Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

En kısa sürede forumu dönecekmiş efe abi şuan sunucu kuruyormuş ve elinden geldiğince desteğe cevap vermeye çalışıyormuş

Sorun yaşayan arkadaş gönder hesap numaranı paranı göndereyim memnun değilsin bırak ozaman botu

Bu zamana kadar bu bottan daha iyisini görmedim ve kaç yıldır bu botla çalışıyorum herzaman telafisini yaptı herzamanda yapar

tek isteğim sorunlu süreçte dondurma olayının 1 hafta dan uzun olarak yapılması. işte benim anlamadığım tek nokta bu.

Ver ibanı 100 liranı atayımda Çek git videoyaptan...
Bu terbiyesilik nedir ya.
Botun sırtından para kazanırken eyvallah. Sorunlar oldumu Haram olsun demi.
5 yıldır videoyapla bereberim. Senin gibi terbiyesizlik yapanı ilk kez görüyorum.

Senin gibileri iyi biliriz, üç gün veya daha fazla gün sonra bot düzelir gelirsin utanmadan yine üyelik alır devam edersin...

Hakikaten arkadaşın eski postlarına baktım genelde olumsuz, negatiflikten başka bir durum paylaşmamış. Arkadaş emek vermiş "Berbat Site vs. demişsin. Üstüne utanmadan hakaret değil demişsin. Emek vermişsin ancak siteyi şöyle böyle yapsan desen yapıcı eleştiri yapsan kimse alınmaz gücenmez... Ceza almışsın ancak ders almamışsın.

Yıllardır videoyapı kullanıyoruz, kazanıyoruz. Ara sıra sorunlar çıksa da telefasi fazlasıyla yapıldı, her isteğimiz mümkün olduğunca yerine getirildi. Herkesin güvenliği için bu koca sistem sadece 1 kişinin sırtında. Hayatta sorunlarla karşılaşmak kaçınılmaz. Emin ol Efe abi videoap ın tek kuruşuna ihtiyacı yok. Videoyapı açık tutmasının sebebi bunu sevmesi ve bizim buradan kazanıyor olmamız. Video yavaş yüklenme problemi için bu kadar ağır ifadeler kullanman sadece seni küçük düşürür.

Başka bot al ödemesini ben yapacağım.

Madem bu kadar çok paranız var şey yapsanıza bir hayır kurumuna bot parası kadar para yollayın dekontuda konuda paylaşın da mutlu olalım.

Ödemesini yaptığı bir botu veya bir hizmeti eleştirmek herkesi hakkıdır!

Neyse konu dağılmasın dekontu merakla bekliyoruz :(

tek isteğim sorunlu süreçte dondurma olayının 1 hafta dan uzun olarak yapılması. işte benim anlamadığım tek nokta bu.

hocam ben de bu şekilde düşünüyordum ama bir hesabımda ayın 29unda tatil modu bitmesi gerekiyor.otomatik aktifleştirme yapılmamış.efe hoca bunu da atlamamış..
ama 1 ay içinde 2 kez dondurmak isteyenler için dondurma yapamazsınız uyarısı geldi gelmedi orasını bilmiyorum. yakında sistem normale donecektir.

ayrıca sunu ekleyeyim,şuan turbo modu kullanıyorum. turbo modun kısa vadede bir zararını (kanal kapanması gibi) gormedim. inş ilerleyen zamanlarda da gormem:rolleyes:

daha fazla gereksiz tartışma olmaması için konuyu kapattım. bot hakkında şikayeti olan üyeler şikayet konusu açabilir

Arkadaşlar,

öncelikle kusura bakmayın. Uzun süre istanbul dışında kaldım. Çünkü amcam benim adana şirketimde intihar etti. ve cebinden çıkan notda geride bıraktıklarıyla ilgilenmem adınaydı.
Açıkcası kimseyle bu süreçte dialog kurmadım, dialoglardan kaçındım. Psikolojimi anlatsamda tarifi olmaz. Çünkü halamıda öldüğü gece istediği vardı reddetmiştim ve ölmüştü. Üzerine çok acı geldi bu olay. Bu hafta içinde destekden mobil cevaplayamadığım soruları cevaplıycam. Şunuda belirtmeliyim ki günde en az mobilden 3 saat online olup hep server kurmaya çalıştım kaç gece. Mobilden server kuran olduysa ızdırap gibidir bilir.

Bu süreçte sistemi hayatımdaki en yakın arkadaşım aktif tutmaya çalıştı. Fakat destek veremedim. Stabil olmayan alanları kontrol ediyorum. Yarın gün içinde bol bol yazışırız, gereken şeyleri hediye edeceğim

Gecms yazilarimizda da var mantkli mazerete solenecek lafimz yok
Allah rahmet eylesin
Konu ölum olunca dunyevi hersey manasini yitiriyor hersey koca bir hic oluyor
Umarim normale donebilirsiniz
Sistem sorunlarindan suan hak yuklemiyorum yoksa uzatcam
Birazda yuklenmeyenlerin telafisi vs
Neyse herkese kolay gelsin

Arkadaşlar,

öncelikle kusura bakmayın. Uzun süre istanbul dışında kaldım. Çünkü amcam benim adana şirketimde intihar etti. ve cebinden çıkan notda geride bıraktıklarıyla ilgilenmem adınaydı.
Açıkcası kimseyle bu süreçte dialog kurmadım, dialoglardan kaçındım. Psikolojimi anlatsamda tarifi olmaz. Çünkü halamıda öldüğü gece istediği vardı reddetmiştim ve ölmüştü. Üzerine çok acı geldi bu olay. Bu hafta içinde destekden mobil cevaplayamadığım soruları cevaplıycam. Şunuda belirtmeliyim ki günde en az mobilden 3 saat online olup hep server kurmaya çalıştım kaç gece. Mobilden server kuran olduysa ızdırap gibidir bilir.

Bu süreçte sistemi hayatımdaki en yakın arkadaşım aktif tutmaya çalıştı. Fakat destek veremedim. Stabil olmayan alanları kontrol ediyorum. Yarın gün içinde bol bol yazışırız, gereken şeyleri hediye edeceğim

basınız saolsun hocam allah yardımcı olsun gerekli kişilere guzel cevap olmuş.

Arkadaşlar,

Hocam şuan yaşadıklarınızı anlıyorum aynı durumu 2 sene önce de biz yaşadık çok zor bişey ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın .ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] EFE Hocam merhaba ,

Başınız sagolsun tekrardan , duruma cok üzüldük hocam ama elden maalesef bişey gelmiyor. Allah geride kalanlara sabır versin :(

Çok özür dileyerek bişey sormak istiyorum. Bu boşlukta oluşan ve kullanamadıgmız günlerin talebi için Destek den mi yazalım? Nasıl ulaşalım size?
Ortalama benim de 20 25 gün arasında kaybım vardı sorunlu oldugu gunlerde hangi hesabım hatırlamıyorum ama 2 kullanıcı hesabım botum vardı istersen kullanıcı bilgilerini destekten atayım konyla alakalı olarak yardımcı olursan sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] öncelikle başınız sağolsun sisteme odeme gectim 1 aylık Üyelik Id : 11038 suremi bota tanımlarmısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri