Video inceleniyor, yeşil ışık yanmıyor (TEK KONU)

aç kapa yapın yaniyor gecikmeli olsada yaniyor. 350 videodan 30 u yanmadi

Arkadaşlar incelenen videoların para kazanmasını pasif edin ve tekrar aktif edin.Ben öyle yaptım,şuan ışıl ışıl :)

hocam nerden pasif ediyorsun ? Toplu olarak para kazanmadan mı ?

Hocam sağ taraftan "para kazanmayan"seçeneğini seçin,sonra gelen videoların incelemede olduklarını göreceksin,tümünü seçin,işlemler>gelişmiş>para kazanma>kapalı

Hocam sağ taraftan "para kazanmayan"seçeneğini seçin,sonra gelen videoların incelemede olduklarını göreceksin,tümünü seçin,işlemler>gelişmiş>para kazanma>kapalı

hocam işin ilginci ben para kazanılmayanları seçtiğim zaman inceleniyorlar listelenmiyor inceleniyorlar para kazanılanlarda listeleniyor.

Arkadaş niche kanal üzerine yoğunlaşalım video kasalım dedik. Video inceleniyor sorunu hala devam ediyor. Kanallarımı karşılaştırıp edindiğim izlenimler, eski kanallara atılan videolarda video inceleniyor sorununun yeni açılan kanallara göre az olduğunu gösteriyor. Sizde de durum aynı mı?

arkadaşlar bu sorun ne zaman bitecek çok öneöli bir konu bunun yanması için neler yapılabilir

Benim denemelerime göre kategoriden kategoriye değiştiğini gördüm. Belkide şanstır. Ve 500 video attıgım bir kanalda 10 dk sonra yanmazken 250 video attıgım bir kanalda 2 dk sonra yandığını gördüm

Benim denemelerime göre kategoriden kategoriye değiştiğini gördüm. Belkide şanstır. Ve 500 video attıgım bir kanalda 10 dk sonra yanmazken 250 video attıgım bir kanalda 2 dk sonra yandığını gördüm

hocam zaten bu youtube çok ilginç bir algoritması var neyi neyine göre yapıyor bilmiyorum ama bazı arkadaşlar youtube işte açıklarını bulup para kazananlar var bu youtube ne kadar düzensiz olduğunu gösteriyor bence yada çok kişi kanalı var bakamıyor mu:confused:bilemiyorum koskoca youtube:)ama bizde koskoca türkleriz:D

Gs-fb maçıyla ilgili 3 video attım birinde ışık yanıyo diğerleri kapalı :(

Arkadaşlar anlık bilgi veriyim. Video atınca etiketli biçimde yanmıyor bende. Ama etiketi kaldırıp para kazanma aktif edip etiket açıklama giriyorum 1 dakika sonra yanıyor
(12,08,2013 01.54)

Hem toplu videolar yüklüyorum kanala 40 tane filan sonra para kazanmayı aktif ediyorum hepsi yanıyor son 3-4 gündür hiç bir sıkıntı olmuyor ışık sorunu yok bende:)

of arkadaş ya dün kanal açtım 20 tane video yükledim nerdeyse 40 bin izleme aldık fakat yeşil ışık yanmadı :( ne şanssız adamım lan ben
rd49d.png
bu şekilde tutan 4-5 video var ama gel gör ki yanmıyor ışık denemediğm yol kalmadı

of arkadaş ya dün kanal açtım 20 tane video yükledim nerdeyse 40 bin izleme aldık fakat yeşil ışık yanmadı :( ne şanssız adamım lan ben
rd49d.png
bu şekilde tutan 4-5 video var ama gel gör ki yanmıyor ışık denemediğm yol kalmadı

an itibarıyla 10k izlenim oldu ama hala yanmıyor :(

inceleniyorda kaldı yanmıyor

---------- Mesaj saat 10:30:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:26:39 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar anlık bilgi veriyim. Video atınca etiketli biçimde yanmıyor bende. Ama etiketi kaldırıp para kazanma aktif edip etiket açıklama giriyorum 1 dakika sonra yanıyor
(12,08,2013 01.54)

Saolasın Senin Yontemle Oldu Eyv :D

Şunu söyleyeyim. Önceden bu sorunu çözmek için videonun adını "sşdfn lkh" tarzında yapıp para kazanmayı pasif yapıyorduk. Video yüklendikten sonra aktif edip düzenlememizi yapıyorduk. Ama dün öğlen saatlerinden akşam üzerine kadar attığım videoların hepsinde başlık olduğu gibi, varsayılan etiketler aynen ve para kazanma da aktif iken yükleme yapmama rağmen $ işareti anında aktif oldu. Yani kısacası kesin çözümü yok bu olayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri