haberal02
Yasaklanmış
- Web sitesi
- hackprogramsfreedownload.blogspot.com
yarım saat önce attığım videoların ki yandı...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar incelenen videoların para kazanmasını pasif edin ve tekrar aktif edin.Ben öyle yaptım,şuan ışıl ışıl![]()
hocam nerden pasif ediyorsun ? Toplu olarak para kazanmadan mı ?
Hocam sağ taraftan "para kazanmayan"seçeneğini seçin,sonra gelen videoların incelemede olduklarını göreceksin,tümünü seçin,işlemler>gelişmiş>para kazanma>kapalı
hocam işin ilginci ben para kazanılmayanları seçtiğim zaman inceleniyorlar listelenmiyor inceleniyorlar para kazanılanlarda listeleniyor.
Benim denemelerime göre kategoriden kategoriye değiştiğini gördüm. Belkide şanstır. Ve 500 video attıgım bir kanalda 10 dk sonra yanmazken 250 video attıgım bir kanalda 2 dk sonra yandığını gördüm
of arkadaş ya dün kanal açtım 20 tane video yükledim nerdeyse 40 bin izleme aldık fakat yeşil ışık yanmadıne şanssız adamım lan ben
bu şekilde tutan 4-5 video var ama gel gör ki yanmıyor ışık denemediğm yol kalmadı![]()
Arkadaşlar anlık bilgi veriyim. Video atınca etiketli biçimde yanmıyor bende. Ama etiketi kaldırıp para kazanma aktif edip etiket açıklama giriyorum 1 dakika sonra yanıyor
(12,08,2013 01.54)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.