüyor musunuz?
Geri dönüşleriniz önemli. Çok teşekkürler..
benim de bu konu haricin de 2. incelemem var. evime ceza kağıdını yollamışlar ama evde olmadığım için teslim alamadım pazartesi tutarı görücem sonrasın da uzlaşmam var. bakalım hayırlısı.
bu hangi yıllar için?
ödemeleri hep aynı hesabamı aldın yoksa farklı farklı bu ödemeler hep adsene kazancımıydı
Matrah artırımı yapan var mı arkadaşlar
2017 2018
Geçmiş olsun
Totalde 2017 2018 için ne kadar ödeme almıştınız
İlk resim de uzlaşma komisyonun dan aldığımız resim İbrahim hocam 2. resim vergi dairesin den aldığımız. Bize söylediklerine göre aradan geçen zaman için geçikme zammı uygulanmış
Benim 2015 16 yıllarındaki incelemenin cezaları mahkeme de yakında karar çıkar. 17 18 yıllarının cezalarına da yarın dava açacağım. Önceki dava sonuçlanınca konu açarım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.