ne sorunlar var,nasıl çözülecek filan bilemiyorum tabi.şahsen sistemde bi sorun yaşamadım ben,hergün düzenli/düzgün bi şekilde botu kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.fakat hem skypeda görüştügüm arkadaşlarda hem konuda görüyorum sorun yaşayan arkadaşları.bende destekden mesaj atmıştım efe hocam geldimi diye ve cevap vermiş.işinin başına döndügüne göre en kısa sürede sorunları çözecektir herzaman oldugu gibi.
insanız sonuçda,hepimiz hem iş hem özel hayatımızda bisürü sorunlar yaşıyoruz ve efe hocamda bagzı özel sorunlar yaşadıgını belirtmiş.ki bu gayet normal tabi ve işinin başına dönmüş.biraz daha sabredip,kendisine sorunları düzeltmesi için zaman vermemiz gerek.videoyap botunu kullanmadıgım zamanlarda dahi hep demişimdir,işine efe hocam kadar sahip çıkan birisini görmedim ben.fırsat bulunca forumada gelicektir muhtemelen ama foruma gelmeden önce destekdeki mesajlara bakıp sorunları çözücektir muhtemelen hemen gelmez foruma.bi süredir yoktu,bisürü mesaj birikmiştir kesin şimdi destekde